Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεδομένα 4g wind σε mi4i
ΜήνυμαΝαι η συσκευή σου δεν υποστηρίζει την 800άρα, βέβαια θα μπορείς να πιάνεις κανονικά 4G στις υπόλοιπες μπάντες της Ελλάδας. Και η Wind δεν εκπέμπει ΜΟΝΟ στην 800άρα επομένως λογικά θα πιάνεις με wind 4G κανονικά σε άλλες περιοχές της χώρας. Ενα Xiaomi που υποστηρίζει την 800άρα πχ είναι το International Redmi Note 3 Pro. Γενικά σιγά σιγά η Xiaomi προσθέτει επιπλέον μπάντες για όλη την ευρώπη καθώς κάνει βήματα για είσοδο στην αγορά αυτή.
-
Xiaomi Redmi 3 Pro
ΜήνυμαΓειά σου φίλε μου. Θυμάσαι τι rom φορούσε πριν; Τι σφάλμα σου βγάζει στο MiFlash;
-
Flip case
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση πάντως οτι το Redmi 3 δεν έχει σένσορα για το μαγνητάκι(δεν το έχω δοκιμάσει αλλά το έχω ψάξει απο εδώ και απο εκεί) ενώ το Redmi Note 3 έχει σίγουρα (δοκιμασμένο). Βέβαια με αυτά που σου ανέφεραν απο πάνω θα είσαι ΟΚ πιστεύω
-
Δεδομένα 4g wind σε mi4i
ΜήνυμαΠρέπει να ρωτήσεις σε ποιά μπάντα εκπέμπει η Wind το 4G της. Εαν είναι στην 800 αυτός είναι ο λόγος που δεν πιάνεις καθώς δεν την υποστηρίζει η συσκευή σου (και οι περισσότερες συσκευές της Xiaomi). Οπότε ξεκίνα πρώτα με αυτό και βλέπουμε.
-
Για να μη σου παιρνει τη rom απο τον updater μπορούν να συμβαίνουν 2 πράγματα: 1. Είτε έχει θέμα ο server της Xiaomi προσωρινά και δεν μπορεί να γίνει το online verification. 2. Είτε επειδή έχεις Lollipop και πας να περάσεις MM δε σε αφήνει. (3. Εντάξει υπάρχει και το 3 να έχεις τελικά unofficial rom. Βέβαια δε φαίνεται κάτι τέτοιο απο το screenshot) Για να λύσεις λοιπόν το πρόβλημα εαν είναι το : 1. Δοκίμασε συνεχώς και διαφορετικές ώρες μέσα στη μέρα 2. Κατέβασε την τελευταία Global Developer …
-
Η rom που έχεις τώρα πάνω κατά 99% είναι unofficial και θα πρέπει να την αλλάξεις. Ο λόγος που σου βγάζει το can't verify update είναι αυτός ακριβώς. Μπες στους οδηγούς της υπογραφής μου και πέρασε με fastboot την official chinese developer για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις κατευθείαν μετά. Ο οδηγός που θέλεις είναι αυτός που λέει "οδηγός εγκατάστασης official rom απο unofficial κτλ κτλ". Είναι η μόνη ΣΩΣΤΗ λύση που έχεις να κάνεις και δε θα το μετανιώσεις. Θα γίνει πεντακάθαρο το κινητό και θα ε…
-
Redmi_Note_3 Pro
ΜήνυμαΤέλεια, άρα βάζεις την 6.8.18 Global Developer(Lollipop) μέσα απο τον updater και αφού ανοίξει μετά η συσκευή θα κάνεις αναβάθμιση μέσα απο την εφαρμογή updater πάλι για να μπεί η τελευταία MM με τα ελληνικά ενσωματωμένα. Στο πρώτο βήμα θα δεις οτι θα σου ζητήσει να κάνει factory reset επομένως θα χάσεις εφαρμογές (data).
-
Redmi_Note_3 Pro
ΜήνυμαΕαν θέλεις, δώσε μας ένα screenshot απο το about της συσκευής πριν κάνεις οτιδήποτε για να δούμε σίγουρες πληροφορίες για την rom που φοράς αυτή τη στιγμή.
-
Redmi_Note_3 Pro
ΜήνυμαΝαι φυσικά κάνεις backup ότι χρειάζεσαι γιατί θα τα χάσεις όλα. Όποια απο τις 2 να βάλεις, θα σου περαστεί η τελευταία στο τέλος με update μόνη της. Οπότε βάλε αυτή που σου είπε ο Γιώργος @geoanto555 για να δεις και την όλη διαδικασία αναβάθμισης πως θα γίνεται Η τελευταία έχει πλήρες ελληνικό μενού (όπως διαβάζω, δεν την έχω δοκιμάσει με τα μάτια μου).
-
Le eco le max2 x820
ΜήνυμαΚάνε λίγο υπομονή (άλλωστε έχεις τερατάκι..) να βγεί το Mi Note 2 (1-2 μήνες) και γενικά κοιτάς και το Mi5s Plus εαν πέσει αρκετά η τιμή του. Εγώ αν είχα το Mi Note Pro που έχεις, παίζει να μην άλλαζα συσκευή για 5 χρόνια χαχα. Το mi3 μου είναι ΑΝΕΤΟ ακόμα σε ΟΛΑ. Και έχει και android 6 που το χρειάζομαι για developing testing. Οπότε ακόμα για 1 χρόνο είμαι μια χαρά. Γενικά καλή αναβάθμιση για σένα θα είναι είτε το Mi5s Plus είτε το Mi Note 2 Pro.
-
Le eco le max2 x820
ΜήνυμαΤο δούλεψα εγώ απο κοντά (και του φλάσαρα και μια ρομ).. Γενικα πολύ καλή οθόνη (όχι άριστη) και πήγαινε σφαίρα.. λογικό γιατί φοράει τον SD820. Κάμερα καλή θα έλεγα για γενική χρήση .Και όταν λέω καλή εννοώ για ΚΙΝΗΤΟ καθώς ασχολούμαι και λίγο με φωτογραφία και dslr και προφανώς δε συγκρίνω ΠΟΤΕ ένα κινητό με μια φωτογραφική μηχανή απλά θεωρώ overkill τα 21 mp καθώς δε προσφέρουν τίποτα σε μια ultra portable συσκευή παρά πιάνουν περισσότερο χώρο οι φωτογραφίες. Αυτό που δε μου άρεσε είναι οτι έ…
-
Redmi_Note_3 Pro
ΜήνυμαMIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Και γενικά προσέχεις να κατεβάσεις σωστή έκδοση.. δηλαδή εαν έχεις το KENZO κατεβάζεις το qualcomm εαν έχεις το KATE κατεβάζεις το special edition. Ο τρόπος να την βάλεις είναι μέσω του MiFlash με τα κλασσικά βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στους ελληνικούς οδηγούς αντικατάστασης unofficial rom με official.