Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μια χαρά δουλεύει! Κάνεις προς τα πάνω το δάχτυλο για να αλλάξεις οθόνη και μέσα στις κατηγορίες δεξιά ή αριστερά.. Στην οθόνη πατάς όμως, όχι στο κουμπί!!
-
Παράθεση από 3ftw: “Παιδιά η έκδοση του mifit του play store. Αλλάζει το firmware; είχα δει ότι βγήκε νέα αναβάθμιση αλλά δεν έχω εικόνα του τι firmware έχει. Ξέρει κανείς; ” Τελικά η αναβάθμιση που είχε αναφερθεί ήταν του Mi Fit και όχι κάποιου firmware για το Mi Band!! Προς το παρόν το firmware του Mi Band 3 έχει ως εξής: 1) Stable version -> 1.1.0.14 2) Beta version -> 1.2.0.8 Εμείς αυτή που έχουμε περάσει είναι Custom βασισμένη στην Beta version 1.2.0.8!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σίγουρα είναι εφικτό και ήδη το έχουν ζητήσει αρκετοί!! Ρίξε και εσύ την ψήφο σου!!! Music control in Mi Band 3. Would you like to change music? [Feature request] - Mi Band 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Προς το παρόν δε νομίζω ότι γίνεται αλλά το ψάχνουν αρκετοί και το ζητάνε οπότε ίσως δούμε κάτι στο μέλλον!! Υπάρχει μια εφαρμογή για το Mi Band 2 αλλά διαβάζω ότι δεν δουλεύει τέλεια!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα@tomg factory reset κάνε μέσω twrp
-
@vasikoro Φόρτισε το και λογικά θα είναι οκ! Γενικά μη το αφήνεις να πέφτει κάτω από 16%!! @arisgkogkas είναι περίεργο που δεν το περνάει! Δοκίμασες μήπως με κάποιο άλλο κινητό? Για κατέβασε και δοκίμασε αυτή την έκδοση του gadgetbridge! Απεγκατέστησε πρώτα την παλιότερη: GadgetBridge 0.27.1 1) Απεγκατέστη το GadgetBridge που έχεις τώρα 2) Εγκατέστησε τελυταία έκδοση Mi Fit από Playstore και κάνε σύνδεση 3) Τσεκάρεις ότι είναι ανιχνεύσιμο 4) Εγκαθιστάς το GadgetBridge 0.27.1 5) Δοκιμάζεις πάλι!
-
Παράθεση από arisgkogkas: “Γειά χαρά και από εμένα. Έχω κάνει με επιτυχία μέχρι και το βήμα 8. Κατεβάζω το αρχείο στο κινητό το ανοίγω με το gadget Bridge και μου λέει element cannot be installed. Τι κάνω λάθος? ” Ποιο κινητό έχεις? Τι έκδοση Android φοράει? Την ώρα που το κάνεις είναι συνδεδεμένο σωστά το Mi Band? Το BT είναι ανοιχτό κλπ!! Τσέκαρε και μήπως δεν κατεβαίνει σωστά το αρχείο στο κινητό!
-
Βάλτο 1 ωρίτσα να φορτίσει και θα είσαι κομπλέ! Έχει αυτό το πρόβλημα όταν πέφτει η μπαταρία κάτω από 16%!!
-
Ακολούθα τα παρακάτω βήματα: 1) Κατεβάζεις αυτό εδώ το firmware και το περνάς με το GadgetBridge: Official 1.1.0.14 2) Απεγκαθιστάς το Mi Fit 3) Εγκαθιστάς το Mi Fit από το Playstore 4) Συνδέεις το Mi Band με το Mi Fit και το αφήνεις να αναβαθμίσει το firmware από μόνο του 5) Αν όλα έχουν πάει καλά μέχρι εδώ τότε θα πρέπει στο Mi Band να τα βλέπεις όλα (έστω και στα κινέζικα) 6) Τώρα μέσω του GadgetBridge μπορείς να δοκιμάσεις πάλι να περάσεις το Ελληνικό Firmware και λογικά θα δουλέψει!
-
Μπορείς να βγάλεις μια φώτο να δω τι ακριβώς σου γράφει? Σου λέει σύνδεσε το Mi Band με το κινητό?
-
Παράθεση από Skbaggelis88: “Καλησπέρα εγώ κάνει την σύνδεση του band αλλά δεν μου δείχνει κάτι η οθόνη μόνο ότι προσπαθεί να κάνει ζεύξη ” Πες τι βήματα έχεις κάνει! Το παθα και γω οταν πρωτοεβαλα το Αγγλικό custom firmware και αναγκάστηκα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση!
-
Βεβαίως και το κατεβάζεις. Εγώ τα έχω και τα δύο και δεν υπάρχει πρόβλημα!! Τελικά με το νέο συνδέθηκες ή απλά αποφάσισε να συνδεθεί μόνο του???
-
Για κατέβασε και δοκίμασε αυτή την έκδοση του gadgetbridge! Απεγκατέστησε πρώτα την παλιότερη: GadgetBridge 0.27.1 1) Απεγκατέστη το GadgetBridge που έχεις τώρα 2) Εγκατέστησε τελυταία έκδοση Mi Fit από Playstore και κάνε σύνδεση 3) Τσεκάρεις ότι είναι ανιχνεύσιμο 4) Εγκαθιστάς το GadgetBridge 0.27.1 5) Δοκιμάζεις πάλι!
-
Κάνε και καμιά επανεκκίνηση του κινητού! Στην αρχή που και εμένα δεν το έβρισκε έβαλα το κινητό σε Flight Mode και το άνοιξα πάλι και το είδε κανονικά!!
-
@manik εξαρταίται ποια αγόρασες. Θα έλεγε από εκεί που το αγόρασες αν είναι η global ή η απλή έκδοση! Εδώ υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες της Global: News - Mi Band 3 Global Version Photos | GeekDoing αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχουν ουσιαστικές διαφορές!! Τώρα όσο αναφορά την αναβάθμιση που είπες...Αναβάθμιση σου έβγαλε στο Mi Fit ή στο να αναβαθμίσεις το Firmware του Mi Band μέσω του Mi Fit...Αν απλά αναβάθμισες το Mi Fit στο κινητό δεν θα άλλαζε τίποτα απολύτως στο Mi Band!! (Μάλλον αυτό έκανες…
-
@3ftw δεν διαφωνώ. Πολύ πιθανό να το δίνουν και σιγά σιγά!! Σε μένα πάντως δεν έχει εμφανίσει κάτι ακόμα! Τώρα να έχουν τρόπο να αναγνωρίζουν ποια είναι Global και ποια όχι δεν το ξέρω! Αν και μόλις έχω νεότερα με αυτό το update θα ενημερώσω και δω!!
-
Παράθεση από manik: “Μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση, λέω να μην την κάνω κ γυρίσει κινέζικα πάλι. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις αγοράσει την κινέζικη έκδοση του Mi Band ή την Global? Αν αγόρασες την Global τότε πολύ πιθανό αυτή η νέα αναβάθμιση να δίνει firmware πλήρως στα Ελληνικά (αν και αμφιβάλω ακόμα)! Εχτές διάβασα για έναν Ισπανό που έχει αγοράσει την Global έκδοση και πήρε αυτό το update και του έβγαλε official τα πάντα στα Ισπανικά! Βέβαια στο Aliexpress τελ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651