Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 615.
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από cacau: “Έβαλα χθες τη τελευταία dev 9.5.30 στο mi note 3 (jason) που με έφερε σε android 9, και παρότι ενεργοποίησα το api2 με το build prop (τσεκαρισμένο ότι κρατάει τα settings), δεν βρήκα gcam που να δουλεύει (arnova κ.λ.π.). Αν έχετε υπόψη κάποια πέστε μου, ευχαριστώ! ” Βάλε screenshot τι βγαζει αυτό το app play.google.com/store/apps/det….airbeat.device.inspector ” Γύρισα από εξωτερικό και βρήκα χρόνο να βάλω το screenshot, με το buildprop βλέπω ότι έχω ε…
-
Τα ίδια και σε mi note 3 (Jason), το μόνο που χρειάστηκε φυσικά ήταν επανεγκατάσταση του magisk.
-
Παράθεση από sakis*68: “Aγαπαμε ROOT . FLASHIFY και σε μερικα δευτερα εχεις recovery . ” Δουλεύει το flashify? Βλέπω ότι έχει να γίνει update από το 2015...
-
Σε mi note 3 (Jason) όλα καλά, δεν χρειάστηκε ούτε το dolby να ξαναπεράσω, μόνο το magisc φυσικά...
-
Την πέρασα κι εγώ στο mi note 3 (Jason) χωρίς fr κ.λ.π. Όλα δείχνουν καλά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν επανεγκατάσταση dolby και τα σχετικά modules. Επίσης σε night mode είναι πλέον και οι ρυθμίσεις σε μαύρο φόντο (επιτέλους!)
-
Παίζει antiroll-back στο Jason? Το έχω για δουλειά και δεν θέλω να μείνω ξεκρέμαστος...
-
Καλά νέα, να υποθέσω ότι στο mi note 3 θα χρειαστεί καθαρή εγκατάσταση λόγω αλλαγής android version?
-
RE:
cacau - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από cacau: “Τι διαφορά ” Η σειρά 3,2 ήταν πολύ πετυχημένη οπότε τα νέα ειναι με μικροδιαφορές. To κυριότερο είναι η πιο σωστή λειτουργία σε android 9.” Άρα πριν πάω το Jason στην επερχόμενη Android 9, περνάω το 3.3.1, κάνω backup την τελευταία 8 και μετά βάζω την καινούργια?
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
cacau - - Recoveries
ΜήνυμαΤι διαφορά έχει το 3.3.1 για Jason από το προηγούμενο?
-
Αυτό με την κάμερα συμβαίνει και στο δικό μου mi note 3, όταν την ξεκινάω πολλές φορές βγάζει μαύρη οθόνη και μετά μήνυμα "δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα" , ξαναπατάω την εφαρμογή και παίζει κανονικά. Μιλάω πάντα για "μαμά" κάμερα.
-
Παράθεση από manousakas: “@cacau Μηπως καταφερες να κανεις κατι στο jason σχετικα με το Api2 και gcam???? Παρακαλουνται οι σεφ των ρομ να κανουνε κατι και για εμας τους ταλαιπωρους κατοχους jason που δεν μπορουμε να ενεργοποιησουμε το ερμο το Απιδυο.... ” Μπα δεν το προσπάθησα καν, έχω κάμποσες φωτογραφικές μηχανές να κάνω το κέφι μου, με κουμπάκια, ρυθμίσεις, φακούς κ.λ.π. - εξάλλου η μαμίσια κάμερα είναι επαρκέστατη για την χρήση που κάνω...
-
Ωραίο αλλά στα menu των ρυθμίσεων παραμένει λευκό Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το οποίο dark theme ρυθμίζουμε πώς? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνω ένα ρεκτιφιέ στο redmi 4A της γυναίκας μου στο οποίο έχω την 8.7.19 dev της κοινότητας (Android 7.1), κοιτάω στο android file host και βρίσκω την 8.8.3 επίσης Android 7.1. Συνεχίζω πιο κάτω και βλέπω μια 9.3.14 "σεσημασμένη" ως "6" - αυτήν: androidfilehost.com/?fid=1395089523397918466 Στον φάκελλο με τις dev κι αυτή. Τι παίζει? Ποιά είναι η τελευταία xtrv dev για το κινητό - μην κάνω καμιά πατάτα και με φιλοξενήσετε λόγω... διαζυγίου