Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΚαλύτερα να πας να ζητήσεις μικρότερη από το να αποκεφαλίσεις αυτή που έχεις για αποφυγή ζημιάς μέσα στο slot!!!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom με τη χρήση Deep Flash Cable για το Redmi Note 4X (Mido)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@BanditGR το φαντάζομαι. Όπως πολλές φορές έχουμε δει με πολλά κινητά δεν είναι όλα ρόδινα και εύκολα!! Στις ακραίες περιπτώσεις φοβάμαι ότι τη λύση θα την δίνει το testpoint!!!
-
Όχι δεν θα έχεις κανένα θέμα!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom με τη χρήση Deep Flash Cable για το Redmi Note 4X (Mido)
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Έχω την εντύπωση ότι ξεκλειδώνει και με την 8.1.15.0. ” Ναι το πιστεύω απλά πιστεύω ότι ο οδηγός ο συγκεκριμένος κάνει πιο πολύ apply στις συσκευές που έρχονται με Unofficial!! Ο χρόνος θα δείξει! Καλό είναι να υπάρχει και όλοι μαζί θα μάθουμε που εφαρμόζεται και που όχι!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από GR-Macedon: “όσοι παραλαμβανουν τον τελευταίο μήνα και μετά η κατάσταση δυσκολεύει και ο edl ξεκλειδώνει μόνο με μέθοδο test point. ” Ακριβώς έτσι είναι, αλλά θέλω να πιστεύω, όπως συζητήσαμε και με τον geoanto555, ότι αν ένα Mido έρθει με Unofficial θα είναι βασισμένη σε παλιότερη έκδοση οπότε θα δουλεύει και το DFC ή θα είναι ήδη ξεκλειδωμένο οπότε εκεί θα είναι πιο απλά τα πράγματα! Τώρα αν έρθει με official stable ας ελπίσουμε ότι με τον Updater της MIUI θα μπορεί να μεταβεί κάπ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@Yervasios Katsotis αν πας στα Developer Options σου έχει κάποια επιλογή για σύνδεση σε Mi Account που να αφορά το lock status της συσκευής??
-
Παράθεση από Tseligas Rommy: “Ψάχνω για την πιο απροβληματιστη για το κενζο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εννοείς τα θεματάκια με το reboot to recovery μέσα από το λειτουργικό??
-
@Tseligas Rommy όχι. Συγκεκριμένα είναι αρκετά παλιά. Εδώ βρίσκεις τις ρομ για το Kenzo -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ και οι νέες developer XTRV είναι οι 7.*.*.* οπότε κοιτάς εδώ ->xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files Μεγάλη προσοχή όμως για το Update από αυτή που είσαι στην τελευταία γιατί παίζει να σου κλειδώσει ο Bootloader και γενικά να έχεις θέματα!
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Στην 6,10,20 στο Κενζο μπορουμε να εξαφανισουμε τελειος τα εικονικα πληκτρα. Το λεω διοτι παρολο που τα τραβαω κατω για να μην τα βλεπω πολλες φορες καταλαθος το ξανα βγαζω επανω? Ειναι πολυ σπαστικο..... Ευχαριστω ” Αν θυμάμαι καλά σε αυτή την έκδοση δεν γινόταν, αλλά αν περάσεις την επόμενη ακριβώς θα είσαι οκ!!
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34045/ Καλησπέρα σε όλους τους Greek MIUIers της ωραίας μας κοινότητας, Πάει καιρός από τον τελευταίο μου οδηγό και είπα να πιάσω τώρα το Redmi Note 4X μιας και υπάρχει αρκετά μεγάλη απήχηση του συγκεκριμένου κινητού στην αγορά. Όπως όλα τα τελευταία κινητά της Xiaomi μετά το Φλεβάρη του 2016 έρχονται με κλειδωμένο bootloader έτσι και το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται και αυτό με κλειδωμένο Bootloader. Για όσους δεν γνωρίζουν ήδη, ο κλειδωμένος booloader …
-
Σιδεροκέφαλος Γιώργο!!!
-
Παράθεση από jd97: “καλησπερα! θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη ελληνικα stable ROM για kenzo αυτη τη στιγμη, αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι βλεπω παρα πολλα topics και δεν μπορω πλεον να τα βγαλω περα ” Ποια ρομ φοράει τώρα το κινητό? Εγώ με την τελευταία XTRV Developer rom είμαι πολύ ευχαριστημένος!
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΚατάλαβα. Κανένα πρόβλημα δεν θα βρεις! Μην σε αγχώνει! Από τη στιγμή που δεν εγκαθιστάς ότι πιθανόν διαφήμιση βλέπεις και δεν κάνει περίεργα πράγματα στο κινητό δεν θα έχεις πρόβλημα! Σε μεγάλη εταιρία είμαι και γω και έχω ξεκλείδωτο το κινητό και με root ανά φάσεις και δεν έχω καμία ανησυχία! Όσο δεν κάνει κάτι περίεργο και δεν δίνεις permision σε πράγματα που δεν ξες δεν υπάρχει κίνδυνος! Αλλά πέραν από αυτό και κλειδωμένο bootloader να έχεις αν βάλεις κάτι που δεν πρέπει μπορεί να γίνει η ζη…
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Μήνυμα@sxdbone δεν υπάρχει λόγος να το κλειδώσεις. Έχοντάς το μάλιστα και ξεκλείδωτο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και δεν ανοίγει το κινητό θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να το επαναφέρεις. Τώρα αν επιμένεις να το κλειδώσεις ο μόνος τρόπος είναι με το MiFlash επιλέγοντας την επιλογή lock (που είδα βέβαια ότι το έκανες παραπάνω). Ερώτηση: με ποια έκδοση MiFlash έκανες το Flash και την προσπάθεια για lock? Δοκίμασε με την τελευταία τελευταία που υπάρχει να δεις αν θα στο κλειδώσει.
-
Όπως σου λέει και ο Γιώργος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Και μένα τελευταία στο kenzo μου το παρουσιάζει σχεδόν σε κάθε update! Το κινητό παίρνει κανονικά το update όμως και δουλεύει κανονικά! Δεν εγκατθιστά 2-3 εφαρμογές που γράφει και failed για αυτές αλλά μικρό το κακό! Έχω δοκιμάσει και από sd και από εσωτερική το ίδιο έρρορ συνέχεια! Μόνο με καθαρή εγκατάσταση και format data Μπαίνει πλήρως η ρομ αλλά μετά είναι μανούρα το στήσιμο από την αρχή!!
-
Παράθεση από sothatz: “Σου ξέφυγε το * Xiaomi (Hongmi) Redmi 1 MTK WCDMA * HM2013023 ” το πρωί θα προστεθεί στη λίστα και αυτό.
-
Για την τελική λίστα αποφάσισα να τα κατατάξω με την ημερομηνία παραγωγής!! Οπότε όσο πας πιο κάτω βρίσκεις τα τελευταία μοντέλα ενώ προς τα πάνω τα μαλιότερα!!