Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@nikos000 Φίλε μου είσαι σε μια ειδική περίπτωση που έχεις παλιά ελληνική rom με κλειδωμένο bootloader. Όταν είχαν πρωτοβγεί τα Mi4c μπορούσαμε να φλασάρουμε την ελληνική απλά περνώντας το twrp μέσω adb εντολών. Πλέον για να πάρεις νεότερη έκδοση, πρέπει να τον ξεκλειδώσεις επίσημα και είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία ΜΟΝΟ για τη δική σου συσκευή. Υπάρχει βέβαια οδηγός για το πως θα το κάνεις. Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
-
Προβλημα flash
ΜήνυμαΞαναφλάσαρε την προηγούμενη 6.9.22 και μείνε εκεί που είσαι θα έλεγα. Το downgrade σε android είναι δύσκολη διαδικασία και απαιτεί να έχεις κάνει τα απαραίτητα backups. Φλάσαρε όπως είσαι την προηγούμενη να επανέλθουν τα IMEI κτλ
-
Καλωσήρθες! Η rom που έχεις, εκτός απο "κινέζικη" είναι και unofficial και θα έχεις πολλά προβλήματα μελλοντικά. Επομένως μονόδρομος το να την αλλάξεις με Official. MIUI 8, OTA updates και πλήρως απαλλαγμένη απο κινέζικα rom είναι η Official Global Stable/Developer. Η Global Stable απλά δεν έχει την ελληνική γλώσσα στο μενού (προς το παρόν) και έχει αναβαθμίσεις κάθε 1-2 μήνες περίπου. Η Global Developer έχει και την ελληνική γλώσσα στο μενού και έχει αναβαθμίσεις κάθε βδομάδα. Εγώ σου προτείνω …
-
redmi pro sar
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Εγώ πάντως με μερικά ...ΚΙΛΑ xiaomi συσκευές μες το σπίτι τα τελευταία χρόνια ” Σου αγοράζω 161 γραμμάρια Mi Note Pro με 50 ευρώ. 310 ευρώ το κιλό! Νομίζω είναι καλή η προσφορά μου!! @wizerakos Μη σε αγχώνει το SAR. Είναι πάντα στα επιτρεπτά όρια σχεδόν σε όλες τις εταιρίες. Και γενικά όσο βελτιώνεται η τεχνολογία στις κεραίες, τόσο μικρότερο SAR. Αυτό σαν γενικός κανόνας φυσικά. Και το Redmi Pro είναι πολύ νέα συσκευή και σίγουρα το SAR value θα είναι κοντά στο 1, άρα σίγο…
-
redmi 3 vs redmi 3 pro
ΜήνυμαΚαλημέρα. Μια χαρά είναι η συσκευή σου. Είναι το Redmi Note 3 Pro 3gb/32gb (KENZO). Το κακό είναι με τη έκδοση της rom σου. Είναι unofficial και σύντομα θα έχεις πολλά προβλήματα. Ξεκινάς διαδικασίες για αλλαγής rom σε official αρχικά. Και μετά πέρασμα της ελληνικής rom να ξενοιάσεις.. Εαν θέλεις βέβαια μπορείς να περάσεις και τις Official Global rom (η Stable όμως δεν έχει ελληνικά ακόμα). Οδηγοί για το πως θα το κάνεις, θα βρείς στο link της υπογραφής μου.
-
Καλησπερες
ΜήνυμαΚαλωσήρθες Mr.White! Κάνε μια περιήγηση στα θέματα και στους οδηγούς και θα βρείς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Στην υπογραφή μου υπάρχει και μια επεξήγηση των MIUI εκδόσεων πολύ χρήσιμη. Ωραία συσκευή το Redmi Pro. Είμαι σίγουρος οτι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος (ειδικά για τα χρήματα που έδωσες). Βέβαια το Samsung Note 4 που είχες, ο πήχης ήταν πολύ ψηλά. Μια απο τις καλύτερες συσκευές της Samsung. Εδώ βέβαια πιστεύω θα δείς πολλά πράγματα "αλλιώς". Είναι ένα νέο οικοσύστημα (Xiaomi-MIUI) που …
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΝαι! Συνεχίζεις κανονικά
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Χωράει στη κωλότσεπη άνετα βρε...! ” Και άμα κάτσεις ΜΙΑ φορά σε καρέκλα, λογικά μετά θα χωράει και σε άλλες τσέπες, όπως τις μπροστινές!! Αχ το Mi Mix θα είναι φοβερό ρε σείς, σε μέγεθος μιλάω. Ντούκι και αυτό, αλλά μαζεμένες σχετικά διαστάσεις.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΝαι, σωστά τα βήματα που λες. Οπότε δοκίμασε αυτό και πιστεύω θα είσαι κομπλέ. Εαν σου φόρτωνε το android βέβαια αν περίμενες ίσως και πάνω απο 20-25 λεπτά, να άνοιγε η συσκευή. Δεν πειράζει όμως, με το MiFlash θα κάνεις πεντακάθαρη εγκατάσταση και αυτό θα είναι διπλό κέρδος για σένα.
-
Mi max miui 8
Μήνυμα@soctap Εαν δεν κάνω λάθος, για να περάσεις 3rd party θέμα, δηλαδή θέμα που δεν υπάρχει επίσημα(ακόμα) στην εφαρμογή "themes", πρέπει να κάνεις εγγραφή για theme developer για να πάρεις τα δικαιώματα. Τι μήνυμα λάθους σου πετάει όταν πατάς πάνω του και επιλέγεις εφαρμογή του θέματος; @Demone Καλωσήρθες φίλε μου και μεγειά τη συσκευή. Μη φοβάσαι, θα το επαναφέρουμε όπως και να έχει!! Σε τι φάση είναι τώρα; Ίσως εκεί που είπες οτι αργεί πολύ, μετά απο 20 λεπτά να φορτώσει. Το "android" εμφανίστηκε…
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΕύχομαι να χαρείς το Mi Max! Είναι φοβερή συσκευή και πάνω απ'όλα value for money!! Εύχομαι επίσης να ξυπνήσεις μια μέρα και να έχει γίνει Mi Mix
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΓια δοκίμασε αυτόν τον οδηγό. Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΞανακατέβασε τη rom λοιπόν (μήπως δεν κατέβηκε σωστά) και κάνε πάλι wipes (cache,dalvik cache, data) και install την rom. Περιμένεις σίγουρα 15-20 λεπτά να ανοίξει. Εαν εμφανιστεί το android κάτω απο το logo τότε είσαι σε καλό δρόμο και κάνεις υπομονή! Μας ενημερώνεις για το αποτέλεσμα.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΣου έχει βγάλει το "android" κάτω απο το Mi Logo;; Μπορείς να μπεις TWRP και να το συνδέσεις με το PC και θα το δει σαν εξωτερικό δίσκο. Οπότε κάνεις drag&drop το zip. Έκανες wipe data πριν την εγκατάσταση;