Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
τεστ
lallasgr - - Test Corner
Μήνυμα[NOBB]docs.google.com/spreadsheets/d…pubhtml?gid=0&single=true[/NOBB]
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από sxdbone: “Καλησπέρα μήπως ξέρετε πως κλειδώνω το bootloader μου ήρθε ξεκλείδωτο βάζω dev rom global κάνω και clean all και lock αλλά δεν κλειδώνει.Μήπως πρεπει να παρω δικαιώματα ξεκλείδωματος ???? Συσκευή mi note 2,ευχαριστώ!! ” αυτο δείχνει ότι έχει ξεκλειδωθει με official τρόπο οπότε είσαι ασφαλής να προχωρήσεις όπως θες
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@lallasgr Αλέξη καλημέρα. Θα πρότεινα να υπάρχει στην ούτως ή άλλως πλήρη λίστα σου και μια στήλη με το Product Code του κάθε κινητού π.χ. Kate: 2015161, Kenzo: 2015112, Οmega: 2016021 κ.ο.κ. ” Γιωργο θα το κάνω απλά δεν έχω προλάβει να κάτσω καθόλου με δουλειά και άλλες υποχρεώσεις....
-
Καλη επιτυχία σε όλους
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από scorpio3: “Καλησπέρα!!Μπορούμε να περάσουμε με fastboot method απο ξεκλειδωτο China stable σε global stable όπως στα Snapdragon?? ” Ναι κανονικά μπορείς!!
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση TWRP , SUPERSU και έλεγχος BOOTLOADER_KENZO.
Μήνυμα- 1) εξαρτάται το ακριβώς θα πάθει, αν πάθει. Αν δεν μπορείς να το επαναφέρεις μόνος σου με τη βοήθεια του φόρουμ τότε ούτε στο σέρβις δεν θα μπορούν να δουν αν έχεις sure - 2) αν διαβάσεις καλά το άρθρο και τον τρόπο εγκατάστασης δεν θα πάρεις ποτέ αυτό το error. Αλλά και να το δεις δεν είναι τραγικό, υπάρχουν τροποι για να το προσπεράσεις
-
Αν και έχει ήδη αναφερθεί να ενημερώσω και γω ότι σε kenzo καμία από τις δύο τελευταίες (εννοώ την 7.3.9 και την fix) δεν δουλεύει το wifi! Επιστροφή στην 7.3.2!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΓράψε αναλυτικά τα βήματα που έχεις κάνει για να μην πιάσουμε μία μία ερώτηση! Αφού τα γράψεις όλα θα δούμε που μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα!!!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΔεν είναι πρόβλημα ότι έβαλες την China απλά να είναι η τελευταία τελευταία! Πας κανονικά να περάσεις την Ελληνική εκ νέου τώρα!!! Πρώτα κάνε ένα double check ότι δεν έχει κλειδώσει ο Bootloader Και μετά προχωράς κανονικά!Κάνε από την ρομ που έχεις ήδη κατεβασμένη extract το twrp.img που θα βρεις μέσα στο Recovery φάκελο και πέρνα αυτό μέσω CMD και fastboot (fastboot flash recovery twrp.img) και κανονικά μπαίνεις και κάνεις install τη ρομ! Εννοείται έχεις περάσει την ρομ στο κινητό ή sd card από…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnKit: “Θα παρακαλούσα για τις απαντήσεις σας στά πιό κάτω ερωτήματα:1) Η εκδοση MIUI είναι πλαστή ή official. 2) Με δεδομένο οτι η rom ειναι ξεκλείδωτη και (αν είναι)unofficial , μπορώ να περάσω εύκολο τρόπο την Ελληνική. 3) H εγγύηση παύει να ισχύει ” 1) Ναι είναι πλαστή 2) Βήμα 1: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Επιλέγεις να περάσεις μία dev rom είτε την Global είτε την China για να μπορέσεις περάσεις αμέσως μετά στο βήμα 2 χωρίς να χρειαστ…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris212223: “Όχι. Πάλι δεν μπορούσα να περάσω το check ακόμα και με αυτή την έκδοση που μου είπες. "αδυναμία ελέγχου κατάστασης του......" ” Δημήτρη με τον παρακάτω οδηγό βάλε πρώτα την τελευταία global stable Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) και μετά αφού ανοίξει το κινητό κανονικά και δεις ότι δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα τότε πήγαινε και πέρνα απευθείας την τελευταία Ελληνική Stable και δες το αποτέλεσμα!
-
παιδια το παραμικρό που βλέπετε ως λάθος να μου το λέτε για να έχουμε όσο γίνεται πιο σωστό αποτέλεσμα. Μόλις βρω χρόνο θα τα διορθώσω όλα και θα στηθεί καλύτερα η τελική λίστα Σας ευχαριστώ όλους
-
Το κοιτάω και κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις!! Ευχαριστώ πολύ!! Θέλω να κάνω και αλλαγές ως την προβολή τους και να τα κατατάξω βασικά με ημερομηνία παραγωγής που νομίζω είναι και πιο σωστό! Απλά θα πάρει χρόνο!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κακοποιημένα από τα αλλεπάλληλα flashes να υποθέσω; ”