Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εαν δεν έτρεξες το MiUnlock και να σου βγάλει οτι ξεκλειδώθηκε με το δικό σου λογαριασμό σημαίνει οτι ήταν ξεκλείδωτο απο εκεί που το πήρες. Και κατά 99% είναι unlocked με unofficial τρόπου που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Άρα για να είσαι σίγουρος πρέπει να το ξανακλειδώσεις, περνώντας μια official fastboot rom μέσω του MiFlash. Αφού ξανακλειδώσει, τότε το ξεκλειδώνεις εσύ επίσημα με το λογαριασμό σου (εκτελείς τον οδηγό για ξεκλείδωμα με το MiUnlock). Ο γενικό τρόπος είναι αυτός -> Ε…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Απο 30-45 είναι φυσιολογικά επίπεδα για την μπαταρία. Μεγαλύτερο απο 45 θα ήταν καλό να αποφευγεται για λόγους συντήρησης και διατήρησης της υγείας της μπαταρίας. Όταν φορτίζει είναι λογικό να υπάρχει αύξηση της θερμοκρασίας, ειδικά εαν λειτουργεί το fast charge και φορτίζει με αρκετά Ampere (μεγαλύτερα απο 1A). Εαν έχεις καθαρό κινητό (δε φοράς unofficial rom) τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Δεν έχει αναφερθεί σοβαρό πρόβλημα μέχρι σήμερα.

• Προς το παρόν για το Redmi Note 4, ελληνικά + playstore + OTA , δε γίνεται. Μπορείτε απλά να τους ζητήσετε να σας βάλουν την OFFICIAL global stable η οποία δεν έχει ακόμα ελληνικά αλλά στους επόμενους μήνες θα τα πάρει με OTA update.

• Adaway για το μέσο ή advanced χρήστη. Kernel Auditor για τον advanced χρήστη. Αν θυμηθώ άλλα θα προσθέσω...

• Καλησπέρα φίλε και καλωσήρθες. Πώς ξεκλείδωσες bootloader εφόσον έχεις την unofficial rom; Λογικά για να προχωρήσεις τώρα πρέπει να πας με miFlash + fastboot developer rom, να ξεκλειδώσεις(γιατί θα κλειδώσει με το πρώτο βήμα) και μετά να περάσεις την ελληνική rom. Οι οδηγοί για να το κάνεις αυτό βρίσκονται στην υπογραφή μου (θα πας στο κατάλληο μέρος για τη συσκευή σου και θα τους βρείς).

• Xiaomi mi 5 prime

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Όχι φυσικά! Με καμία rom δεν χάνεις την εγγύηση. Βέβαια όσον αφορά την εγγύηση θα μπλέξεις με τον reseller και οχι την Xiaomi επομένως καταλαβαίνεις τι γίνεται.. Πχ στο gearbest γράφουν οτι "εαν πειραχτεί η rom κτλ κτλ τότε χάνεται η εγγύηση" αλλά είναι βλακεία κυρολεκτικά γιατί στα Xiaomi η ίδια η εταιρία έχει άλλη φιλοσοφία όσον αφορά το "πείραγμα" της συσκευής. Αλλά γενικά μη φοβάσαι τις αλλαγές στις roms. Ότι έχει σχέση με software διορθώνεται. Γιαυτό έχει φροντίσει η Xiaomi με τα tools που …

• Xiaomi mi 5 prime

Μήνυμα

Και για να γίνω λίγο ... δεν πας σε αυτό;; Xiaomi Mi5S 5.15inch FHD 3GB 64GB 4G LTE Smartphone MIUI8 Android 6.0 Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core 12.0MP Ultrasonic Touch-ID NFC Type-C Έχει αυτά που ζητάς..και απο το συγκεκριμένο μαγαζί (που έχει επίσημη παρουσία στο φόρουμ μας) ζητάς official rom, και μόλις σου έρθει με το καλό (λογικά σε 10-15 μέρες) του περνάς ελληνική rom να πετάει. Μια σκέψη κάνω φυσικά Δες εαν θέλεις και geekbuying μεριά και yeso521. Είναι αρκετά αξιόπιστα. Απο ευρωπαική α…

• Βοηθεια

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Το μαγαζί προσπαθεί να σου κάνει ξεκλείδωμα του bootloader και πέρασμα της ελληνικής rom απο εδώ μέσα. Θα μπορούσες να τα κάνεις και εσύ μόνος σου με τους αναλυτικότατους οδηγούς απο εδώ μέσα. Λογικά το δεύτερο (κινέζικο) μήνυμα είναι απο τη Xiaomi για το ξεκλείδωμα και γιαυτό σου είπε για αναμονή καθώς θέλεις 2-3 μέρες να έρθει το ΟΚ απο τη Xiaomi. Πάντως και έτσι να το άφηνες όπως σου είχε έρθει, τον επόμενο μήνα με update θα είχες ελληνικό μενού κατά 99% και εαν 1% δεν είχες τότε με το μεθεπό…

• Δεν έχω ακούσει προβλήματα για το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά σίγουρα το vickmall είναι αρκετά έμπιστο! Κοίταξε και το geekbuying έχει καλύτερη τιμή ακόμα και απο το minideal. Απο όπου και να το παραγγείλεις κατα 99% η rom του θα είναι Unofficial και επικίνδυνη. Καλό θα ήταν στην παραγγελία να τους πεις να μη στο πειράξουν καθόλου και να το αφήσουν όπως βγαίνει απο το εργοστάσιο. Έτσι δε θα παιδευτείς πολύ και θα μπορέσει να φλασάρεις την ελληνική μέσα σε 20 λεπτά και να πετάει η συσκευή σου. Όπ…

• Ναι φίλε μου θα χρειαστεί καθώς πας απο MIUI 7 σε MIUI 8 και είναι μεγάλη η μετάβαση που θα κάνεις. Κράτησε ότι χρειάζεσαι στο MiAccount και όσον αφορά τις εφαρμογές, μπορείς απλά να τις περασεις ΜΑΖΙΚΑ απο τον google λογαριασμό σου χωρίς να παιδευτείς πολύ.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Εγώ έχω την εντύπωση οτι είναι απλά η μεγάλη έκδοση του Mi Max που κυκλοφορεί επίσημα στην Ινδία. Δεν είναι δηλαδή νέα συσκευή, αλλά έκδοση της ήδη υπάρχουσας, με δικαιώματα για πωλήσεις στην Ινδία. Κάνω λάθος;

• Kenzo & Mi Account

Μήνυμα

Δεν είμαι σίγουρος γιαυτό. Δοκιμάζεις και κάνεις. Γενικά εαν δε μπορεί να σου δώσει ο κάτοχος το password (ή προσωρινά να τον αλλάξει και να στον δώσει για να κάνεις διαγραφή του account) τότε μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις factory reset (wipe data) απο το recovery για να μπορέσει να γίνει αυτό που χρειάζεται. Πρόσεχε όμως! Το factory reset πρέπει να γίνει ΑΦΟΥ έχει διαγράψει ο πρώην κάτοχος τη συσκευή απο το προφίλ του, αλλιώς και factory reset να κάνεις, θα σου ξαναζητήσει password όταν ανοίξει…

• Kenzo & Mi Account

Μήνυμα

1. Ναι καλό θα ήταν να κάνεις μια αίτηση με το δικό σου MiAccount να υπάρχει. Βέβαια δε χρειάζεται να ξεκλειδώσεις με το δικό σου MiAccount προς το παρόν. ΕΑΝ κάποια στιγμή κλειδώσει πάλι ο bootloader (πχ κάνεις flash μια fastboot rom με το MiFlash) τότε και μόνο τότε θα χρησιμοποιήσεις τα δικά σου δικαιώματα για ξεκλείδωμα και θα το ξεκλειδώσεις. Τώρα εφόσον είσαι ξεκλείδωτος με official τρόπο(έστω με άλλου miaccount) δεν έχεις κανένα πρόβλημα. 2. Μόλις βγάλει ο άλλος το δικό του miaccount, θα …

• Εαν πας στα settings -> lockscreen and notifications -> show on lockscreen και το απενεργοποιήσεις, τότε δε θα μπορείς να κατεβάσεις την μπάρα των ειδοποιήσεων εαν δεν ξεκλειδώσεις το κινητό πρώτα. Αυτό ψάχνεις;

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

@mixaliscy Αυτό μου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπω antutu απο mi5.