Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΠέρασα αλλά τίποτα...πάλι το ίδιο... Δεν έχει βγάλει
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΜονο αυτό πρέπει να επαναφέρω η και κάτι άλλο;;
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΔεν το βρίσκω μέσα στην ρομ
-
Πρόβλημα στο fingerprint
ΜήνυμαΜε Με τόσες εγκαταστάσεις των Ρομ μπρος-πίσω μία καινούργια μία την παλιά ανακάλυψα ότι δεν λειτουργεί το fingerprint και δεν ξέρω πώς να το διορθώσω έχω κάνει δύο ή τρεις φορές fast food rome και πάλι δεν δουλεύει εάν γνωρίζει κάποιος οποιοσδήποτε ας μου πει σας βάζω από κάτω φωτογραφίες να μου πείτε τι μπορεί να είναι και που μπορώ να το ανακαλύψω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67399/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67399/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67400/f…
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Έβαλα το. Tapatalk κου δουλεύει. Μόνο η Revolutοχι τι να πω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μηπως η revolt ειναι το προβλημα;;;;
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΈχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή;;
-
Παράθεση από bas13bou: “Chipset Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) αυτόν που το έχει το redmi note 8t ” είναι στο τρίτο γκρουπ...λογικά τέλος Ιουνίου...
-
Παράθεση από bas13bou: “Υπάρχει περίπτωση να βγει και για το redmi note 8t miui 12? ” από όσο έχω διαβάσει...καμιά συσκευή με mediatek επεξεργαστή δεν θα λάβει miui 12
-
Amazfit gtr
Μήνυμαδες τώρα... 4.2.0 - Google Drive
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος από την Πέμπτη του GTR 47 και προσπαθώ να το κάνω να παίρνω ειδοποίηση του PayPal και του Revolut. Δεν μπορώ με τίποτε να έχω και τις δύο αν και έχω κατεβάσει και το Notify... και το Amazfit app Επιπλέον δεν μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο των emails. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη ΥΓ. Ο λόγος που το αγόρασα είναι να έχω άμεση ειδοποίηση όταν χρησιμοποιώ για πληρωμή είτε Paypal είτε Revolut. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας T…
-
Τζίφος πάλι για cmi ρομ....
-
Ατελής φόρτιση
ΜήνυμαΔωσε ένα στιγμιότυπο από τα σχετικά του τηλεφώνου σου
-
Ατελής φόρτιση
ΜήνυμαΜην γράφεις με κεφαλαία.... Τι ρομ φοράει;;
-
Ατελής φόρτιση
ΜήνυμαΔωσε και άλλες πληροφορίες από την συσκευή σου.. Θα σε παρακαλούσα μην γράφεις με κεφαλαία δείχνει ότι φωνάζεις.... Ευχαριστώ
-
Παράθεση από intheend: “Σε mi9tpro από την 11xtrv stable σε 12 dev υπάρχει πιθανότητα να παίξει με dirty flash ? ” Θα χρειαστεί τουλάχιστον factory reset και δεν ξέρω εάν χρειαστείς format data...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΧωρις να θέλω να σε αχγωσω αλλά εάν δεν κάνεις format data θα έχεις ένα μικρό τούβλο στα χέρια σου...και δεν θα καταφέρεις τίποτα...από εκεί και πέρα κάνε και ψάξε που δεν νομίζω να βρεις κατι...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤότε μπάλες από εκεί και πάρε τα αρχεία σου αναγκαστικά...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜπαι στο twrp;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤώρα έτσι όπως είσαι όπως και να έχει τα πάντα δυστυχώς
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Verbal Kint: “Μετα απο προσπαθεια για dirty flash της Miui 12 20.4.30, κανει κατι σαν restart για 2 φορες και μετα με ξαναπεταει μεσα στο TWRP. Εκει στην αρχη εχω το μηνυμα enablefilecrypto_failed αλλα μετα κανει decryption κανονικα. Οπως και να 'χει δεν μπορω να κανω boot. Καποια ιδέα? Edit: Wipe dalvic/cache εγινε αλλα πάλι τιποτα. ” κανε φορμάτ ντατα...και κάνε απευθείας ρεσταρτ...κάνε έτσι μια δοκιμή