Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Άλλο καλώδιο έχεις να δοκιμάσεις? Όταν δεν είναι συνδεδεμένο μένει σε fastboot ή κάνει τα ίδια? Σε recovery mode/Download μπαίνει?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚάνε ένα restart τον υπολογιστή και δοκίμασε πάλι να δεις!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠροσωπικά μετά από μία αναβάθμιση σε Redmi 3 Pro από MIUI 7 σε MIUI 8 κλείδωσε ο bootloader και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα!! Το κινητό όμως ανοίγει κανονικά και δουλεύει άψογα χωρίς προβλήματα! Έχω κάνει και πολλές επανεκκινήσεις και όλα καλά! Έχω αλλάξει Mi Account έχω προσπαθήσει βράδυ πρωί Σάββατο Κυριακή και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα! Σε κάποια φάση θα πρέπει να κάτσω να του περάσω official china να ξεκλειδώσω και να περάσω πάλι την Ελληνική! Για τώρα το έχω αφήσει στην τελευταία αναβάθμιση π…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Με factory reset έβαλα την αναβάθμιση της ελληνικής stable και ανοίγει κανονικά, αν βοηθάει ” Μπααα!!!Χειρότερα τα έκανες...χαχαχαχα!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “μόλις κοίταξα το κινητό της γυναίκας, Redmi 3, έχει κλειδωμένο bootloader Αλλά ανοίγει κανονικά στην Ελληνική, χωρίς να κάνω ξανά unlcok...τι νέα κόλπα είναι αυτά ” Αν έχω καταλάβει καλά με όσα έχω δει όταν γίνεται ένα update σε μια ρομ και να κλειδώσει ο bootloader ανοίγει κανονικά το κινητό στη νέα ρομ! Αν όμως γίνει καθαρή εγκατάσταση με factory reset μέσα από το twrp και μετά install της ρομ και κλειδώσει τότε δεν ανοίγει! Δεν είμαι 100% σίγουρος σε ποιες περιπτώσεις…
-
Παράθεση από Kaxri1: “Το θέμα είναι οτι το τηλεφωνο αγοράσθηκε αποgear best, παρουσίασε βλαβη , σταλθηκε πισω στηn gear best , για επισκευή στα πλαισια της εγγύησης , αλλα έχουν περάσει οι 180 ημερες από την αγορά για εναντίωση στην paypal. Αρχικό μύνημα"Ένας φίλος έχει ένα τηλεφωνο redminote 3, το οποίο δύο μήνες μετά την αγορά σταμάτησε να φορτίζει και το έστειλε πίσω στην gear best για επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης .Μετά από 3 μήνες η gearbest απάντησε ότι δεν επισκευάζεται και του έδωσε …
-
Όλα τέλεια σε Kenzo!! forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…f2376af5492d0015d3c130bc3
-
ΜήνυμαΒάλε για αρχή μια εικόνα από το About του τηλεφώνου για να δούμε τι ρομ έχεις!!
-
όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Απλά τικάροντας τα πάντα δεν θα ξεχάσεις μετά να κάνει Restart to Recovery και μετά να πας για την εγκατάσταση!
-
Είναι πολύ παλιό αυτό και ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα! Κατέβασε τουλάχιστον το 2015.10 ή και το τελευταίο 2016.08.30