Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@BillakisKar δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset μέσω TWRP μπας και στρώσει!!
-
Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑρκετά παλιότερα είχε τύχει σε πολλούς μετά από flash από edl με testpoint να είναι κολλημένο το κινητό και να μην ανοίγει! Βγάζοντας την μπαταρία από την πλακέτα για 25+λεπτά διόρθωνε αυτό το πρόβλημα και μετά το κινητό άνοιγε κανονικά! Το θέμα είναι ότι με τη τελευταία φωτογραφία που έβαλες δείχνει ότι το κινητό είναι ακόμα bricked!! Οπότε κάνε άλλη μία προσπάθεια με testpoint να φλασάρεις (να γυρίσει δηλαδή το κινητό σε 9008 από 900Ε που είναι τώρα) και δες αν ανοίξει! Δοκίμασε να κατεβάσεις …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣτην φάση αυτή είναι που ζητάει username για το φόρουμ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν αποκλείω το πρόβλημα να είναι των Ελληνικών ταχυδρομείων και όχι του πωλητη. Τι να σου πω. Από κει και πέρα να αλλάξω κάτι με βάση την εμπειρία ενός το βρίσκω λάθος. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για σένα να υπάρχει τόση καθυστέρηση αλλά ξαναλέω ότι πολύ.πιθανον να υπάρχει καθυστέρηση στην Ελλάδα. Καλοκαίρι είναι κιόλας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτόν εδώ: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμετά το φλας αφού είδες ότι δεν παίρνει μπρος του αφαίρεσες το βύσμα της μπαταρίας από την πλακέτα για κάνα 30λεπτο και μετά να δοκιμάσεις πάλι να το ανοίξεις?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πέρασα πριν κάνα 2ωρο την τελευταία έκδοση (3.0.4) και δείχνει να παίζει τέλεια!! Μιας και αρκετοί ρωτάτε να σας δείξω ότι υπάρχει μια χαρά η επιλογή για να δείχνει τις επαφές και έκανα μόλις και ένα τεστ και εμφανίζει κανονικά το τηλέφωνο στην οθόνη του Mi Band! Δεν μπόρεσα να κάνω τσετ με Ελληνική επαφή αλλά τουλάχιστον εμφανίζονται. Επίσης όπως βλέπετε από την photo μπορείς να επιλέξεις να δονεί το Mi Band στο 1sec!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41203/ Εγώ για να μπορέσω να την …
-
Έκανες register? Το λέει κάτω κάτω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού κλείδωσε ο Bootloader ο μόνος οδηγός που θα σου δουλέψει είναι αυτός με το EDl Mode!! 1) Δοκίμασε μία να δεις αν ξεκλειδώσει (δεν το νομίζω) 2) Αν ξεκλειδώσει είσαι εδώ ->Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) 3) Αν δεν ξεκλειδώνει είσαι εδώ -> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Ίσως βέβαια χρειαστεί να φτιάξεις engineer cable για να μπορέσεις να μπεις σε edl mode =============== Αυγ 5th 2017, 8:15pm =============== Αν …
-
Δεν είναι θέμα όρου παιδιά! Καλό είναι τα πάντα να κουβεντιάζονται δημόσια για να μένουν οι απαντήσεις εδώ και να μπορεί να ανατρέξει ο οποιοσδήποτε και να λύσει το δικό του πρόβλημα. Στο συγκεκριμένο θέμα εσύ με το πρώτο σου μήνυμα έγραψες να επικοινωνήσει με πμ! Δεν έχουμε καν καταλήξει στο ποιο είναι το πρόβλημα και πήγες να δώσεις βοήθεια με πμ. Αυτό είναι που σχολίασε ο admin και όχι ότι ήθελες να βοηθήσεις! Μην πάτε να παρουσιάσετε τον admin ως κακό σε κάτι που έγινε λάθος από μεριά σας. Κ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651