Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΠερίπου 10-15 λεπτά. Οκ τώρα;
-
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ καλα φτιαχμένη! Γενικά προσθέτει αρκετές λειτουργίες στα mibands και ο developer είναι ενεργός αρκετά για διορθώσεις-αναβαθμίσεις etc. Την έχω δοκιμάσει και εγώ και αξίζει τα λεφτά της με 1000. Τώρα όσον αφορά τη μαμά εφαρμογή εγώ θέλω να πω πως πλέον σε μένα δε χάνει δεδομένα. Μια φορά συνέβει (που το ανέφερα κατευθείαν εδώ) και απο τότε δεν μου έχει ξανασυμβεί. Δεν έγινε κάποιο update στο band μου. Βασικά δεν έχω αλλάξει ακόμα την έκδοση της εφαρμογής γιαυτό δεν έχω …
-
Mi max miui 8
Μήνυμα@georgesk1977 Την ώρα που κάνει επανεκκίνηση το κινητό όταν παίρνεις το OK στο φλασάρισμα του TWRP, κράτησε πατημένο το VolumeUP για να μπείς στο twrp. Αυτό που σύμβαίνει τώρα είναι οτι προλαβαίνει το κινητό και αντικαθιστά το twrp recovery που φλάσαρες με το "μαμά" recovery γιαυτό βλέπεις αυτήν την εικόνα. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και συνεχίζεις την εγκατάσταση της ελληνικής rom.
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΚαι κάνε σύντομα ότι είναι να κάνεις. Μην αφήνεις να περνούν οι μέρες.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΣτο miunlock tool τι μήνυμα πήρες; Μήπως πήρες οτι "δε χρειάζεται να γίνει unlock επειδή είναι ήδη unlocked" ; Απλά φαίνεται οτι έχεις ανεπίσημη rom, και δεν γίνεται με ανεπίσημη rom να κάνεις ξεκλέιδωμα. Επομένως κάτι περίεργο συμβαίνει.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΠαράθεση από Wirelesscat: “Φίλε NasDriver ηδη εχω κανει την αίτηση μέσω του mi account μου κ έχω ξεκλειδώσει την bootloader με τον επισημο τροπο. Sent from my MI MAX using Tapatalk ” Πως το έκανες; Θέλεις να μας περιγράψεις λίγο τη διαδικασία που έκανες; Με πολύ απλά λόγια δηλαδή και όχι λεπτομέρειες.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση πως έχεις unofficial rom καθώς δεν την έχω δει στην επίσημη σελίδα της Xiaomi. Και μπορείς να το σιγουρέψεις εαν μπεις στο updater app και ψάξεις για αναβάθμιση, δε θα σου βρεί καμία ενώ η global stable πλέον είναι η Version: V8.0.1.0.MBCMIDG ενώ η τελευταία V7 είναι η Version: V7.5.3.0.MBCMIDE. Επίσης εαν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, σημαίνει οτι είναι unofficial ξεκλείδωτος καθώς δε γίνεται με unofficial rom να κάνεις official ξεκλείδωμα. Πρόσεξε λοιπόν τις κινήσεις σου, μη…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από mynam3: “Εκανα flash αυτην kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn Την πηρε κανονικα, οταν ομως παει να βρει wifi η sim δεν βλεπει τιποτα απο τα 2 εδω και καμια ωρα. Μια φορα καταφερα να συνδεθω σε wifi, κολλησε στο find device status. ” Έκανες downgrade ενώ δεν πρέπει. Εκεί ήταν το λάθος σου. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνεις έιναι install την τελευταία developer fastboot rom μεσω του MiFlash. Μπαίνει σε fastboot; Την αναγνωρίζει σωστά ο υπολογιστής; Περνάς τη σωστή ρομ; (είναι το…
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΕπικοινωνία με το κατάστημα σύντομα και επιστροφή είναι η πιο καλή και σωστή λύση.
-
Όλα τα Xiaomi είναι η απάντηση. Απλά πρέπει να το ζητήσεις (ή να το αλλάξεις μόνος σου) με Official Global Developer Rom. Σε λίγο καιρό και οι Official Global Stable Roms θα έχουν πλήρες ελληνικό μενού. Εαν δεν υπάρχει global rom για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει τότε η Xiaomi σου επιτρέπει να παραμετροποιήσεις τη συσκευή σου όπως εσύ θέλεις. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις ότι custom rom θέλεις. Η ελληνική rom που φτιάχνουν τα παιδιά εδώ μέσα είναι μια εξαι…
-
Βοηθεια
Μήνυμααυτό είναι το link. Θέλεις fastboot rom για να περάσεις μέσω MiFlash και όχι τις recovery roms. Xiaomi MIUI Official Forum Και κατεβάζεις αυτό το αρχείο: Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΔοκίμασε να ξεκλειδώσεις με αυτή που έχεις τώρα; Δεν τα κατάφερες;
-
προβλημα Μι5
ΜήνυμαΒάζεις στο κινητό σε TWRP, το συνδέεις με τον υπολογιστή και ο υπολογιστής θα το δεις σαν εξωτερικό χώρο. Έτσι πετάς χύμα το zip της rom μέσα στο κινητό. Και μετά κάνεις τη διαδικασία που σου έγραψε ο @mixaliscy .
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΔεν υπάρχει καλύτερη-χειρότερη. Είναι καθαρά θέμα χρήσης και αναγκών. Εγώ θα σου έλεγα επειδή μάλλον είσαι απλός χρήστης και δε θέλεις τίποτα advanced, να βάλεις την τελευταία stable έκδοση.