Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47806/ Καλησπέρα σε όλους τους Xiaomi Fan και μη!!! Σε αυτό το θέμα θα δούμε όλες τις συσκευές της Xiaomi που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη μπάντα (B20) που είναι σημαντική για αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες. Και όταν λέμε σημαντική δεν εννοούμαι απαραίτητη απλά πολλές από τις ευρωπαϊκές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν αυτή τη μπάντα για να διαμοιράσουν το 4G στο δίκτυό τους που αυτό σχετίζεται με το mobile internet. Πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις σ…

• @stavroulabi έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις το tethering και δεν δουλεύει και γιαυτό προσπαθείς να κάνεις τον οδηγό ή τον περνάς απευθείας? Στα νέα κινητό και miui το tether είναι ενεργοποιημένο τις περισσότερες φορές οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό τον οδηγό!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τα παρακάτω: 1) Παίρνεις ένα τοπικό αντίγραφο (με το οποίο θα αντιγραφούν τα πάντα από ρυθμίσεις και στήσιμο εφαρμογών) (το περνάς στο pc ή σε sd card αν έχεις για να μην χαθεί) 2) Τσεκάρεις ότι η δυνατότητα ξεκλειδώματος με το account σου είναι ενεργή 3) Κατεβάζεις την ρομ που θες να περάσεις 4) Την περνάς στο κινητό και μπαίνεις TWRP 5) Κάνει factory reset και περνάς τη νέα ρομ 6) Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνεις reboot σε fastboot να δεις αν κλείδωσε …

• Μια απάντηση σε ένα bricked band: Hello, Most of the times it will brick your band when you use 3rd party apps. Please don't use them. Anyways please don't use your band for few days and then completely discharge battery and try to charge. If still it is not working please keep your band in fridge, sounds crazy? seriously, it will work. you can found many tutorials in youtube also. Best regards Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Giannisfrg: “Ωραία το notebook της Xiaomi με δυνατά χαρακτηριστικά αλλά ο pavlidisc έχει δίκιο είναι τελείως ανόμοια προϊόντα και δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης μεταξύ τους. Ας το συγκρίνουν με άλλα notebook... ” Δεν διαφωνώ στο ότι ήταν λάθος η σύγκριση που έγινε! Αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και εκεί θεωρώ ότι έσφαλε!

• Ανεξάρτητα την προσωπική γνώμη σου πάντως και αγάπη για τα software της apple να ξες ότι είσαι 100% λάθος!! Προσωπικά ως επαγγελματία και 500ευρώ να έκανε το mac book pro δεν θα το έπαιρνα ποτέ! Δεν έχει τα προγράμματα που δουλεύω και δεν ξέρω αν θα τα έχει και ποτέ! Επίσης ακόμα και για τα hobby μου τα windows μου δίνουν 1000+ παραπάνω προγράμματα για να κάνω τη δουλειά μου!!! Τέλος καλό είναι να μην γενικεύεις για τα λάπτοπ και τα windows γιατί αν μιλήσουμε σύγκριση ποιότητας και τιμής τα Mac …

• Όχι δεν παίζει ρόλο! Από το twrp πήγαινε install, επέλεξε να εγκαταστήσεις image αρχεία και επέλεξε το νέο twrp για να περαστεί! Αφού περαστεί πήγαινε πίσω και πατάς στο κεντρικό μενού Reboot->Recovery και δες αν ανοίξει σωστά το twrp! Αν ανοίξει τότε πήγαινε πάλι να κάνεις εγκατάσταση τη ρομ!! Το έχεις δοκιμάσει αυτό που γράφω παραπάνω?

• Βρε μπας και σου κλείδωσε ο bootloader? Έκανες ένα τσεκ?

• Καλή επιτυχία και σίδεροκέφαλος!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλό είναι να γίνει και data! Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή με απλό update και βλέπεις!!! Πάρε οπωσδήποτε ένα καλό backup για παν ενδεχόμενο!

• παράδοση παραγγελιας

lallasgr - - HeadPhones

Μήνυμα

Ναι για κάθε παραγγελία! Αν αγοράσεις μια θήκη και δεν έρθει ας πούμε ποτέ έχεις μέχρι και 180μέρες από τη μέρα παραγγελίας να κάνεις dispute! Αν ανοίξεις ένα dispute και κλείσει το dispute σου μετά δεν μπορείς να ανοίξεις άλλο για το ίδιο αντικείμενο. Αυτό εννοεί! Αν ας πούμε ανοίξεις τώρα και σου πει το paypal να περιμένεις και πεις οκ και κλείσει το dispute μετά αν όντως δεν παραλάβεις δεν θα μπορείς να ξανανοίξεις! Τα γράφει όλα στο faq στο paypal οπότε μπορείς να ενημερωθείς πλήρως πριν προ…

• παλιό mi account

lallasgr - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Πήγαινε στο φόρουμ το αγγλικό και κάνε reset password με το email ή το κινητό που είχες δημιουργήσει τον πρώτο λογαριασμό για να μπορέσεις να έχεις access πάλι και να τους δώσεις τον κωδικό που σου ζητάνε!

• Root και Εγγυηση

lallasgr - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Από που μας αφορά περισσότερο βρε? Έχουμε κάνα μαγαζάκι και πουλάμε τίποτα? Οι παραπάνω απαντήσεις ήταν to the point και απάντησαν ξεκάθαρα στο τι παίζει με εγγύηση! Να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια 10 άτομα έχει κάποιο νόημα ή επειδή έχουμε έναν τίτλο που βοηθάει καθαρά στα διαδικαστικά του φόρουμ κάνει τη γνώμη μας πιο σοβαρή από των άλλων ανθρώπων που είναι το ίδιο ενημερωμένοι και απαντούν? Αν κάποιος άλλος έχει να προσφέρει επάνω στο νήμα ας απαντήσει επί του θέματος, μην ξεφύγουμε προς άλλ…

• Αφού σε τρώει τώρα, ρίχτο εκεί να πάρεις ανάσα!!

• Σε μένα μια χαρά κλειδώνουν! Mido Miui 9 Android 7! 8705cd96c4a340412f34a1a746f971ca.jpg425d296fe465022bc972f188f6a9b723.jpg

• Σε εμένα με 9άρα και android 7 μια χαρά παίζει ο chrome!

• Παράθεση από azuli: “Φυλακισμενοι στις τρομερες ιδεες της Xiaomi..! Θα ηθελα πολυ να ξερω το σκεπτικο.Οτι τι?Οτι να παρουμε 3 μερες να το ξανασκεφτουμε να μας περασει?! Xiaomi,οι γονεις που δεν ηξερες οτι χρειαζοσουνα. ” Το βασικό σκεπτικό της Χιαόμι από την αρχή ήταν η αποτροπή των resellers να βάζουν πειραγμένες ρομ! Το ξέρω ότι είναι εκνευριστικό μιας και το πέρασα και γω αλλά προσωπική άποψη προς όλους, όταν αγοράσετε ένα νέο xiaomi βάλτε στο μυαλό σας ότι από τη μέρα που το παραλάβετε θα το…

• θα εμφανιστεί η νέα απευθείας μιας και θα έχει νεότερη έκδοση ως αναβάθμιση! Θα πάει δηλαδή σε .31!! Λίγη υπομονή μέχρι να είναι έτοιμες!!