Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Όχι μη το κάνεις αυτό γιατί θα μπλέξεις με downgrade και έχουν αναφερθεί προβλήματα με χάσιμο των IMEI κτλ κτλ. Εφόσον θέλεις να βάλεις παλιά stable, τότε κατέβασε μια πιο παλιά official developer όπως στο link του οδηγού China Developer(V6.4.1.4) -> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Download Here

• Ναι μην αγχώνεσαι τώρα. Καθώς η συσκευή που έχεις στα χέρια είναι σε 5.1.1 και φοράει stable. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με downgrade Τσέκαρε εαν θέλεις απλά τον bootloader για να δεις εαν τον έχουν ξεκλειδώσει αλλά εφόσον θα βάλεις fastboot με MiFlash, λογικά θα ξανακλειδώσει ο bootloader επομένως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Καλησπέρα! Θα κατεβάσεις οποιαδήποτε official china developer rom. Μπορείς απο εδώ -> MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum To Pro είναι το Qualcomm

• Mi 4c και ελληνική ρομ

iAmLiakos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Κάνε αυτό για αρχή -> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και πες μας τα αποτελέσματα. Εφόσον έχεις ελληνικά, έχεις unofficial rom καθώς δεν υπάρχουν ελληνικά στις εκδόσεις της κίνας (official).

• Αυτό φίλε μου δεν είναι το international(KATE) αλλά τo chinese(KENZO). Εαν κρατήσεις volume DOWN + power κρατημένα μαζί για 5 δευτερόλεπτα, δε σου βγάζει το πράσινο ανθρωπάκι; Το άφησες πάνω στο φορτιστή τουλάχιστον 5-6 ώρες;

• Mi 4c και ελληνική ρομ

Μήνυμα

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση οτι η rom που αναφέρεις δεν είναι επίσημη. Δώσε μας ένα screenshot απο το about της συσκευής. Επίσης έχει και ελληνικά μέσα; Γενικά μπορείς να περάσεις όποιο image θέλεις.. αρκεί να το περάσεις σωστά και δε μπρικάρεις τη συσκευή σου. Και για να απαντήσω στην προηγούμενη ερώτηση σου, όχι δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος και συγκεκριμένα το mi4c είναι λίγο "περίεργο" καθώς ο bootloader κλειδώθηκε μετά απο λίγο καιρό αφού κυκλοφορούσε. Δηλαδή υπάρχουν συσκευές με κλειδωμένο…

• Mi 4c και ελληνική ρομ

Μήνυμα

Δες στους οδηγούς στην υπογραφή μου.

• Mi 4c και ελληνική ρομ

Μήνυμα

Παράθεση από skyls: “Μπορώ να το κάνω από το mi recovery ή από το updater που έχει μέσα το κινητό; ” Όχι καθώς χρειάζεται να περάσεις άλλο recovery. Συγκεκριμένα το twrp recovery. Παράθεση από skyls: “Και θα έχει μέσα τα Gapps ή θα πρέπει να τα περάσω εγώ; ” Ναι η ελληνική rom έχει μέσα εγκατεστημένα τα Gapps. Αρχικά τσέκαρε εαν ο bootloader έιναι κλειδωμένος ή όχι και θα σου πούμε πως συνεχίζεις.

• Είναι κλασσικό πρόβλημα των unofficial roms.. Είναι το china ή το international; Δες τους οδηγούς στην υπογραφή μου για αντικατάσταση με official rom. Θα χάσεις τα πάντα (εαν πρόλαβες να βάλεις κάτι) αλλά θα έχεις κινητό 100% λειτουργικό. Μετά ξεκλείδωσε bootloader και πέρνα την ελληνική rom. Όλα αυτά βρίσκονται στους οδηγούς αναλυτικότατα Επίσης διόρθωσε το προφίλ σου καθώς έχεις βάλει το Redmi 3 και όχι το Redmi Note 3. Καλωσήρθες!

• miui global stable

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ναι δώσε μας εαν θέλεις φωτό να δούμε την έκταση της ζημιάς. Ανοίγει η συσκευή; Δηλαδή δουλεύει πέρα απο την εξωτερική εμφάνιση;

• miui global stable

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Δεν πιστεύω να το έσπασες απο τα νεύρα σου;;; Εαν ναι, έπρεπε να με ενημερώσεις πιο πριν να σου δώσω να σπάσεις το Mi3 και να έπαιρνα εγώ το Mi5 Κρίμα φίλε μου... και πάνω που το είχες στρώσει.. αλλά υπάρχουν και χειρότερα, φίλος πρόσφατα που πήρε Redmi Note 3 Pro και του το έστησα εγώ με ελληνική rom, 1 μήνα το είχε και του το έκλεψαν.. Εαν είναι οθόνη φτιάχνεται με κάποιο κόστος. Μην το διαγράφεις τελείως!

• Καλησπέρα! Δοκίμασες να κάνεις calibration τον proximity sensor;

• mi 5 fake rom

iAmLiakos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Οχι δε θα έχει κάποιο σκάλωμα. Δοκίμασες άλλο img και δε δουλεύει πάλι; γενικά αρχικά δε χρειάζεται να στο κρατήσει. Με το που σου bootάρει 1η φορά, κάνεις τα απαραίτητα wipes και μετά κατευθείαν install την ελληνική rom όπως λέει και ο οδηγός.

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

αυτό γίνεται φαντάζομαι γιατί κάνεις "fastboot boot recovery twrp.img". Εαν κάνεις "fastboot flash recovery twrp.img" τότε θα στο κρατήσει.

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

τι εννοεις δεν κανει τιποτα;

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

Οκ ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και μην αλλάξεις ούτε "ΚΑΙ" (έκφραση ελπίζω να το κατάλαβες - γραπτός λόγος).. Τον ακολουθείς τυφλά και χωρίς να παραβλέψεις κάτι. Εαν κάπου κολλήσεις, μας γράφεις (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά ) εδώ πέρα και περιμένεις απάντηση μας. Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

Για gtv όχι δεν γίνονται αυτόματα αναβαθμίσεις αλλά είναι πολύ εύκολο να το κάνεις και δε χρειάζεσαι και υπολογιστή. Δεν γίνεται απευθείας να την περάσεις. Πρέπει να εγκαταστήσεις το TWRP πρώτα (υπάρχει οδηγός " Πρώτη εγκατάσταση ελληνικής rom" ). Όσον αφορά τη global stable, ναι λογικά κατεβάζεις τη rom (zip) και το περνάς μέσω του updater app. Ίσως χρειάζεται μετονομασία σε "update" όταν την περάσεις στη συσκευή.

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

Μα αυτός ο οδηγός είναι ίδιος με τον ελληνικό Ωραία, τώρα που είσαι σε official rom, δοκίμασε να ξεκλειδώσεις τον bootloader με τα στοιχεία σου (με το miaccount σου). Μη φοβάσαι, ξεκλείδωμα δε σημαίνει οτι πειράζεις κάτι στη rom. Οπότε θα είναι όπως έιναι τώρα. Επίσης, σε άλλο υπολογιστή το κατάφερες ή στον ίδιο που προσπαθούσες;

• Pro δαγκωτο! Έχει πάρει και Marshmallow πλέον... Καλωσηρθες!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Υπάρχουν 2 Redmi Note 3 Pro. Το ένα είναι το "κινέζικο" (KENZO) και το άλλο είναι το international (KATE). Ίδιες συσκευές είναι με τη διαφορά οτι το δεύτερο υποστηρίζει και την B20 μπάντα (800άρα για 4G σε wind) και είναι και 2 χιλιοστά μεγαλύτερο(λόγω κεραίας υποθέτω). Απλά παίρνουν διαφορετική rom και δεν είμαι σίγουρος οτι φαίνεται απο το screenshot. Θέλεις να μας στείλεις το link ή να μας πείς εαν μέσα στο κουτί είχε αγγλικό manual και κανονικό φορτιστή (όχι με αντάπτορα). Αυτές οι ενδείξεις…