Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΕφοσον απόφευγει τις developer τότε θα περιμένεις κάθε 2..3...μήνες ώστε να δουλεύει σωστά...εγώ νομίζω είναι ανώτερη η developer...
-
Παράθεση από Green Dragon: “Το περίεργο είναι ότι σε όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις λειτουργούσε κανονικά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το θέμα με το ραδιόφωνο. ” εάν δεις και το επίσημο το λέει κάτω κάτω...μ CHANGELOG System Optimization - Updated Bluetooth protocol for unlocking screen by Mi Watch support (Redmi K30 Pro) Optimization - Updated Android Security Patch to July 2020 (most of devices) Optimization - Updated GPU drivers Fix - Dynamic font scale and weight was not appl…
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από ios46: “Εδω και κάποιο καιρό έχει προστεθεί και η λειτουργία μέτρησης ύπνου εκτός βραδινής ώρας (που ήταν και ένα ακόμα από τα μειονέκτηματα της συσκευής). Παρόλαυτα δεν βλέπω να δουλεύει σε εμένα προσωπικά μέχρι στιγμής. Δουλεύει σε κάποιον; ” Εχει κανονικά...εάν ο ύπνος ο μεσιμεριανος που λέμε είναι πάνω από 20 λεπτά.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67850/
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα και συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά πάλι πριν από λίγο μου το ξαναέκανε και χρειάστηκαν 3 απενεργοποίησεις για να ξανά δει την sim. Εντωμεταξύ μου βγάζει μήνυμα το miui ενεργοποιηση κάρτας sim μετά το boot και το κάνει και όταν ανοίξω το wifi Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και γιατί δεν βάζεις την xtrv να σωθείς απο ολα αυτά;;
-
Εγω το έχω απενεργοποίηση το google assistant και δεν ξανά ασχολούμαι...
-
@stauros2653 δεν είπα για το πιν τις σιμ... Αλλά το μοτίβο που βάζεις για να ξεκλειδώνεις το launcher
-
Παράθεση από stauros2653: “Εκτος (λίγο) θέματος αλλά όταν το τηλ.μετα από επανεκκίνηση είτε από twrp είτε για όποιον άλλο λόγο(πχ αλλαγή ρομ),ζητάει κωδικό ενεργοποίησης ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΙΝΤ λόγω κρυπτογράφησης της συσκευης,ενώ δεν έχω κάνει ποτέ κρυπτογράφηση και τελικά ποιος είναι αυτός ο κωδικος.(άραγε έκανε μόνο του κρυπτογράφηση; Γίνεται αυτό;). ξαναρωτησα παλιά αλλά την απάντηση που πήρα δεν την πολυκαταλαβα. ” η κρυπτογράφηση που σε ζητάει είναι ο κωδικος που έχεις βάλεις όταν ανοίγει η συσκευή ε…
-
Xiaomi airdots pro 2s
ΜήνυμαΤι εννοεις αναβάθμιση;;
-
ΤΕΛΩΝΕΙΟ
ΜήνυμαΘα σε παρακαλούσα μην γράφεις με κεφαλαία...δείχνει ότι φωνάζεις... Το PDM είναι προστασία από τον έλεγχο του τελωνείου με απλά λόγια....
-
Παράθεση από Lunatico: “Να φτιάχνατε ρε παιδιά και τη μορφή ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος... ” Για πες τι προβλήμα δηλαδή έχεις;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67745/
-
Θα σας δείξω μια καθημερινότητα στα ταχυδρομεία τις Κίνας..... m.youtube.com/watch?v=9CJqdBRzKaM&list=LL&index=2&t=0s