Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλό είναι να μην επαναφέρεις τις εφαρμογές με backup γιατί πας απο stable σε dev. Ειδικά αν είναι λίγες, στήστο απο την αρχή. Πολύ καλά τα νέα λοιπόν. Μετά θα προχωρήσεις σε ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής εαν θέλεις.
-
Mi Max
ΜήνυμαΦοβάσαι μη πάθεις κανα σοκ εεε;; χαχα και εγώ το ίδιο.. Μακάρι να βρεί κάποιος εκεί! Στην συνάντηση της αθήνας γενικά να έχεις στο μυαλό σου οτι θα μπορείς να δείς αρκετές Xiaomi συσκευές απο κοντά και να συζητήσεις με τους κατόχους.
-
Αυτά που θα σου πω θα τα κάνεις ΜΟΝΟ απο το κινητό σου και δε θα ακουμπήσεις pc: Κατεβάζεις αυτήν απο εδώ -> MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum (με τα πράσινα γράμματα και συγκεκριμένα το αρχείο θα γράφει " miui_MI5Global_6.10.13_da78c1e6a1_6.0.zip " ) Δεν την μετονομάζεις αλλά την περνάς όπως είναι στον φάκελο "downloaded_rom" που θα βρείς μεσα στη συσκευή. Δοκιμάζεις να φλασάρεις μέσω του updater(choose update package) ενώ είσαι συνδεδεμένος με το WIFI. Εαν …
-
Έχεις unofficial rom και είναι κλασσικό πρόβλημα που ακούγεται τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο μοντέλο με τη συγκεκριμένη rom. Μην κοιτάς τα ονόματα.. "δανεισμένα" είναι και είναι και απαράδεκτο καθώς τα 3 συγκεκριμένα άτομα κάνουν απίστευτη δουλειά και θα το δεις μόλις περάσεις μια δική τους official rom και όχι αυτήν την πειραγμένη. Ξεκίνα άμεσα διαδικασίες για αλλαγή. Κάνε αίτηση για bootloader αρχικά. Δες τους οδηγούς της υπογραφής μου για τις λεπτομέρειες!!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜακάρι να σκάσει μύτη το Mi5s (ή το Note 2) έξω απο την πόρτα μου Θα το αρπάξω πριν προλάβει να φύγει.. (δεν είμαι τόσο σίγουρος βέβαια γιατί έτσι όπως θα "τρέχει" αντε να το πιάσω).. Εγώ έχω μείνει με το ταπεινό αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ Mi3 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Αλλά ρε γμτ.. τα gadgets είναι τρέλα, αρρώστια.. Θα ήθελα να είχα όλο το στόλο, έτσι για δοκιμές!! Γίνεται;;;;;;;;;;;
-
Γράψε μας επιγραμματικά τι έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα και με ποιές roms. πχ: - Global stable 8.0.2.0 - Error " Account is different....κτλ κτλ" - Global dev xxxx - xxxx Για να ανακεφαλαιώσουμε και να δούμε τις λεπτομέρειες..
-
Ισχύει. Υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ αναφορές απο gearbest για τέτοια συμπεριφορά. Εαν δεν έκανε ΚΛΕΙΔΩΜΑ του bootloader πρώτα με πέρασμα μιας official rom, και πέρασε απλά την ελληνική απο πάνω, τότε κατά 99% εκεί είναι το πρόβλημα. Αφού δεν μπρίκαρε μια για πάντα πάλι καλά να λέμε :p Για δώσε περισσότερες πληροφορίες (λεπτομερώς) για το πως εγκατέστησε τη rom ο φίλος σου.
-
ROM Update
ΜήνυμαΤι ακριβως εννοεις; Μπορείς να δώσεις ένα screenshot; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
ROM Update
ΜήνυμαΠοια Rom πέρασες; Εάν έγινε σωστά το wipe data δεν πρέπει να έχεις θέμα με το play store. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
ROM Update
ΜήνυμαΜην το κάνεις install. Κάνε reboot to system και περιμένεις 10-15 λεπτά να ανοίξει η συσκευή. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
ROM Update
ΜήνυμαΓενικά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.. είναι απλά τα πράγματα. Εάν αγχωνεσαι τα κάνεις δύσκολα Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
ROM Update
ΜήνυμαΈχεις εγκατεστημένο το TWRP αυτή τη στιγμή; Εάν ναι, μπες εκεί και κάνε wipe cache, wipe dalvik cache ΚΑΙ wipe data, και αμέσως μετά install τη rom που έχεις πετάξει μέσα στη συσκευή. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Mi Max
ΜήνυμαΜάλλον δεν έχουν μπει σωστά οι οδηγοί για τη συσκευή σου!! Εγκατέστησε πάλι το MiPCSuite και το MiFlash!! Και αφού κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή σου, βάλε το κινητό σε fastboot και κάνε τη δουλειά σου
-
Κουνηθήκαμε αρκετά... Και στο Ριο που ήμουν κράτησε περίπου 7 δεύτερα (η μεγάλη ένταση που ήταν αισθητή). Ναι όπως έιπε ο @pavlidisc ας ελπίσουμε να έγινε εκτόνωση της ενέργειας. Τα κτήρια που μένουμε είναι 30+ χρονών.. θα γίνει μεγάλη ζημιά σε μεγαλύτερο σεισμό. (Μη το μελετάω αλλά για να γελάσουμε λίγο, εαν γίνει κάτι πρέπει με κάποιο τρόπο να σας δώσω το MiAccount μου να με βρείτε με το Find Device στο Mi3.. ) Σοβαρά τώρα.Γενικά η φύση είναι ανίκητη..εαν προσπαθήσεις να την κοντράρεις, θα χάσ…
-
Απλά θέλω να σιγουρευτώ οτι δεν είσαι unofficial unlocked γιαυτό επιμένω. Και φοβάμαι πως, παρόλο που λες οτι έκανες τη διαδικασία, σου έβγαλε ΟΚ στο τέλος επειδή ήταν ΗΔΗ ξεκλείδωτο. Γιατί γενικά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ξεκλειδώσεις επίσημα με ανεπίσημη rom. Κατάλαβες που είναι "η τρύπα" στην όλη κατάσταση ε;; Γιαυτήν την τρύπα ανησυχώ! Δοκίμασε να περάσεις το MiFlash αφού έχεις κάνει απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής έτσι ώστε να περάσουν σωστά οι drivers σου. Έχεις 64bit λειτουργικό σύστημα στο pc…