Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@HarryGR δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Από μόνη της φαίνεται! Η διαδικασία που έκανα ήταν: 1) Αφαίρεση του MiFit που είχα 2) Πέρασμα του τελευταίου MiFit από Playstore και σύνδεση Mi Band 3) Πέρασαμα Firmware μέσω GadgetBridge 4) Έκανε reboot και όλα δούλευαν! Μήπως δεν έχεις default την Miui εφαρμογή για τον καιρό? (εικασία κάνω) Επίσης τσέκαρε ότι έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στο Mi Fit να διαβάζει καιρό κλπ!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55687/ Αυτός ο οδηγός είναι πλέον παλιός και έχει το παλιό firmware! Καλύτερα προχωρήστε με τον παρακάτω που είναι και πιο ασφαλής: Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018] To Mi Band 3 έφτασε και μπορούμε πλέον να το προμηθευτούμε από πολλά μαγαζιά! Σε προηγούμενο οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ είδαμε 2 τρόπους για να έχουμε το Mi Band 3 πλήρως σ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55498/ To Mi Band 3 έφτασε και μπορούμε πλέον να το προμηθευτούμε από πολλά μαγαζιά! Προς το παρόν η γλώσσα που υποστηρίζει το Mi Band μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η Global Έκδοση είναι η κινέζικη! Αν λοιπόν αγοράσαμε μόλις ένα Mi Band 3 θα διαπιστώσουμε πολύ γρήγορα ότι όλες οι πληροφορίες να είναι γραμμένες στα Κινέζικα! Παρόλο που έχουμε την εφαρμογή στο κινητό μας στα Ελληνικά δυστυχώς το Mi Band 3 παραμένει να δείχνει κινέζικα (προς το παρό…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manytso: “Γεια σας εκανα ολα τα βηματα και τωρα το τηλ εχει 30 λεπτα κολλημενο στο XTRV aroma” Τσεκαρες μπας και κλείδωσε ο bootloader? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
@deliopoulos που είδες να γράφει ο οδηγός ότι χρειάζεται root? Όσες φορές τον έχω κάνει παλιότερα ποτέ δεν έκαν root το κινητό!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πολύ ωραίος οδηγός! Μπράβο!! Απλός και κατανοητός για όλους!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από macovet: “Καλησπέρα & καλή χρονιά! Είναι δυνατόν αν κάποιος γνωρίζει να μας πει από τα παραπάνω ποια υποστηρίζουν NFC; ” Καλημέρα, δυστυχώς μόνο τα δύο από τα παραπάνω μοντέλα υποστηρίζουν NFC από όσο ξέρω και δεν είναι τα φτηνά!! Ανανέωσα τη λίστα και πρόσθεσα και αυτή την ιδιότητα στα μοντέλα! =============== Φεβ 14th 2018, 1:41pm =============== Προστέθηκε στη λίστα και το νέο Xiaomi Redmi 5 Plus Global Edition που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά της Ινδίας!!
-
-
Αγγλία 6 κινητά που έχω φέρει μέχρι τώρα δεν πέρασε κανένα τελωνείο. Επιλέγω πάντα την πιο απλή μεταφορική και απλά δεν μπλέκω με DHL κλπ!!!
-