Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Αναβάθμιση ρομ xiaomi mi3

iAmLiakos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Οκ τοτε μπορείς να φλασαρεις μία fastboot ROM με το MiFlash από τον υπολογιστή. Υπάρχει οδηγός για να το κάνεις. Τσεκαρε στην υπογραφή μου. Είναι αυτός που λέει "Ολική αντικατάσταση..". Είμαι από κινητό και δε μπορώ να σου βρω τώρα. Sent from my MI 3W using Tapatalk

Μήνυμα

Πολύ περίεργο. Fastboot μπαίνουμε με power+volume down. Ενώ recovery με power+volume up. Δεν έχω δει ποτέ να μπαίνει fastboot με τον ανάποδο συνδιασμό. Εάν λοιπόν δεν μπαίνει στο recovery πάλι υπάρχει λύση αλλά θα διαγραφούν όλα από μέσα. Έχεις πρόβλημα με αυτό; Χάνεις σημαντικά πράγματα; Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Βάλε μία παλιά developer για αρχή για να σου κλειδώσει ο bootloader. Οποία να είναι απλά όχι την 6.9.9 . Βάλε μία 6.8.x . Μετά, ξεκλειδωσε τον bootloader. Μετά πέρασε το twrp recovery. Μετά φλασαρε μέσα από το twrp recovery την τελευταία ελληνική stable (νομίζω 8.0.1.0). Μη ξεχάσεις στο τελευταίο βήμα της εγκατάστασης της ελληνικής να κάνεις wipe data μέσα από το twrp recovery. Μην αγχωνεσαι έτσι όπως τα διαβάζεις τώρα. Όταν κάνεις τους οδηγούς θα τα καταλάβεις αυτά που σου λέω 100%. Sent from m…

Μήνυμα

Με power + volume up ;; Όχι με το κάτω, με το πάνω πρέπει. Δοκίμασε πάλι. Sent from my MI 3W using Tapatalk

Μήνυμα

Κράτησε πατημένο το power και το volume up για πάνω από 10 δεύτερα και πες μου ποιά οθόνη βλέπεις; Sent from my MI 3W using Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπέρα! Τι ROM είχες πριν; Τι ROM πήγες να βάλεις; Πως πήγες να τη βάλεις; Τι recovery είχες; Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις για τον "ασθενή" :p Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Δε θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο. Μη φοβάσαι. Εάν εκτελέσεις τους οδηγούς χωρίς δικές σου προσθήκες, θα έχεις 100% επιτυχές φλασαρισμα. Και γενικά εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. Δε χρειάζεται να πληρώσεις κάτι. Υπάρχουν ίσως χιλιάδες έλληνες(κυριολεκτικά) στην ίδια κατάσταση με εσένα με Redmi note 3 που απλά εκαναν τους οδηγούς και δε χρειάστηκε τίποτε άλλο Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Ναι εαν θέλεις ελληνικά πλήρως καλό θα ήταν να βάλεις την ελληνική. Υπάρχει και η global developer η επίσημη που έχει ένα μέρος ελληνικά. Απλά πρόσεξε μια λεπτομέρεια. Η 6.9.9 που λες, βασίζεται σε android 6 και υπήρχαν 2-3 προβληματάκια γιατί είναι ακόμα στο στάδιο μετάβασης. Διάβασε το θέμα και θα καταλάβεις. Για να βάλεις την ελληνική ξεκλειδώνεις τον booloader πρώτα. Ρίξε και άλλη μια ματιά στα λινκ της υπογραφής μου και πήγαινε στη συσκευή σου και θα δεις επιπλέον πληροφορίες και οδηγούς γι…

• @DimitriosM Ναι έχει ενσωματωμένο root manager. Πάρ'το πρώτα στα χέρια σου να το δείς και εαν δε σε βολεύει υπάρχει και η δυνατότητα να βάλεις το superSU αλλά θα το συζητήσουμε αργότερα αυτό. Μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά προγράμματα που χρειάζονται root. Τώρα για 100% συμβατότητα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αυτά με δοκιμές βγαίνουν (το ξέρεις και εσύ φαντάζομαι ) Όσον αφορά το vanilla και εγώ ήμουν και είμαι της άποψης. Αλλά όταν λείπουν αρκετά στοιχεία και ευκολίες και αρχίζεις βάζεις και …

• Ναι δεν είναι καλό! Πολλοί έχουν προβλήματα με τις συγκεκριμένες roms, δηλαδή κλείνει το κινητό και δεν ανοίγει ποτέ, δε λειτουργούν οι sim στο άσχετο.. και άλλα πολλά. Επίσης η συσκευή σου είναι το Redmi Note 3 Pro με κωδική ονομασία KENZO. (στο λέω γιατί άνοιξες το θέμα στο "απλό" Redmi Note 3 - στο μετέφερα το θέμα οπότε είσαι μια χαρά τώρα). Οπότε πηγαίνεις στο λινκ που σου έστειλα παραπάνω και κάνεις ότι ακριβώς λέει για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

• Καλωσήρθες φίλε μου. Έχεις ανεπίσημη rom. Πρέπει να την αλλάξεις εαν δε θέλεις να έχεις προβλήματα μελλοντικά. Δες ΕΔΩ. Δώσε μας και ένα screenshot απο το about της συσκευής

• Καλωσήρθες Δημήτρη! Αν ξεκινήσεις να διαβάσεις λίγο οδηγούς κτλ κτλ να μπεις λίγο στη λογική των Xiaomi δε θα δυσκολευτείς καθόλου. Και το mac με το terminal θα σου φανεί πολύ εύκολο με το adb. ΟΜΩΣ τα εργαλεία της Xiaomi είναι ΜΟΝΟ για windows οπότε θα χρειαστείς όπωσδήποτε ένα windows μηχάνημα και πρέπει να είναι 64bit το λειτουργικό (οπότε ρίξε στο iMac με ένα bootcamp μια κόπια των windows 7 και θα είσαι παραπάνω απο άνετος για να "τεντώσεις" το Xiaomi σου). Επίσης, θέλω να σε προετοιμάσω λί…

• Αρχικά μπες εάν μπορείς στο λινκ της υπογραφής μου και βρες τον οδηγό για έλεγχο του bootloader. Τσεκαρε εάν ο bootloader είναι κλειδωμένος και γραψτο εδώ. Και μετά θα σου πω πως να συνεχίσεις. Γενικά ναι μπορείς να εκτελέσεις αυτόν τον οδηγό. Απλα σιγουρεψε ότι αναγνωρίζει το otg καλώδιο πριν ξεκινήσεις να κάνεις τις διαγραφές. Sent from my MI 3W

• Επιβεβαιώνω και εγώ! Σήμερα το άνοιξα να συγχρονήσω και ενώ έγραφε 3500 βήματα, όσο περνατούσα κράσαρε και μόλις την άνοιξα είχαν χαθεί τα 3500 βήματα και μετρούσε απο την αρχή!! Έχω το miband1s.

• @venioni Γίνεται να έχεις twrp recovery με official rom απλώς έτσι δεν είναι σίγουρο οτι θα δουλεύουν τα OTA updates. Για να δουλέψουν πρέπει στην αρχή να μην έχεις επιτρέψει το modification. Αλλά και έτσι, δεν είναι σίγουρο οτι δουλεύει. Ίσως κάποιος που έχει τη συσκευή θα μπορούσε να το δοκιμάσει. @amalag Ίσως έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό για τις κλήσεις στο miaccount και προλαβαίνει να συγχρονήσει κτλ κτλ..

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Root με το ζόρι .......

iAmLiakos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Όλες οι dev είναι rooted. Εαν δεν το χρειάζεσαι, γιατί δε φλασάρεις μια stable;

• XiaomiΜΑΝΙΑ

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το προσπάθησα πριν λίγο και όντως δεν γινόταν!! Μόλις πατουσα το εικονίδιο του Bluetooth στην κλήση ο ήχος δεν μεταφερόταν και γυρνούσε πάλι στο ακουστικό! Sam εάν μπορείς, τεσταρε λίγο το δικό σου το 1 για να δεις πως συμπεριφέρεται.. μήπως είναι θέμα συσκευής. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• δεν ανοιγει

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπέρα! Για να σε βοηθήσουμε πρέπει να πάρεις τη συσκευή στα χέρια σου και να κάνουμε δοκιμές και ελέγχους. Όταν λες "τιποταααα" τί εννοείς; Ποιά η συμπεριφορά ακριβώς; Παγώνει; Απλά δεν πάει παρακάτω; Καλό θα ήταν να δούμε και τι έκδοση φοράει. Συνήθως τα international έρχονται με απείραχτες roms. Ήταν σφραγισμένο το κουτί όταν το παρέλαβε;

• XiaomiΜΑΝΙΑ

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εγώ όταν το προσπαθούσα, και επέλεγα να πάει ο ήχος στο bluetooth, με πετούσε πάλι στο ακουστικό. Θα το δοκιμάσω πάντως..αν ισχύει αυτό, τότε είναι σούπερ!