Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επιτέλους.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67469/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67470/
-
Amazfit GTR GPS and update
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από Octaviastikos: “Θα σβήσεις την προηγούμενη ” Την επίσημη; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι σβήνεις την επίσημη
-
Amazfit GTR GPS and update
ΜήνυμαΘα σβήσεις την προηγούμενη
-
@geoanto555 καλορίζικο και καλομηλιτο το φίλε μου είναι πολύ καλό και πολύ δυνατό όσο το είχα στα χέρια μου τώρα βλέπω τις αναρτήσεις του φίλου μου του @foxy4270 δάσκαλου εκεί πέρα από την Αριδαία και το χαίρομαι μπράβο το παιδί που το πήρε όσο για την μπαταρία όσο το είχα στα χέρια μου η μπαταρία στη δική μου πάντα χρήση μιλάω μου έβγαζε άνετα μιάμιση μέρα
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΣτο ελεγα αλλά δεν άκουγες...ίσως κανείς κάποια άλλη αγορά...όπου μπορεί να είναι και εκεί το ίδιο...
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΥπάρχει υπάρχει καμία εφαρμογή που να τεστάρω τους αισθητήρες γενικά
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΔουλεύει κανονικά
-
Πρόβλημα στο fingerprint
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67429/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67428/ Αναφορά από την Προβολή... Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι κάτω από την οθόνη... m.youtube.com/watch?v=RvtAfwqx-cU&list=LL&index=2&t=0s Και αυτό είναι το πρόβλημα μου....
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΕχω κάνει μια καταγραφή βίντεοκλίπ πως μπορώ να το δώσω εδώ;;
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΓια πείτε τώρα...τι κάνω;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67423/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67424/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67425/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67426/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67427/
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΔοκιμασα και china fastboot....αλλά τίποτα....και τώρα τι κάνουμε;;
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΤίποτα...καμία διαφορά
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΟταν το σβυσω θέλει και το .img;;
-
Πρόβλημα στο fingerprint
Μήνυματι αλλο μπορει να χρειαστει??
-
Πρόβλημα στο fingerprint
Μήνυμαποια ειναι η εντολή μεσω adb για το persist.img ??? fastboot flash persist persist.img
-
@Spaceboyagr ισως πρεπει να το στησεις απο την αρχη
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΝαι
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΔυστυχώς όχι....εσύ έχεις κάνει κάποιο twrp ;;
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΑπο αυτό που έχουν βγάλει...
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΟ Γιώργος δεν έχει βγάλει ακόμα twrp για το cmi...