Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• xiaomi mi4 εγγυηση

iAmLiakos - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Επικοινωνείς με το site και κανονίζετε την αποστολή στην Κίνα. Κανόνισε με αυτούς να μη χρεωθείς τα μεταφορικά, και εαν χρειαστεί κάνε χρήση της ασφάλειας του Paypal.

• @freakboy Πρέπει να στείλει ένα international μηνυμα με χρέωση για να γίνει η ενεργοποίηση. Έχεις υπόλοιπο; ή έχεις σύνδεση;

• σπασμενη οθονη mi3

iAmLiakos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

@MartinisKiss Πλέον η συσκευή μας είναι παλιά(τέλος 2013). Βέβαια μπορείς ακόμα να βρείς αυθεντική οθόνη(και στο aliexpress αλλά και στο dragon-tt) αλλά το κόστος είναι 50-60 ευρώ και είναι αρκετά χρήματα. Σίγουρα είναι λιγότερα απο τα 120-150 που θα πρέπει να δώσεις για να πάρεις μια "ίδια" συσκευή(πχ Mi4 ή Mi4c). Ζυγίζεις και αποφασίζεις

• Παράθεση από johnkeppas: “Είναι κανονική μετάβαση από κινεζική Dev με ξεκλείδωμα και TWRP σε ελληνική gtv... ” Κάνε clean install τη rom. Πολύ πιθανό να μην έκατσε σωστά στην πρώτη εγκατάσταση. Κατέβασε την και πάλι (βάλε την τελευταία έκδοση καλύτερα) και κάνε και έλεγχο του md5 να είσαι σίγουρος.

• @filter_bubble Δοκίμασε τες και τις 2 εαν μπορείς! Απ'οτι διαβάζω απο χρήστες, του gkalen είναι πολύ καλή! Δοκίμασε αυτήν πρώτα και εαν δεν μείνεις ικανοποιημένος πας στην ελληνική.

• rom. Red mi note 2

iAmLiakos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

WinRAR archiver, a powerful tool to process RAR and ZIP files

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Winrar!

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Αυτό που έκανες πάντως δεν το διάβασες σε οδηγό που σου δώσαμε.. έβγαλες δικό σου οδηγό και δε δουλεύει Κάνε αυτό που σου λέει ο @gaiosgf και θα είσαι μια χαρά. Μην παίρνεις δικές σου πρωτοβουλίες καθώς μπορεί να μείνεις χωρίς συσκευή προσωρινά

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Έλα φίλε μου. Απ'οτι βλέπω δεν υπάρχει ακόμα ελληνική fastboot rom επομένως αυτό που θα κάνεις είναι: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 (Για πρώτη φορά) Και στο πρώτο αρχείο που πρέπει να κατεβάσεις (δηλαδή τη rom) εσύ θα κατεβάσεις μια stable δηλαδή η τελευταία stable είναι αυτή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files Και επιλέγεις την πάνω πάνω που λέει "xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.1.0". Και για να σου πω επιγραμματικά τα βήματα που λέει και ο παραπάνω οδ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Ναι γίνεται κατευθείαν με stable. Αρκεί να κατεβάσεις την fastboot stable rom και όχι τη fastboot developer rom στα βήματα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Update Rom σε miui v8

iAmLiakos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Πρέπει να κάνεις factory reset. Άρα να περάσεις τα πάντα(όσον αφορά το σετάρισμα δλδ) απο την αρχή.

• miui 8

iAmLiakos - - Φόρουμ υποδοχής μελών

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλωσήρθες! Πριν πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις σε MIUI 7, δοκίμασε να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας rom. Μπορεί κάτι να μην έχει κάτσει σωστά κατα την εγκατάσταση. Ειδικά εαν απο MIUI 7 σε MIUI 8 πήγες χωρίς factory reset.

• Τι είδους rom έχω;

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

• Τι είδους rom έχω;

Μήνυμα

Με τον ίδιο οδηγό περνάς και την official global. Στο βήμα 4 αμα πας, θα δείς οτι πρέπει να κατεβάσεις το link για Global Stable.

• Τι είδους rom έχω;

Μήνυμα

Ναι μπορείς. Απλά εαν θέλεις play store (και ποιός δε θέλει;;) καλύτερο είναι να περάσεις μια global rom που τα έχει έτοιμα όλα. Και γενικά να ξέρεις, developer rom - έχεις root, stable rom - όχι root (δεν ξέρω εαν το χρειάζεσαι, απλά το αναφέρω).

• Τι είδους rom έχω;

Μήνυμα

Εδώ είσαι -> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Φυσικά και δεν κοστίζει. Εκτός βέβαια απο το χρόνο σου (ο C.Ronaldo πχ για 1 ώρα που θα αφιέρωνε θα έβγαζε περίπου 1000 ευρώ χαχ). Διάβασε τον οδηγό καλά, και όταν είσαι έτοιμος εκτέλεσε τον και θα έχεις πεντακάθαρο κινητό. Αφού τελειώσεις θα έχεις κινέζικη rom χωρίς playstore κτλ κτλ. Μπορείς όμως μετά, να φλασάρεις με τον ίδιο τρόπο μια Global Stable ή μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader άμεσα και να εγ…

• Δεν ξέρουμε εαν θα είναι πιο συμβατά. Προς το παρόν δεν έχω δει να μη λειτουργεί κάποιο hands-free με κάποιο Xiaomi. Κάνε υπομονή για το update και βλέπουμε. Φυσικά εαν σου "κάτσει" ευκαιρία, δοκίμασε και άλλα ακουστικά.