Παράθεση από sakis112: “((((( athanasios1112 , στο myphone))))) Έκανε ενημέρωση τώρα ΟΤΑ, 390mb, στην 10.0.17, official stable eu. ” είσαι σε miui 10 Θανάση;;
Μολις ήρθε στα χέρια μου..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67171/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67172/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67173/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67174/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67175/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67176/
Εχω μια απορία.... Εφόσον βάζετε την gcam τότε γιατι δεν περνεται άλλο τηλέφωνο;; Η μαμά εφαρμογή είναι ότι καλύτερο....για της δυνατότητες που παρέχει ... Μια φορά έβαλα gcam και έτσι όπως μπήκε έτσι βγήκε...
Παράθεση από pro8: “Εινακ απόλαυση χωρίς τζαμακια αλλά δε φοβάσαι τις γρατσουνιές; ” Δεν υπάρχει φόβος....ίσα ίσα το γουστάρω έτσι...τα γυαλακια είναι πεταμένα λεφτά...είτε πάρεις 1€ είτε 30€ ...δεν αξίζει...
Παράθεση από komatoza: “Δεν ξέρω έτσι από συνήθεια που στο pace πάντα δείχνει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χωρίς aod το έχω...42 μέρες αυτόνομια