Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το κινητό τώρα το έχεις σε fastboot mode?
-
Έχεις ενεργοποιήσει USB Debugging?
-
Παράθεση από Se7en92: “εμενα δε μου τρεχει την εντολη adb τι να κανω? εχω το red mi pro ” Γράψε αναλυτικά τι έχεις κάνει για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε!
-
Παράθεση από babis306: “root switch το οποιο το χρησιμοποιω ακομα και σημερα στο redmi pro μου. Απλα κανεις disable το root και το Cosmote TV on the GO δουλευει μια χαρα. Ψαξτο με το ονομα αυτο στο google, εχω την version 1.2.9.1 και δουλευει αψογα. Θα χαρω αν μου πεις οτι δουλεψε. ” Μπράβο Μπάμπη!!! Πολύ καλή επισήμανση και πολύ βολική εφαρμογή! Θα αρχίσω πάλι να κάνω root το κινητό μου!!!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μιας και έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις τελευταίες τον συγκριτικά με αυτή που είχες και αυτή που αναβαθμισες θα έλεγα να περάσεις με miflash την τελευταία global Dev (ας πούμε) και μετά εκ νέου twrp και την τελευταία Ελληνική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από koziris: “φιλε μπες στο super sou και πάτα να κάνει ολική απεγκατασταση.. όχι απλή.. και θα παίξει.. κι εγώ το ίδιο θέμα είχα.. ” Υπάρχουν φορές που δεν σε αφήνει να κάνεις ολική απεγκατάσταση και τρώει κόλλημα το su!! Το καλύτερο και πιο σίγουρο είναι να αφαιρεθεί μέσα από τη ρομ το superuser.zip και να περαστεί από πάνω σαν update μέσω TWRP!! Γίνεται σωστή δουλειά και παίζουν όλα κομπλέ πάλι! Ίσως χρειαστεί να γίνει και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά ίσως και…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “λεω να βαλω την Ελληνικη ρομ ακολουθω ολα τα βηματα στην αρχη του thread τυφλα και τελειωσα;;; αν καταλαβα καλα θα σβηστουν ολα;; αλλαγη κερνελ μπορω να αλλαξω η καλυτερα να ανεβω "λεβελ" πρωτα στην <<εξυκιωση fastboot root κλπ κλπ>> οπως βλεπω το mipcsuite δεν ειναι συμβατο με το mi5 αλλα κολπο να κανω μπακ απ εχουμε;;; ” Ρίξε μια ματιά εδώ και αν σε βολέψει κάτι έχει καλώς: Backup / Restore εναλλακτικό πρόγραμμα από το Mi PC Suite Προσωπικά προτείνω το Mi Cloud Και τα το…
-
@Pentozalis αυτόν εδώ τον οδηγό πρέπει να ακολουθήσεις τώρα για να περάσεις μία official rom!! Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Μπορείς να δοκιμάσεις να επιλέξεις κάτω στο mi flash "Flash All except data and storage" για να δεις αν σώσεις τίποτα αλλά αν βγάζει προβλήματα κλπ πήγαινε στο Flash All να ξεμπερδεύεις!
-
Καλημερα, σε TWRP μπαίνει? Πατα Volume+ και Power και δες αν φορτώσει. Αν μπεί μπορείς να κάνεις ένα Nandroid BackUP με όλα μέσα ώστε να σώσεις όλη την εσωτερική μνήμη. Αν έχεις SD card δηλώνεις να σωθεί εκεί το backup και είσαι οκ. Αν όχι δες με σύνδεση στον υπολογιστή αν αναγνωρίζεται το κινητό για να κάνεις copy το backup από εκεί. Μετα βάζεις το κινητό σε edl mode και φλασαρεις μία official ROM (κατά προτίμηση China developer) ώστε να ανοίξει και να δεις ποιο mi account ήταν περασμένο μέσα. …
-
Παράθεση από paparounas81: “Βασικα πολυ αργα λεμεεε.....απομενουν 19 ωρες! Μαλλον συνδεση μου ειναι αργη.....Να επιχειρησω ενα wipe cache/dalvik και να ξανακανω μια προσπαθεια? ” Δεν έχει νόημα! Αφού σου έβγαλε ότι είναι corrupt δύσκολα θα έφτιαξε μόνη της! Εκτός αν την έχεις στο pc και κατά τη διάρκεια του περάσματος κόπηκε η μεταφορά και δεν περάστηκε ολόκληρη!
-
Το έτρεξες ως διαχειριστής το πρόγραμμα? Μπας και κάνει την διαφορά! Σε ακραία περίπτωση μπορεί αν χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις VPN για να συνδεθεί! Δοκίμασε αρκετές φορές και θα συνδεθεί! Αν συνεχίζει με το ίδιο έρρορ τότε ίσως χρειαστεί να το κάνει από το σπίτι! Φαντάζομαι χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του Tool ε?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom με τη χρήση Deep Flash Cable για το Redmi Note 4X (Mido)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@BanditGR προστέθηκαν τα απαραίτητα βήματα και διευκρινήσεις! Ευχαριστώ πολύ για την σημαντική υποσημείωση!!