Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Octaviastikos: “οκ...απλά μένω με την μισή ρομ... ” Ελπίζω όλα να τελειώσουν ευχάριστα σε λίγο... ” υπάρχει κάτι στα σκαριά;; Ξέρεις τίποτα;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Octaviastikos: “@MIUI_ART είδες τίποτα για το cmi;; ” Δεν έχουμε νέο Source ακόμη... ” οκ...απλά μένω με την μισή ρομ...
-
@MIUI_ART είδες τίποτα για το cmi;;
-
Και ένα τεστ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67316/
-
Μετά από φορμάτ ντατα κάνω εγκατάσταση την 3.28 και δεν κάνει...γυρίζει σε twrp και δείχνει άδειο...μόνο την 4.30 μπορώ να βάλω...και αυτή σε χαλιά κατάσταση
-
Παράθεση από geoanto555: “τι εννοεις για να φτιάξεις twrp ? Για να πειράξεις twrp σε windows φτανει το carliv image kitchen Αν θέλεις να φτιάξεις από την αρχή θέλεις διανομή linux, τουλαχιστον minimal twrp tree , bootable recovery (τροποποιημένο) αν χρειάζεται, το device tree (από την συσκευή σου + αρχεία από ενα λογισμικό της)Πολύ υπομονή και ψάξιμο... ” για το mi 10 pro σε Windows να βάλουμε ελληνικά...και να είναι σαν τα υπόλοιπα τα δικά μας twrp... Επίσης δεν μπορώ να γυρίσω σε 3.28 ούτε με …
-
@geoanto555 ποιες εφαρμογές χρειάζεται στον υπολογιστή για να φτιάξουμε twrp;;
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Octaviastikos: “Ωραία...ούτε κάμερες ούτε τίποτα... ” Δοκίμασε, αν και πολύ πιθανό να χρειαστεί format data ” δυστυχος δεν παει πισω..ουτε με φορματ
-
Εαν βαλω 3.28 από πάνω θα έχω κάνα πρόβλημα;;
-
Ωραία...ούτε κάμερες ούτε τίποτα...
-
Πολλα προβλήματα σε mi 10 pro.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67307/
-
Mi 10Pro όλα χάλια...πάμε για format data...και καλό θα ήταν να γίνει για σωστή πρώτη εγκατάσταση....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “Καλησπερα. Σήμερα κατέβασα την 12 eu beta. Πήγα να την περάσω και το κινητό δεν ανοίγει. Με ξανά βάζει στο twrp. Τι συμβαίνει;; ” Ισως χρειαστεί factory reset...γιατί δεν περίμενες από εδώ ;;
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΝα τα μας... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67274/
-
@gkalen Γιώργο κι στην stable έχουν γίνει διορθώσεις;;;
-
Παράθεση από vanni: “Όχι άλλα νομίζω ότι δεν αλλάζει Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ...θα ψάξω μήπως βρω κάτι
-
Παράθεση από vanni: “MI CC 9 γράφει Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτόο ξέρεις εάν αλλάζει;; Και με ποιον τρόπο;;
-
Ερώτηση...το mi9lite με την δική μας ρομ τι γράφει σαν συσκευή;;; mi 9 lite ή cc9 ;;;
-
Amazfit GTR GPS and update
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΒαζεις την κανονικά αυτήν την εφαρμογή... Για δοκίμασε.... 4.2.0 - Google Drive