Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Δεν ξέρω εαν υπάρχει η φωτό, αλλά δείτε τη διαφορά του KENZO με το KATE (chinese vs international): b30de1d7429147dd8eb9d400df8cabe9.png Όντως το KATE είναι λίγο μεγαλύτερο (2 χιλιοστά).

• @Feygatos... Κλείσε τη συσκευή και πάτησε το Power + Volume UP και πες μας σε τι μενού μπαίνει. Γενικά για να πας απο developer σε stable και το αντίθετο χρειάζεται να κάνεις factory reset, δηλαδή wipe data, δηλαδή θα σβηστούν όλες οι εφαρμογές απο τη συσκευή.

• Καλωσήρθες! Επικοινώνησε με το παιδί που το αγόρασες να σου δώσει τα credentials για το mi account έτσι ώστε να σου κάνει unbind τη συσκευή και να βάλεις τα δικά σου. Επίσης βάλε καλύτερο τίτλο στο θέμα σου. Πιο κοντά στο θέμα σου κάτι. Πχ "Αγορά μεταχειρισμένου mi5, τι κάνω;"

• ΑΓΟΡΑ REDMI NOTE 3 PRO

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Τσέκαρε το geekbuying που έχει πολύ καλές τιμές. Όπως επίσης και ο yeso521 είναι απο τα αξιόπιστα μαγαζιά. Τέλος το vickmall είναι απο τα κλασσικά μαγαζιά που αγοράζουν οι έλληνες. Στο geekbuying η διαφορά του απλού με το 3gb είναι μικρή και αξίζει με τα 1000 να πας στο "μεγάλο".Δηλαδή εαν έχεις σκοπό να το κρατήσεις πάνω απο 2 χρόνια είναι καλύτερη αγορά το μεγάλο. Επίσης υπάρχουν οι απλές και οι international εκδόσεις. Στην international υποστηρίζεται και η 800 μπάντα που είναι για 4G στην ελλ…

• Και τα 2 έχουν έξοδο max 2.1A αν δεν κάνω λάθος. Γενικά για να φτιάξεις δικό σου θα χρειαστείς πολλά $$ και δεν ξέρω πόσο καλοί controllers υπάρχουν στην αγορά. Δηλαδή οκ θα βρείς καλές μπαταρίες 18650, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο controller και εαν βάλεις κάποιο φθηνό, δε θα κάνει δουλειά. Εαν βέβαια ασχοληθείς, φτιάξε ένα θέμα με το πως το έφτιαξες και τι αποδόσεις έχει κτλ κτλ. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα.

• Xiaomi και Pokemon Go

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Λύση με developer δεν γνωρίζω. Είναι το ίδιο πρόβλημα που είχαν κάποιοι παλαιότερα με το NovaGO που δε δούλευε σε rooted συσκευές. Θα μπείς στο TWRP θα κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data και μόλις ολοκληρωθεί, install τη stable rom. Πρόσεξε καθώς με το wipe data θα σου σβηστούν όλες οι εφαρμογές.

• Φρακαρισμενη sim slot

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Εβαλες κομμένη sim μέσα; Ή το παρέλαβες έτσι; Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Xiaomi και Pokemon Go

Μήνυμα

Βάζεις την τελευταία ελληνική stable με factory reset. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?

Μήνυμα

Με την official developer ROM. Έτσι θα είναι έτοιμο για ξεκλειδωμα. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Xiaomi και εγώ ψηφίζω καθώς όλα τα άλλα είναι ακριβά και δεν είναι πιστοποιημένα καλής ποιότητας όπως είναι τα Xiaomi. Εσωτερικά τους έχουν Samsung/LG μπαταρίες(18650) και είναι πολύ προσεγμένη η κατασκευή τους. Στα ίδια χρήματα πχ κυκλοφορεί της TP-LINK ένα το οποίο όμως έιναι και αρκετά ακριβότερο(είχε παίξει μόνο μια φορά προσφορά στο eshop στα 17-18 ευρώ που και πάλι είναι αρκετά ακριβότερο) αλλά και δεν γνωρίζουμε πολλά για την κατασκευή του. Απλά κάνε μια έρευνα αγοράς εαν πάρεις το 10000 …

• Καλωσήρθες @astrinos! Όχι δε θα έχεις πρόβλημα με την rom. Λογικά η συσκευή σου θα έρθει σφραγισμένη και με την Official Global Stable εγκατεστημένη η οποία προς το παρόν δεν έχει ελληνικά (στο μενού) αλλά σε 1-2 updates θα προστεθούν (όπως όλα δείχνουν). Δε χρειάζεται να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο. Θα πας στις ρυθμίσεις του google keyboard και απλώς θα ενεργοποιήσεις τα ελληνικά. edit: Οι θήκες δεν κάνουν όλες καθώς είναι 2.5 χιλιοστά μεγαλύτερο το international μοντέλο. Ναι εγώ θα σου πρότεινα τ…

• Για το chuwi έχω διαβάσει καλά λόγια όπως για το teclast. Γενικά έχουν καλή ποιότητα κατασκευής. Ρίξε μια ματιά στο insomnia που το σχολιάζουν. Μπορεί να σε βοηθήσει. Εγώ εμπειρία δεν έχω πρόσφατα απο τέτοιο ταμπλετάκι για να σου δώσω ολοκληρωμένη προσωπική άποψη.

• Κλείνει μόνο του το Wifi...

iAmLiakos - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Μάλλον πρέπει να κάνεις factory reset. Την stable που αναφέρεις πώς την εγκατέστησες;

• dual sim

iAmLiakos - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Εχω την εντύπωση πως υποστηρίζει και στις 2 θέσεις και 3G αλλά και 4G. Xiaomi Mi Note Pro - Full phone specifications Αλλά περίμενε να μας το επιβεβαιώσει και ένας κάτοχος της!

• Σωστός! Και για όλα αυτά τα βήματα υπάρχουν αναλυτικοι οδηγοί Τσεκαρε την υπογραφή μου. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Είναι σίγουρα από τη ROM τα προβλήματα σου! Δες τους οδηγούς της υπογραφής μου για να καταλαβεις τι κινήσεις πρεπει να κανεις για να το φέρεις στα "ίσια" του..Η συσκευή σου είναι το Redmi 3 Pro (Ido). Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Θεματα με RedMi Pro

iAmLiakos - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Επίσης να κάνεις λίγο υπομονή γιατί η συσκευή είναι ολοκαίνουργια και σιγά σιγά θα τελειοποιήσουν λεπτομέρειες όπως αυτές που αναφέρεις. Τέλος απλά να σου πω πως ο nova launcher δεν συνεργάζεται ΑΨΟΓΑ με το miui και υπάρχει πιθανότητα κάποια από τα προβλήματα που αναφέρεις να οφείλονται στο launcher. Γενικά κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Ειδικά όταν αρχίζουν να βγαίνουν stable Roms (εκτίμηση δική μου μέσα στο μήνα). Sent from my MI 3W using Tapatalk

Μήνυμα

Αρχικά πρέπει να δεις με τι ROM θα σου έρθει. Από εκεί ξεκινάμε και αναλόγως εκτελούμε τον κατάλληλο οδηγό. Οπότε με το καλό να σου έρθει, να μας ανεβάσεις ένα screenshot από το about της συσκευής και να σε κατευθύνουμε. Sent from my MI 3W using Tapatalk

Μήνυμα

Όχι μία χαρά είναι και τώρα!! Φτιάξε miaccount και κάνε και αίτηση για ξεκλειδωμα να υπάρχει. Άντε με το καλο να έρθει να μας το δείξεις με καμια φωτο.. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• @kxanthop Για τσέκαρε στο settings(ρυθμίσεις) -> additional settings(πρόσθετες ρυθμίσεις) -> language&input(Γλώσσα και εισαγωγή) -> google keyboard(πληκτρολόγιο google) -> Text correction(διόρθωση κειμένου) και δες τις επιλογές εαν είναι ενεργοποιημένος ο έλεγχος και η αυτόματη διόρθωση.