Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 615.

• Αυτό που φαίνεται εδώ και το παρατήρησα και στο δικό μου Jason, είναι το καταπληκτικό auto white balance της gcam. Ούτε επαγγελματικές μηχανές τόσο καλό!

• Πέρασες το αρχείο .xml? Στο δικό μου Η μαμά εφαρμογή δουλεύει κανονικά η εμπρός κάμερα

• Tulip? Δηλαδή redmi note 6 pro? Δες το νήμα στο xda forum.xda-developers.com/apps/…ogle-camera-port-t3862448

• RE:

cacau - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Timos Batinakis: “Παιδια καλησπέρα ,επειδή είναι 515 σελίδες μήπως μπορείτε να μου πείτε ποια gcam είναι καλύτερη για το redmi note 6 pro? Ευχαριστώ πολύ!!!!” Δες αν αυτή που έβαλα πιο πάνω έχει αρχείο .xml με έτοιμα settings για το κινητό σου.

• RE:

cacau - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από tacolla: “ - Φίλε cacau, μπορείς να με βοηθήσεις με τη gcam, κρασαρει συνεχώς το πρόγραμμα. Έχω κάνει όλη τη διαδικασία με το api 2, το πρόβλημα μου είναι με το apk, εχω δοκιμάσει πολλά, αλλά όλα κρασαρουν ” Έχεις βάλει το camera 2 api probe?” Πρέπει να βάλεις αυτή την εφαρμογή και να σου δείξει πράσινο στα: level 3 και raw capture, αλλιώς δεν τρέχει η gcam

• tacola έγραψες τις δύο γραμμές στο build prop? Έλενξες αν πήγε level 3, και τραβάει raw? Δεν είναι κάποια έκδοση για Jason, δουλεύει σε όλα.

• Όλα δείχνουν καλά στο mi note 3 (Jason), λεπτομέρεια : εκτός από το magisk χρειάζεται να προσθέσουμε πάλι τις 2 γραμμές μέσω build prop για να δουλέψει η gcam.

• Χαλαρά, απλά την stable και θα έκλεινα το update

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Προχωράω, το κρίμα στον λαιμό σου... Όλα καλά έστρωσε και η ώρα-ημερομηνία, κράτησα κι ένα backup μετά στο PC. Υ.Σ. Ωραίο το κοκκινάκι περιβάλλον...

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Αντιληπτό, ποιά εκδόση να βάλω έχοντας την τελευταία dev 9.6.13 xtrw στο Jason? Καλού κακού έκανα ένα backup με το efs τικαρισμένο...

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Το imei επανήλθε μόνο του σε επόμενο restart. Αν κατάλαβα καλά, όταν εγκαταστήσω το καινούριο twrp πρέπει να κάνω backup data ΠΡΙΝ το restart system σε εξωτερικό μέσο αν δεν έχω SD?

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

To 3.3.1 red ας πούμε? edit: ωραία, έχασα το imei... θα προσπαθήσω να κάνω επαναφορά από OTG κι ο θεός βοηθός edit2: επανήλθε με ένα restart... συμβουλές για backup? edit3: έδειχνε εντάξει το κινητό αλλά ήταν τελείως ασταθές, προσπάθησα να κάνω επαναφορά από OTG αλλά δεν ήταν συμβατό το backup με την έκδοση του twrp που μου έβαλες πιο πάνω boss (geoanto555). Ξαναπέρασα την παλιά 3.2.2.0_8 και έκανα επαναφορά από το στικάκι, μέσα είχε σβήσει τα data. Οπότε όλα δουλεύουν αλλά back to the future το…

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Εγώ όμως ΔΕΝ θέλω...

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από cacau: “Δοκιμάζω και επανέρχομαι ” Δεν έφτιαξε η ώρα και επιπλέον δεν δουλεύει το backup, λέει unable to mount storage, failed to mount data (invalid argument)

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Δοκιμάζω και επανέρχομαι

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Στα τελευταία backup που παίρνω συμβαίνει κάτι περίεργο... Η αυτόματη ονοματολογία δίνει χρονολογίες 1971-05-... κουκουρούκου δηλαδή και επίσης δεν μπορώ να φτιάξω με τίποτα την ώρα. Έχω την δική μας 3.2.2 σε mi note 3 (Jason) με την τελευταία dev 9.6.13

• Όχι, είναι έτοιμο πακέτο βέλτιστων ρυθμίσεων για κάθε συσκευή. Μπορείς βέβαια να σώσεις/εξάγεις και διάφορα δικά σου. Δες το link που έδωσα στο προηγούμενο post

• Παράθεση από manousakas: “@cacau Τα κατάφερα και εγω και το ενεργοποίησα το api... Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αυτήν η έκδοση που έβαλες τι σχεση εχει με το xml αρχείο που δίνεις απο κατω??? Τι ακριβώς πρέπει να κανω???? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων... ” Δες εδώ celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ πως θα τις περάσεις, είναι step by step με βοηθητικές εικόνες

• Τελικά βρήκα λύση για την εγκατάσταση gcam στην συσκευή μας με την τελευταία dev. Για να μην διπλοποστάρω βάζω link για την διαδικασία: Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

• Είναι προφανές αλλά αξιοπερίεργο μια και τα περισσότερα xiaomi παίρνουν την gcam, μερικά χωρίς root. Ίσως δοκιμάσω με την stable που έχω δει ότι παίζει, αλλά να πω την αλήθεια ξενέρωσα λιγάκι - πολλή ταλαιπώρια για ψήγματα βελτίωσης... edit: τελικά όμως στην τελευταία προσπάθεια βρήκα εδώ forum.xda-developers.com/mi-no…-0-camera-to-api-t3933333 ότι πρέπει να προσθέσεις άλλη μια γραμμή. Οπότε ανοίγουμε το build prop, προσθέτουμε: persist.camera.HAL3.enabled 1 persist.vendor.camera.HAL3.enabled 1 …