Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μην σε αγχώνει!! Εγώ που το έχω παραγγείλει 4φορές και πάω για 5η (είμαι λίγο ατσούμπαλος και τα σπάω-ευτυχώς μόνο το tempered) έχει κάνει από 10-20 μέρες!! Παίζει ρόλο από ποιον το αγόρασες, μαγαζί, πωλητή περίοδο κλπ!! Θα έρθει στο τέλος!
-
Παράθεση από dimi1982: “ Για πείτε καμία ιδέα ρε παιδιά. ” Λύση 1) Σύνδεσε το Mi Band με έναν υπολογιστή μέσω USB και αμέσως προσπάθησε να κάνεις το pair (μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει) να δεις αν θα το δει!! Λύση 2) Εγκατέστησε το Gliderun και δοκίμασε να κάνεις pair. Αν κάνει επιτυχής σύνδεση τότε έχει μια επιλογή για "wipe user data" και μετά "reboot". μετά από αυτό λογικά θα συνδεθεί στο Mi Fit χωρίς πρόβλημα!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μπορείς να δοκιμάσεις και τα παρακάτω και να δεις αν δουλέψει: Solved stable and weekly need Device rooted twrp or other method search to google.com DF tethering fix ( not found in googleplay ) Install DF tethering fix Press Fix Tethering Accepted permission Root Whait mensage Fix Reboot your device Tachan, hotspot sharing internet
-
Μπράβο πολύ καλός οδηγός και πολύ σημαντικό το τελευταίο κυρίως κομμάτι!!
-
Παράθεση από reborn: “Καλησπέρα έχασα τον κωδικό απο το miui λογαριασμό μου και προσπαθώ να κάνω με καινούργιο λογαριασμό pair αλλά δεν γίνεται τίποτα έχω το miband 2 έχετε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνε ανάκτηση κωδικού με χρήση email!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΔηλαδή αφού περαστεί μια χαρά η ρομ πατάς reboot to system και ξαναμπαίνει recovery? Ποιο recovery σου περνάει αρχικά? Μπορείς να βάλεις Photo?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΔώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες γιατί από την πρόταση που γράφεις δεν μπορούμε να καταλάβουμε που ακριβώς κόλλησες!
-
Μπράβο φίλε μου. Ο επιμένων νικά!! Πολλές φορές παρόλο που επιλέγουμε να μην χαθούν τα data αυτά χάνονται!! Εύχομαι να μην έχει τοπικές ζημιές και όλα να δουλεύουν καλά!
-
Αν μπορείς βάλε μια εικόνα από αυτό που βλέπεις. Επίσης βάλε μια εικόνα με το τι έχεις μέσα ο φάκελος adb στο υπολογιστή σου. Ίσως δεν έχεις καταφέρει να κάνεις εγκατάσταση σωστά το twrp. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού ανοίξει το Mi recovery πατάς μετά επάνω στο recovery? Δεύτερο δεξι κουμπί από κάτω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS!!Προβλημα σε headsfree
ΜήνυμαΑν μπορείς και έχεις δοκίμασε κάποιο άλλο hands free να δεις αν αναγνωρίζεται. Δοκίμασε επίσης να φτιάξεις δυνατά μέσα στην υποδοχή αν έχει κάτι να καθαρισει. Ίσως δεν κάνει καλή επαφή για κάποιο λόγο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
youtube.com/watch?v=-oPzXp4rOJQ
-
Συγχαρητήρια, καλή αρχή και καλή δύναμη!!