Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makiss21: “Παράθεση από makis1024: “PDM ” Εγώ προφανώς την πάτησα με το τελωνειοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/” Που το συμπεραίνεις αυτό με το τελωνείο;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsanakalos: “τα καταλαβαίνω όλα αυτά που γράφετε και το κακό μου είναι ότι σε PDM παραγγελίες είμαι ανυπόμονος. σε άλλες που έχω βάλει απλή παράδοση που ξέρω ότι θα πάρει γύρω στον 1,5 μήνα, είμαι τελείως χαλαρός. αυτή η μία που με έχει νευριάσει, είναι γιατί λογικά κάπου θα χάθηκε το δέμα φεύγοντας ή όχι από το ταχυδρομείο Κίνας.” Ανυπομονησία και αγορά από Κίνα όμως δεν πάνε μαζί. Μπορεί να σου έρθει σε 14 ημέρες , μπορεί και σε 35-40 , γι'αυτό στις 55 ενοχλούμε , στις 60 ζητάμε ε…
-
Δεσμευτικές δεν είναι , μπορεί να εγγυηθεί το Banggood πότε θα σου παραδώσει το δέμα η PostNL; Το Tarif insurance ποτέ δεν το βάζω αφού ότι και να γίνει καθαρίζει η Paypal. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι πριν από τις 60 από την αποστολή. Μετά σου επιστρέφουν άμεσα το χρήμα για το εμπόρευμα που πλήρωσες και δεν παρέλαβες. Με τις κατάλληλες κινήσεις. Πρώτα μιλάς μαζί τους στο Messenger , τους λες το συμβάν , αυτοί τσεκάρουν και σου επιστρέφουν τα λεφτά , με ή χωρίς insurance , δεν παίζει καμία ση…
-
@Eftapsixos σε ποιά περιοχή είσαι; Θα χρειαστεί κάποιος καλός γνώστης γιατί Testpoint με authorized edl account σε κινητό K20 pro / mi 9T pro , δηλαδή σχετικά ακριβό κινητό καλύτερα να πάει στον ειδικό. Εάν είσαι βόρεια και ας μην είσαι όμως, μιλάς με mygad Καστοριά , ή Qubestore Εύοσμος Θεσσαλονίκη να το αναλάβουν οι ειδικοί και ή τους το στέλνεις ή το πας αυτοπροσώπως εάν είσαι κοντά.