Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από linuxilakis: “Παπάκια ...η διαφορά.. Απλά αλλάζει η υλοποίηση του hdr .... Όπως παλιά. Αυτό είναι παλιό κόλπο.... Αν φτιάξουν ένα hdr της προκοπής τότε τα δύο mode δεν χρειάζονται καν. Εδώ έχουν κλειδώσει το API 2 και εμείς θέλουμε 60 fps ....μήπως ζητάς πολλά από την xiaomi? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μήπως τότε να αρχίσουμε να την ξεχνάμε κιόλας; Γιατί πολύ καλές οι τιμές στις συσκευές της, από Κίνα πάντα, αλλά αν αρχίσει και τι καρακλειδωνει…
Την τελευταία 8.9.6 αλλά κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο είδα ότι σύντομα (ότι κι αν σημαίνει αυτό) θα έχουμε miui 10 stable CN... Παράθεση από Firem@n: “Για δώσε παραπάνω πληροφορίες: από ποια έκδοση και αν έκανες fr ή dirty & wipe cache; Μπας και την περάσω αύριο που έχω ρεπό ;)”
Και σε μένα κράσαραν όλες! Παράθεση από giannisatsi: “@cacauσε αυτή την ρομ δεν ξέρω όμως στην προηγούμενη όταν έφτιαχνα το cam2api μετά μου κρασαρε η stock camera” Στάλθηκε από το Lenovo TB-X304L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk