Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πήρα μερικές εικόνες μέσα από το TWRP (εννοείται του δικού μας @michael που τον ευχαριστώ και γω προσωπικά πάρα πολύ για τη δουλειά του) και τις βάζω εδώ ώστε όποιος θέλει να κάνει οδηγούς κλπ να μπορείς να τις χρησιμοποιήσει. Θα κάτσω να αναννεώσω και γω τους οδηγούς μου με τις νέες εικόνες για να είναι ευκολότερο για όλους! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14545/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14547/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14549/forums.xiaomi-miui.gr/ind…
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
ΜήνυμαΠαράθεση από Blazos: “Γειά σας έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αφού έχω εγκαταστήσει το Play store κάνει συνεχώς loading... Έχω την επίσημη κινέζικη 8.2.2 Nougat... Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ” Για δες αυτόν εδώ τον τρόπο! How to install Gapps on Mi5 Nougat[Easy Method] - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜήπως καταλάθος στο twrp στα wipes επέλεξες και το data?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Stefanos Skodras: “Άρα τι κάνω αν θέλω να προστατέψει την οθόνη? ” Η καλύτερη λύση είναι το αντιχαρακτικό σπρέι για τέτοιες οθόνες αν και είναι λίγο ακριβούτσικο! Ψάξε στο ebay και στο aliexpress για "anti-scratch spray for mobiles" και θα βρεις!! Διάβασε κριτικές κλπ για να καταλήξεις σε κάποιο καλό!
-
δες τον οδηγό και κάνε μία προσπάθεια
-
Με κλειδωμένο bl δεν μπορείς να φλασαρεις σε fastboot mode. Δες τον οδηγό με Mi PC Suite ή με το SP Flash Tool
-
Για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες. Έχεις ξεκλειδώσει? Δοκίμασες και με την νεότερη έκδοση MiFlash??
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔες κάτω κάτω στην σελίδα που έχει να αλλάξεις την γλώσσα σε Αγγλικά!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Se7en92: “δε βρισκω να κατεβασω το MiFlash Unlock Tool ” Διάβασες τον οδηγό ή απλά θες να κατεβάσεις το unlock tool και να πας να κάνεις δοκιμή για ξεκλείδωμα? Αίτηση έκανες?
-
Μπορεί να πάρει από 2ώρες μέχρι 2μέρες!! Σε γενικές γραμμές όμως γρήγορα έρχεται πλέον! Στην αρχή περιμέναμε 10-20μέρες! τώρα σε 6ώρες συνήθως έχεις την έγκριση!
-
Άρα είσαι κλειδωμένος!! Προχωράς αν θες με αίτηση για να πάρεις έγκριση για ξεκλείδωμα!
-
Ωραία μια χαρά είσαι τώρα! Προχωράς με την επόμενη εντολή του οδηγού!
-
Πως φαίνεται το κινητό στο Device Manager?