Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 615.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Κι εμένα κρασάρει το Dolby, βαρέθηκα και έβαλα το viper4android από magisk Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η τρέχουσα XTRV 9.4.25 πάντως έκατσε πολύ καλά στο mi note 3, δεν περίμενα να είναι τόσο smooth και λειτουργική. Μόνο το dolby μου κρασάρει οπότε έβαλα το viper4android module από Magisk. Very well done guys!!!
-
Πράγματι, αυτή που είχα ήταν η 3.2.2 για android 7,1 και δεν έβλεπε τον χώρο αποθήκευσης του κινητού - η δε επίσημη εφαρμογή κατέβασε την ... 3.1 ! ...Τελικά θυμήθηκα ότι υπάρχει version για 8.1 την κατέβασα, περάστηκε μέσω adb και όλα καλά - μόνο που στήνω κινητό από την αρχή - καλά να είναι το titanium...
-
Μετά από πολύ καιρό σε stable (android 7.1), πέρασα στην τελευταία dev9.4.25. Μου έκανε κάτι κουλά βέβαια, οπότε αναγκάστηκα να κάνω πλήρες format κ.λ.π. Αφού τελείωσα (ελπίζω), μου έβγαλε ότι χρειάζεται αναβάθμιση το twrp - το οποίο ΔΕΝ έκανα.΄Εχω το 3.2.2 της κοινότητας μας, πρέπει να αναβαθμίσω σε official?
-
Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloader, και χωρίς root)
cacau - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤο backup καλά πήγε, το restore θα σου πω ΑΝ πάει καλά και επαναφέρω τα δεδομένα στο κινητό της αδελφής μου - αλλιώς θα με σκοτώσει και δεν θα με ξαναδείτε... edit: 87mb κάπως λίγα δεν είναι για όλα τα δεδομένα της συσκευής? Οι φωτογραφίες μόνο...
-
Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloader, και χωρίς root)
cacau - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠάνω στην ώρα, θα δοκιμάσω και θα αναφέρω...
-
RE:
ΜήνυμαΆρα προς το παρόν ισχύει μόνο για αυτά, σωστό? Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από cacau: “Προσπαθώ να ερμηνεύσω αυτό: New - Super Night mode function (Mi 8 standard / EE version / Mi 8 Pro / Mi MIX 2S) από το cahangelog. Τι ακριβώς σημαίνει? Έχει γίνει port η εφαρμογή της camera των κινητών στην παρένθεση ή ισχύει ΜΟΝΟ για αυτά? ” Αυτά τα συγκεκριμένα πήραν τη λειτουργία αυτή μέσω software update που το έχει το Mi Mix 3 πρώτο πρώτο.”
-
Προσπαθώ να ερμηνεύσω αυτό: New - Super Night mode function (Mi 8 standard / EE version / Mi 8 Pro / Mi MIX 2S) από το cahangelog. Τι ακριβώς σημαίνει? Έχει γίνει port η εφαρμογή της camera των κινητών στην παρένθεση ή ισχύει ΜΟΝΟ για αυτά?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω... πρεπει να ειμαι ρουτ για να κανω κατι;;” Ναι πρέπει να είσαι ρουτ, μετά ακολούθησε τις οδηγίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “καλησπερα. μηπως σας φαινεται κι εσας η ενταση του ακουστικου πολυ χαμηλη;;;;; οταν ειμαι εξω για να ακουσω πρεπει να βαλω το κιμητο μεσα στο αυτι μου ολοκληρο....” Δες το post #2122
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από cacau: “Παράθεση από dnomikos: “Μήπως μπορείς να δεις τι HW σου δείχνει ότι έχεις το GadgetBridge; Είναι σίγουρα το V0.1.3.2; Βλέπεις επαλήθευση με το check mark ότι περάστηκε το firmware στο τέλος της διαδικασίας; ” Το επιβεβαίωσα, και ναι μου έβγαλε το check στο τέλος της διαδικασίας ” Αυτό είναι ανεξήγητο.. 99 λήψεις μέχρι τώρα to Mili_pro_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip και είσαι ο μόνος που του κάνει νερά. Το αρχείο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από cacau: “Το έκανα κι αυτό, πέρασα και το καινούριο MiFit, τίποτα κολλημένο στα αγγλικά... ” Μήπως μπορείς να δεις τι HW σου δείχνει ότι έχεις το GadgetBridge; Είναι σίγουρα το V0.1.3.2; Βλέπεις επαλήθευση με το check mark ότι περάστηκε το firmware στο τέλος της διαδικασίας;” Το επιβεβαίωσα, και ναι μου έβγαλε το check στο τέλος της διαδικασίας