Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ssalunas: “το έστησα πάλι από την αρχή με την μαμμισια. Η επιλογή που υπάρχει σε εσένα για extended power menu δεν υπάρχει σε εμένα. ” Αφού έκανε ξανά ενεργοί τώρα πάνε ξανά fastboot... fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot twrp.img Όπου twrp βάζεις το δικό σου όνομα που το έχεις αποθήκευση
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από Ilmarios: “@amavroudis, @baxalo, παιδιά κορωνοϊό είχε!!! Το μεταλαβα το εξορκισα και.... του έκανα factory reset... Προς το παρών δείχνει να δουλεύει οκ!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ” Αααακυρο παιδιά ξεκινάει πάλι τα ίδια!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε!!! Μόλις του έκανα factory reset όλα οκ πέρασα με το titanium backup εφαρμογές δούλεψε για 4-5 ώρες οκ... Αλλά τώρα πάλι τα ίδια!!!Τι φταίει ρε γαμωτο... ” ίσως χρειαστεί format data... Και πέρασμα εφαρμο…
-
Και τι κάνουν αυτές οι ρυθμίσεις δεν είπες;; Ευχαριστούμε
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαAod ίσον εξάντληση της μπαταρίας...εγώ το απενεργοποίησα και σώθηκαν 53 μέρες το έχω φτάσει....και φουλ χρήση
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66857/ Τελευταία ενημέρωση...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimi. Kra.: “Ρε παιδιά με το screen cast τι γίνεται... ; ; Θα το λύσουν το bug, έχετε βρει καμία άλλη λύση; ” Τι εννοείς;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠοια ρομ έχεις;; edit.... Κάνε μια αναζήτηση στην συσκευή όταν πας ρυθμίσεις.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66841/
-
Ουτε καν έχω βάλει gcam.. δεν είμαι τόσο ιδιότροπος...