Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από CharitosGiorgos14: “Φιλε οντως το κινητο ειναι ψιλο μουφα εγω ηρθα απο το mi 9 και το κινητο πηγαινε μπαλα αυτο ψηλο κολαει σε καποια σημεια η καμερα αργει καμια σχεση με το mi 9 εγω θα το σπροξω οπως το βλεπω αν δε φτιαξει με τη android 10 ” Διαφορετικό κινητό είναι...άλλη κατηγορία το καθένα του...
-
Κόλπα στην επίσημη Ρομ δεν έχει πολλά ...εαν δεν έχει twrp να κάνεις ότι θέλεις το κινητό δεν μπορείς.... Εγώ προσωπικά πάντα ότι xiaomi έχω πάρει κατευθείαν ξεκλείδωμα και xtrv με όλα τα καλουδια της...τα έχει όλα και για αυτό είναι η καλύτερη για μένα...εδώ εργάζονται σκληρά ώστε να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν....
-
Παράθεση από gthom: “Καλημέρα παιδια. Έχει πολύ χαμηλό ηχο η dev ., μπορεί να δυναμώσει κάπως?? Επίσης η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα από ότι στην stable. Για να γυρίσω από dev σε stable θα έχω κανένα πρόβλημα?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για να γυρεισεις θα έχεις πολλά εάν δεν κάνεις format data...όσο για τον χαμηλό ήχο που εννοείς;; Και για την μπαταρία άστο να ξεφορτηση και κάνε ένα σωστό κύκλο φόρτισης
-
Παράθεση από dimtz: “Έχω κάνει επαναφορά τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και από τότε έχω συνέχεια προβλήματα, κολλήματα σε εφαρμογές πιο πολύ, να κάνω πάλι επαναφορά ή να περάσω από πάνω την ρομ; έχω global με κλειδωμένο bbootloader ” Είναι ευκαιρία λοιπόν να βάλεις την δική μας Ρομ ώστε να αποφύγεις τέτοιου είδους προβλήματα
-
Live camera
ΜήνυμαΤι εννοείς βίντεο κλήση; Edit.. Μήπως είναι θέμα του messanger;;
-
Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από GUZGUN: “Και γω τον είχα τόσα χρόνια αλλά πλέον δεν μου χρειάζεται. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το Θεμα Ειναι Οτι Εγω Τον χρειαζομαι,και δεν ξερω να βρω τι φταιει? ” Ευκαιρία τώρα να τον χωρίσεις... δυστυχώς γίνονται πιο περίπλοκα τα πράγματα....
-
Κλαιω απ' τα γελια!!!! “Στείλαμε το SMS αρμοδίως και τραβήξαμε για το σούπερ μάρκετ. Κατά τη διαδρομή ρίχναμε κλεφτές ματιές πίσω μας μπας και μας… παρακολουθούν. Ακροβολιστήκαμε με την σύντροφό μου, έχοντας αναλάβει ο καθένας από έναν όροφο. Διάλεξα τον πάνω όροφο ένεκα της ομορφούλας στα τυριά. Μαζέψαμε δύο καρότσια σε 15 λεπτά. Οινόπνευμα δεν βρήκαμε. Πήραμε, όμως, ένα κιβώτιο βότκα. Θα πίνουμε και θα κάνουμε επάλειψη. Μας ήρθε και φτηνότερα. Γυρίσαμε και τα ανεβάσαμε σπίτι. Ρίξαμε έναν καυγά…
-
@azuli δυστυχώς όχι δεν υπάρχει... 1.Reboot recovery.... 2.install rom Μετα reboot rom.... 3.reboot recovery και μετά install manager root
-
Παράθεση από chrisska1969: “Δικιά σου άποψη σεβαστή μεν, αλλά δεν την ασπάζομαι... ” Καντατησε αιδια... έστειλε....γκρίνια..μηδέν έστειλε πάλι γκρίνια....εγώ σε 4 συσκευές που έχω εδώ...σε μια εστειλαν...ενώ οι 2 από τις 4 είναι ίδιες με ίδιο συστιμο...στην δεν ήρθε...
-
Παράθεση από chrisska1969: “Με αυτή τη rom δεν έλαβα το μήνυμα που ήρθε πριν από λίγο στο κινητό... ” Δεν έγινε και κάτι... έλεος με αυτό το θέμα....
-
Παράθεση από stauros2653: “παιδια συγνωμη κιολας αλλα στις 2-3 τελευταιες βερσιον της ρομ καπου οι dev τοχασαν,μονο προβληματα ..αποψι μου και γυρναω σε σταθερη μεχρι να δω οτι λυθηκαν τα προβληματα. ” ίσως χρειαστεις φορμάτ ντατα...και είναι πολύ πίσω...
-
Το έκανα σε usb flash... Αλλά από το bios μου δεν έχει εκκίνηση από usb ..
-
μπορω να βαλω?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66964/