Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΑυτός είναι ο οδηγός. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Εκεί που αναφέρει την τελευταία έκδοση στο πρώτο βήμα, κατεβάζεις την τελευταία έκδοση δηλαδή μια απο τις 2 ανάλογα τι θέλεις: - Stable - Developer Όλα αυτά φυσικά αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΩραία τώρα προσπάθησε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι. Δηλαδή ανοίγεις το MiUnlock, κάνεις login με το λογαριασμό που έχεις πάρει την έγκριση και είναι προφανώς ίδιος με τη συσκευή σου. Βάζεις τη συσκευή σε fastboot mode, και τη συνδέεις με τον υπολογιστή για να τη "δει" το πρόγραμμα. Και ξεκινάς το unlock. Ουσιαστικά σου περιγράφω πολύ περιεκτικά τα βήματα που αναφέρει και ο οδηγός παραπάνω.
-
Βρήκαμε λοιπόν την πηγή του προβλήματος σου. Η rom που έχεις αυτή τη στιγμή είναι unofficial και είναι υπεύθυνη για τη συμπεριφορά της μπαταρίας και όχι μόνο. Στο μέλλον θα σου εμφανιστούν κιάλλα προβλήματα εαν δεν την αλλαξεις άμεσα. Καταρχάς η συσκευή σου είναι το Redmi 3s με κωδική ονομασία LAND. Αρχικά πρέπει να κάνεις αυτό(εαν έχεις ήδη δημιουργήσει MiAccount τότε απλά κάνεις την αίτηση με το MiAccount σου): Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕ…
-
Υποθέτω πως έχεις την ελληνική rom. Οπότε ναι όταν πρόκεται για απλή αναβάθμιση δηλαδή απο stable σε stable ή απο developer σε developer, τότε απλά κάνεις wipe cache + wipe dalvik cache και μετά install την rom. Αυτά τα 2 wipes δεν είναι factory reset. Το wipe data σου κάνει διαγραφή εφαρμογώ/factory reset αλλά δε χρειάζεται όταν πρόκειται για απλή αναβάθμιση όπως θέλεις εσύ να κάνεις απο την stable 8.0.2.0 σε stable 8.0.6.0.
-
Καλησπέρα φίλε μου και καλωσήρθες. Αρχικά πρέπει να διαβάσεις 2-3 πράγματα για τα Xiaomi και το MIUI για να μπείς στο κλίμα. Αρχικά δες αυτό: Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. Εκεί θα δεις τι συμβαίνει με τα ελληνικά και τις γλώσσες. Όσον αφορά το πρόβλημα με τις φωτογραφίες, θα μπεις στην εφαρμογή Security -> Permissions -> Other Permissions και θα δώσεις τα δικαιώματα για το Location. Εναλλακτικά, θα πας Settings -> Installed Apps και θα βρείς την Gallery. Εκεί θα κάνεις clear data κ…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΑν μπορεί να κρατήσει σταθερή θερμοκρασία στο νερό πχ στους 60 ΜΠΑΜ (+- 1 βαθμό κελσίου) τότε μπορεί να κάνεις παστερίωση σε ωμά αυγά. Οπότε και πολλές υγιεινές συνταγές με γλυκά, πίτες κτλ κτλ Δεν το θεωρείς αυτό σημαντικό εκτός του να βράζεις νερό;;;;; icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif Σοβαρά τώρα, πιστεύω και εγώ πως θα έχει επιπλέον λειτουργίες όπως ρύθμιση θερμοκρασίας ακριβείας, επικοινωνία με smart home + smartphone. Ίσως και άλλα! Περιμένω και εγώ το Review σου @Sam !!! (σ…
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΤι ακριβώς εννοείς; Εαν ΔΕΝ κατεβάσεις την μπάρα, δουλεύει το touch στο σημείο που δε δουλεύει όταν κατεβάσεις τη μπάρα;
-
Εγώ θα εκφράσω μια ανησυχία για την παραγγελία αυτή. Απ'οτι είδα την αποστολή θα την αναλάβει ένας μεσάζοντας(letsgobuy). Ο οποίος είναι άγνωστος κατ'εμέ. Πόσο σίγουρο είναι οτι θα τηρήσει την συμφωνία σας; Οκ, θα μου πειτε πληρώνετε με paypal αλλά ακόμα και εκεί, μπορεί να γίνει μπλέξιμο. Ουσιαστικά πληρώνεις μια υπηρεσία, online. Εγώ δεν έχω εμπειρία πάνω σε τέτοιες υπηρεσίες οπότε το φοβάμαι λίγο. Επίσης, να τονίσω οτι δεν είναι ομαδική παραγγελία που την αναλαμβάνει ΕΠΙΣΗΜΑ το φορουμ μας οπό…