Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Μπαταρία και ΜIUI GLOBAL 7.3.1

iAmLiakos - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Το πιο πιθανό είναι να στον ξεκλείδωσαν, πέρασαν custom-unofficial rom, ξανακλείδωσαν. Οπότε καλό θα ήταν να τα πάρεις απο την αρχή μέσω της επίσημης οδού Περνάς την ελληνική και ηρεμείς!

• @pavlidisc Εγώ πιστεύω για τον (πολύ) συνειδητοποιημένο χρήστη δε χρειάζεται φούσκωμα στα specs. (apple, thinkpads, etc) Για το γενικό χρήστη ισχύει το "more is better". (china, android, etc) Και φυσικά μέσα στις παρενθέσεις εννοώ την συνολική φιλοσοφία των αναφερόμενων και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο προιόν. btw για να δούμε το Mi Note 2.. Πίστευα οτι με την έλευση του Mi5s Plus δε θα έχουμε τέτοια προσθήκη στη γκάμα! Φαίνεται πολλά υποσχόμενο!!!

• προβλημα με μπαταρια

iAmLiakos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Όπως σου είπε και ο Bodai χρειάζεται windows μηχάνημα το unlock tool. Εγώ έχω βάλει windows 7 με boot camp για τέτοιες χρήσεις και έχω σωθεί.. σε MacBook 6ετίας. Πάντως για να ξεκλειδώσεις όπως σου είπα πρέπει να έχεις πάρει αφενός το δικαίωμα (με την αίτηση) και αφετέρου να έχεις official developer rom που εσύ προς το παρόν δεν έχεις. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Μάλιστα. Είναι η γνωστή προβληματική rom που έβαζαν τα κινεζομάγαζα πριν 4-5 μήνες. Ξεκίνα τις διαδικασίες που σου ανέφερα παραπάνω, για να μπορέσεις να στρώσεις τη συσκευή σου και θα πετάει μετά. Θα έχεις πάνω απο 4-4:30 ώρες SOT θεωρώ με ό,τι χρήση και να κάνεις. Επομένως θα βγάζεις τη μέρα ΑΝΕΤΑ. 1. Αφού πάρεις το ΟΚ για το ξεκλείδωμα του bootloader, θα κάνεις τον οδηγό για να περάσεις μια official rom(developer rom). 2. Αφού περάσεις την official dev rom τότε ξεκλειδώνεις τον bootloader. 3. …

• @ghost4047 Μπήκες μέσα στις ρυθμίσεις συσκευών bluetooth; Μπορείς να ενεργοποιήσεις το "Phone Audio" στις ρυθμίσεις του car bluetooth;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Σίγουρα θα έχει διαφορά.. μεγάλη πιστεύω.. Δώσε μας βρε ένα screenshot απο το about της συσκευής να μάθουμε καταρχάς σίγουρα ποιά συσκευή έχεις και ακριβώς ποιά rom σου δημιουργεί το πρόβλημα..

• Δώσε μας ένα screenshot απο το about της συσκευής να δούμε ποιά rom φοράς. Επίσης κάνε τον έλεγχο για τον bootloader να δούμε εαν είναι κλειδωμένος. -> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Επίσης τώρα κιόλλας κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader για να μπορέσουμε άμεσα (2-3 μέρες) να βάλουμε παρέα την ελληνική rom. -> Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Καλωσήρθες στην παρέα μας

• Καλησπέρα και καλωσήρθες! Ίσως αυτό γίνεται γιατί φτάνει στο όριο ευαισθησίας του μικροφώνου (λόγω υψηλού θορύβου) οπότε ακούς αυτό το "μπούκωμα" - διακοπή. Έχεις δοκιμάσει όταν τραβάς το βίντεο να έχεις το δάχτυλο μπροστά στο μικρόφωνο για να μην είναι άμεση η εγγραφή (να λειτουργήσει σαν ενδιάμεσο φίλτρο το δάχτυλο σου);; Είχε αποτέλεσμα; Γενικά σε ήσυχο περιβάλλον είχες παρόμοιο πρόβλημα με την εγγραφή ήχου;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Ήταν άμεσα διαθέσιμη η συσκευή; Αυτό πρέπει να ρωτήσεις. Εαν δεν το έχεις ρωτήσεις μην ανησυχείς ακόμα.. δε χρειάζεται. 9 μέρες δεν είναι πολλές. Εμένα ένα Redmi 3s απο το συγκεκριμένο μαγαζί το έστειλαν μετά απο 12 μέρες αλλά ήξερα οτι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο (περίμεναν restocking). Οπότε επικοινώνησε με το κατάστημα ήρεμα και καλά και βλέπεις.

• Global Stable Rom official

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Μπορείς να την κατεβάσεις απο το en.miui.com/downloads . Πρόσεξε να κατεβάσεις σωστή rom για τη συσκευή σου (Υπάρχει το Kenzo(china) και το Kate(international)). Ναι εαν φοράς επίσημη rom, τότε απλά την φλασάρεις μέσα απο τον updater->choose update package Εαν δε φοράς επίσημη θα χρειαστεί να περάσεις fastboot rom με το MiFlash Ναι μετά θα κάνεις OTA updates. Εαν βάλεις Global DEV θα έχεις update κάθε παρασκευή, ενώ εαν βάλεις Global Stable τότε τα updates θα είναι κάθε 1-2 μήνες. Όπως είπε και …

• @maddoctor Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο προιόν! Με QC3... Λίιιιγο τσιμπημένη τιμή προς το παρόν βέβαια αλλά ίσως μοναδικό στο είδος του. Για να δούμε μήπως εμφανιστεί κάτι παρόμοιο απο Xiaomi στην αναβάθμιση του υπάρχοντος 10Ah. Εαν κάποιος έχει εμπειρία απο το CHUWI ας μας διαφωτίσει!

• Ευχαριστώ όλους σας! Να είστε όλοι καλά! Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους εορταζόμενους!

• Μια χαρά. Όλα οκ και με το πέρασμα της ελληνικής; Λογικά εφόσον πέρασες την official developer και ξεκλείδωσες επίσημα τώρα θα είσαι μια χαρά! Μπράβο σου που τα κατάφερες.

• Για δοκίμασε αντί για "1" να βάλεις το όνομα "kenzo" πχ (δηλαδή γράμματα όχι αριθμό) Επίσης μέσα στον φάκελο "1" τι αρχεία βλέπεις;

• Αυτή είναι ακριβώς. Είναι μια παλιά developer, 5.1.1 που θέλεις για να βάλεις stable μετά. Οπότε προχώρα με αυτό. Και σιγουρέψου βέβαια οτι είναι σωστά drivers κτλ κτλ. Γενικά ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσα κατα γράμμα και θα είσαι οκ. Φυσικά οτι θέλεις και έχεις απορία και δεν είσαι σίγουρος, ρώτησε εδώ

• Έκανες λάθος διαδικασία γιαυτό και τα προβλήματα. Εαν θυμάσαι πιο πίσω σου είπα " Τσέκαρε εαν θέλεις απλά τον bootloader για να δεις εαν τον έχουν ξεκλειδώσει αλλά εφόσον θα βάλεις fastboot με MiFlash, λογικά θα ξανακλειδώσει ο bootloader επομένως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. " Φλάσαρε μια official developer fastboot rom(china ΟΧΙ global) με το MiFlash, ξεκλείδωσε επίσημα τον bootloader με το MiUnlock και τότε πέρασε twrp και ελληνική rom κανονικά όπως λένε οι οδηγοί. Δεν είναι καλό να ξεφεύγουμ…