Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από Laknis: “Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι με magisk και ένα module το magisk hide μπορείς σε κάποιες περιπτώσεις να αποκρυπτεις το root από συγκεκριμένες εφαρμογές ” Ισχύει αλλά πρέπει κάθε τρεις και λίγο (σε κάθε αναβάθμιση της εκάστοτε εφαρμογής συνήθως) να ψάχνεις για το κάθε module να τσεκάρεις αν δουλεύει κλπ κλπ!!
-
Μην την περάσεις και περίμενε μέχρι το βράδυ να δεις αν εμφανιστεί κάποια άλλη! Εχτές πέρασες ένα μικρό update που εστάλη στους VIP?
-
Σε ποιο κινητό σου ήρθε αυτό?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΝαι τα ίδια γράφει σε γενικές γραμμές απλά είναι γενικός οπότε θέλει προσοχή στα αρχεία που θα κατεβάσεις για να είναι για την συσκευή σου! Ο Γιώργος σου παρέθεσε τον οδηγό του συγκεκριμένου κινητού που σου δίνει έτοιμα και τα αρχεία που πρέπει να κατεβάσεις!
-
Πολύ καλό thread Βαγγέλη, μπράβο!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Απλά εγώ θεωρώ ότι κάποιος noob που θέλει να ψαχτει είναι καλύτερο να έχει ξεκλειδωτο γιατί με τα κλειδωμένα edl θα μπει στη διαδικασία να ανοίξει το κινητό για test point και εκεί αν γίνει ζημιά άστα να πάνε. Από κει και πέρα σκέψου ότι μέχρι και 1.5 χρόνο πρίν η μαμά εταιρία τα έστελνε όλα ξεκλειδωτα. Τέλος πάντων. Όπως είπα δεν υπάρχει σωστό και λάθος Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αφού τελείωσα τη διαδικασία που είδες στο βίντεο πήγα στο i.mi.com και δεν υπήρχε το κινητό εκεί! Από κει και πέρα για τον bootloader το θεωρώ σχετικό! Αν το κινητό το πάρει ένα άτομο που δεν ξέρει καλύτερα να έχει ξεκλείδωτο για να μπορέσει να το επαναφέρει αν brickάρει για κάποιο λόγο! Ο έμπειρος χρήστης το κλειδώνει και το ξεκλειδώνει μόνος του αν χρειαστεί!
-
@makis1024 εν καιρό αν μπορέσω θα φτιάξω και έναν τέτοιο οδηγό! Σε γενικές γραμμές όμως: 1) Αφαιρείς Mi Account 2) Παίρνεις backup ότι θες 3) Μπαίνεις TWRP 4) Wipe-> τα πάντα 5) Reboot->Recovery 6) Install->Rom 7) Reboot->Bootloader για τσεκ status Reboot->Λειτουργικό Εγώ αυτά θα έκανα και θα ήταν πεντακάθαρο μετά το κινητό σαν να έβαλες πρώτη φορά TWRP και XTRV χωρίς ίχνος του προηγούμενου χρήστη!