Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Συγχαρητήρια στον τυχερό!! Πάντα τέτοια! Περιμένουμε mini review με το νέο σου router
-
Παράθεση από fyrgadis: “Καλησπέρα έχω ένα xiaomi redmi note 3 pro 2g με gtv 6.8.18. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στις κλήσεις. Ενώ κάνω κλήσεις κανονικά μερικές φορές η οθόνη γίνεται μαύρη και επανέρχεται μόνο με restart. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Μπες στο TWRP και κάνε ένα wipe cache και wipe dalvik cache και κάνε reboot. Και πόσταρε πάλι εαν συνεχίζει το πρόβλημα.
-
Καλημέρα. Καταρχάς βλέπω unofficial rom στη συσκευή σου και είναι πολύ πιθανό αυτή να προκαλεί το πρόβλημα. Οπότε πρέπει να αλλάξεις rom με μια official αρχικά, να τσεκάρεις εαν συνεχίζει το πρόβλημα. Στις official rom ελληνικά στο μενού υπάρχουν μόνο στην developer. Η stable θα πάρει ελληνικά σύντομα. Δες στους οδηγούς της υπογραφής μου, το πως κάνεις καθαρή εγκατάσταση απο unofficial rom σε official rom για τη συσκευή σου( Redmi 3S - LAND ). Καλωσήρθες!
-
Παράθεση από pavlidisc: “Ότι θα το δούμε το 6άρι θα το δούμε, αλλά άργησε πααααρα πολύ...μα παραπαραπαρα πολύ! ” Εαν εσένα σου φαίνεται οτι άργησε πααααρα πολύ εμένα μου φαίνεται οτι το έβγαλε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορα χαχα Και το λέω αυτό γιατί το Mi3 ήταν σε 4.4.4 πάνω απο 2 χρόνια και έκανε απότομη μετάβαση στο 6.0.1. Οπότε καταλαβαίνεις..εμείς με το Mi3, είμαστε λίγο... πως να το πω... φεεεεεεεετα στο android update. Πέρα απο αυτά βέβαια, το MIUI είναι πληρέστατο.. και εαν δεν ασχολείσαι με android …
-
@pavlidisc Μα το έχει πάρει το Android 6 το Redmi Note 3 Pro, απλά σε developer έκδοση. Είναι θέμα χρόνου (15-20 μέρες;;;) να μπεί και στην stable έκδοση. Το "απλό" Redmi Note 3 είναι αυτό που έχει μείνει λίγο πίσω, αλλά η ιστορία έχει δείξει οτι η Xiaomi δεν τις παρατάει τις συσκευές της. Για να δούμε..
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=co.vincze.usbsettings Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα στο κινητό σου. Αποτι βλέπω είμαι ρυθμισμένο σαν φωτογραφική μηχανή γιαυτο παίρνεις αυτό το μνμ. Πρέπει να το γυρίσεις σε MTP Device. Δοκίμασε να το κάνεις με το πρόγραμμα αυτό που σου έδωσα παραπάνω. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Απόκτηση Κινητου
ΜήνυμαΕάν θέλεις, κάνε και έναν έλεγχο για τον bootloader να σιγουρευτούμε ότι είναι κλειδωμένος και όχι ξεκλειδωτος με unofficial τρόπο και έχεις τρεχαματα στο μέλλον. Λογικά κλειδωμένος θα είσαι αλλά ας το σιγουρεψουμε. 1 λεπτό διαδικασία ειναι Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@groovalos όχι φίλε μου δε γίνεται έτσι. Πρέπει να κάνεις τον οδηγό αλλαγης από unofficial σε official. Τσεκαρε στους οδηγούς της υπογραφής μου. Sent from my MI 3W using Tapatalk