Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πας από οποιονδήποτε File Explorer και το ανοίγεις...Εμένα με τον explorer της miui δεν μου το άνοιγε σωστά και το άνοιξα με τον ES Explorer!! Αν δεν στο ανοίξει σωστά ούτε με αυτόν δοκίμασε κάναν άλλο!! -Σόρρυ λάθος!! το apk εννοείς? Αφού πατάς επάνω του πρέπει να σου βγάλει απευθείας να το εγκαταστήσεις!! Πατάω στο εδώ και ξεκινάει να κατέβει. Μόλις ολοκληρωθεί πατάω επάνω στο H λήψη ολοκληρώθηκε και μου ανοίγει αμέσως για εγκατάσταση! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56085/forums.xi…
-
Όταν μπαίνεις στο Mi Fit->Προφίλ->Mi Band 3->Εισερχόμενη κλήση εκεί έχει ενεργοποιηθεί αυτό? Αν όχι πάτα στο βελάκι να ενεργοποιηθεί και δοκίμασε πάλι!
-
Ψάξτο λίγο στο google το πρόβλημα να δεις πως λύνεται! Να αρχίσω να σου πετάω τώρα λύσεις για να δοκιμάζεις και να βλέπουμε αν παίζουν και μετά άλλη και άλλη δεν έχει νόημα! Αν γράψεις στο google ακριβως αυτό που σου βγάζει θα δεις τις λύσεις που δίνουν! Θέλει λίγο διάβασμα αλλά σίγουρα θα βγάλεις άκρη στο τέλος!
-
ήταν αρκετά παλιά έκδοση χωρίς όμως να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό. Κατέβασε και δοκίμασε αυτή εδώ την έκδοση: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56055/
-
Ποια έκδοση adb έχεις? Τσέκαρες μήπως είναι πολύ παλιά?
-
Παράθεση από xristos9: “Πέρασα τα Ελληνικά με τον οδηγό και όλα πήγαν ρολόι. Τώρα παρατήρησα ότι δεν μου εμφανίζει την αναγνώριση κλήσεων στο band. Οταν με παίρνουν γράφει μόνο πατήστε για σιγαση. Πώς μπορώ να εχω κανονικά το όνομα ή το τηλέφωνο του καλούντα;; Στο band 2 λειτουργούσε έτσι . ” Μήπως δεν έχεις δώσει δικαιώματα για να διαβάζει τις επαφές? Για ψάξε στα δικαιώματα του Μι Fit τι έχεις ενεργοποιήσει!! Γενικά μια καλή λύση για όλα αυτά είναι το Mi Band Tool που έχω αγοράσει και εγώ και …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55996/ Πλέον υπάρχει διαθέσιμο το Ελληνικό Firmware στην έκδοση 1.3.0.4 οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε υποβάθμιση για την υποστήριξη Ελληνικών! Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που να χρειάζεστε την έκδοση 1.2.0.8 τότε προχωρήστε με αυτόν εδώ τον οδηγό και εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση! Καλησπέρα και πάλι!! Εδώ με έναν νέο οδηγό, αυτή τη φορά για το πως μπορούμε να κάνουμε Downgrade το Firmware του Mi Band 3 από το πρόσφατο 1.3.0.4 στο Ελληνικό 1…
-
@3ftw αναφέρθηκε ότι τα παρακάτω ήταν οι αλλαγές στο νέο firmware: - Fixed bugs - Added support for more languages by default - Changed 'Silent Mode' icon from 350-png.464 to 472-png.465 - Removed info about Certification from 'About' menu: 474-png.466 and others. Ακόμα δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς ούτε ποιες ακριβώς γλώσσες έχει ξεκαθαριστεί ότι προστέθηκαν αλλά και ούτε γιατί και αν όντως αφαιρέθηκε το CE certification!!
-
Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι νέο για αυτό το firmware!!
-
@phpscript αν θες να επιστρέψεις πάντως πίσω και να έχεις το Ελληνικό firmware και να δουλεύει το Mi band υπάρχει τρόπος απλά είναι λίγο πιο πολύπλοκος (εννοώντας 5-6 βήματα)!
-
Άνοιξε το Mi Fit και πάτα να συνδεθεί με το Band και θα σου κάνει λογικά 2ο Update!!
-
Στο Playstore δεν σου βγάζει το 3.4.3 που βγάζει και σε μένα? Το 3.4.4 που πέρασα μόλις δεν εμφανίζεται σε όλους!!
-
Ταλαιπωρία!! Μην ασχοληθείτε καν και μην αναβαθμίσετε Mi Fit!! Δοκιμές που έκανα: 1) Πέρασα το νέο Mi Fit (αν και εμένα δεν το εμφανίζει στο Playstore) 2) Μου έκανε Update το Firmware και μετά 2ο Update τα Resources 3) Κινέζικα όλα εκτός αν γυρίσει το κινητό στα Αγγλικά 4) Περνάω το Ελληνικό Firmware μέσω Gadget Bridge και στο πακάκι παίρνω οθόνη σύνδεσε το Mi Band με το Mi Fit 5) Συνδέω και καπάκι αναβαθμίζει πάλι το firmware στο νέο και όλα πάλι Κινέζικα!!! Για τώρα λοιπόν μακριά και αγαπημένο…
-
Κάπου διάβασα ότι αλλάζει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και γω!!
-
Παράθεση από Nikos1975: “Μίλησα με support Infoquest αν δεν βγάλω άκρη με ανάκτηση του mi account η επόμενη λύση είναι να τους το στείλω για καινούργια ROM κτλπ... Οπότε θα βρω ένα καλό σέρβις ή φιλαράκι που να ασχολείται να μου το σεταρει.... ” Και να αλλάξεις ρομ δεν θα γίνει κάτι! Αν έχει περαστεί Mi Account στο κινητό έχει κλειδώσει με αυτό και μόνο αν βρεις κωδικό θα είναι πάλι λειτουργικό το κινητό! Αυτό είναι το νόημα της ασφάλειας που προσφέρει το Mi Account. Αν γινόταν με ένα απλό flash…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Θα πρότεινα να κάνεις αποσύνδεση το Mi Band, να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και να την φορτώσεις πάλι από την αρχή! Αυτό για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καμιά ανωμαλία! Και γω στην αρχή έτσι το είχα κάνει αλλά κατέληξα να σβήνω και να βάζω την εφαρμογή μέχρι να πάρει μπρος!! Γιαυτό προτείνω καλύτερα σβήστα όλα και ξεκίνα σαν να είναι η πρώτη μέρα που έχεις Mi Band στα χέρια σου για αποφυγή προβλημάτων!