Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εδω για να βοηθαμε είμαστε.... Τώρα θα το χαρείς ακόμα περισσότερο συγχαρητήρια μπράβο

• Εφοσον περάσεις την Ρομ και το ροοτ δεν θα πρέπει να κολλάει....και δεύτερον... Λογικό είναι να κολλάει αφού έγινε εγκατάσταση νέας έκδοσης από την αρχή... Υπομονή λίγο θα στρώση

• Κατεβαζεις στο υπολογιστή την xtrv από εδώ -> [Miui 12 20.7.16] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 20 συσκευές Πας στο κινητό κάνει επανεκκίνηση σε twrp κάνεις format data και ξανά επανεκκίνηση στο twrp βάζεις την Ρομ κάνεις κανονικά ρεσταρτ...ανοίγει και μετά βάζεις το magisk manager....

• @sv1eel Όταν ξεκλειδωσες έκανεςformat data και ξανά επανεκκίνηση στο twrp ;

• Παράθεση από sv1eel: “Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγω του κινητού και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας, έκανα ξεκλείδωμα πέρασα twrp και έβαλα την xiaomi EU 20.16.7 beta magisk αλλά λαγκαρει κάποιες φορές πατάει με καθυστέρηση στην οθόνη ξέρετε τι μπορεί να έχει πάει στραβά.? ” Εαν θες βάλε εδώ την δική μας...βάζεις Ρομ μετά ρεσταρτ... Και μετά το root και ξανά ρεσταρτ....

• Συζήτηση για το Mi 10 Pro

Octaviastikos - - Mi 10 PRO (Cmi)

Μήνυμα

Υποψιν πολύ σημαντικό.... Ότι το tray sim dual δεν δουλεύει σε global rom.... Θέλει ξεκλείδωμα και xtrv...

• Παράθεση από dosis77: “Παράθεση από Octaviastikos: “Δοκιμασε την εφαρμογή που έχει η Vodafone; ” Φίλε αυτή δεν την παίζει με τίποτα. Ούτε την ανοίγει καν να προχωρήσει μέσα στο μενού της εφαρμογής.. Περίμενα μήπως την φτιάξουν για Android 10 και αυτοί την έκαναν ακόμα χειρότερη..Άστο το πολύ πολύ να δώσω και να βρω συσκευή που να το παίζει γιατί δεν έχω σήμα σπίτι και foul σήμα συσκευές δεν δίνουν ποια οι παροχοι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εάν είσαι ροοτ τότε κρύψω την ε…

• Δοκιμασε την εφαρμογή που έχει η Vodafone;

Μήνυμα

@bandit σε έστειλα πριβέ....

Μήνυμα

Και για το λόγου το αληθές ... Global dual..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67941/ Δες τι έχω ανεβάσει παραπάνω

• Xiaomi Mi A1 - Wifi Calling **HELP**

Octaviastikos - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

*#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte

• 4.6.1 - Google Drive Δοκιμασε και αυτήν την έκδοση...ησως σε βοηθήσει....

Μήνυμα

Αυτο δεν το ξέρω...άλλα λογικά ναι θα γίνεται...εάν είσαι θεσσα6 μπορούμε να το δοκιμάσουμε.... Παράθεση από Vstromakias: “Οπότε αυτό γίνεται στο Cmi μόνο ή μπορεί να γίνει και στο Umi; ”

Μήνυμα

Παράθεση από Vstromakias: “Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω και να πάω σε mi 10 (απλό ή pro). Το μόνο που με σταματούσε κάθε φορά ήταν η μονή κάρτα. Δηλαδή με την global έκδοση και αλλαγή της θήκης έχουμε dual; ” εγω προσωπικα πάντα μιλάω για να μην παρεξηγηθουμε πάντα περνώ το τοπ κινητό... Ναι έχουμε με διπλή κάρτα σιμ...

Μήνυμα

Εννοείται xtrv...

Μήνυμα

4 μέρες με AliExpress και DHL για γρήγορα...19€ κόστισε

Μήνυμα

Χρηστο μια χαρά δουλεύει...επίσης παρατήρησα ότι όχι μόνο δουλεύει dual-band αλλά και οι δύο είναι ενεργές δηλαδή μιλάω από την πρώτη και με περνούν σε δεύτερη κανονικά δεν ξέρω τι και πως παίχτηκε αλλά δουλεύει σωστά

Μήνυμα

Ηρθε λοιπόν το tray dual sim για το mi 10 pro... Και δουλεύει άψογα....Attachment (ID: 67907) (Είναι αυτό που στέλνουν με το κινητό)Attachment (ID: 67906) (Και αυτό που παραγγείλα...)

• Με βάση τότε αυτά που ησχιριζεσαι μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να βάλεις λογαριασμόυς δεν δουλεύει τίποτα;; Και στην συγκεκριμένη Ρομ όπου φοράς εσύ δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι αλλά από το global site... Εμείς εδώ δούμε τι να κάνεις με βάση τις δικές μας Ρομ... Οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε τι λέμε...είμαστε χρόνια στο συγκεκριμένο άθλημα.........

• Καικαι όχι μόνο επιθετικός γίνεται αλλά όταν κάνεις factory reset χάνονται τα πάντα και αναβαθμίσεις στις εφαρμογές άρα πρέπει να ξαναστήσει στο τηλεφωνάκι σου από την αρχή και να πάρεις όλες τις αναβαθμίσεις για κάθε εφαρμογή της miui Επίσης μην ανοίγεις πολλαπλά θέματα