Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
-
ΨευτοROM ή Κινέζικη συσκευή?
ΜήνυμαΣόρυ, προειδοποιησα πριν. Κάποιο link έστω για μετά?
-
ΜήνυμαΤώρα θα κάνω μια κουτή ερώτηση : Αν όλα πάνε καλά και πάμε από τον updater και έχουμε ήδη κατεβάσει την Global stable 8.1.9.0 και μέσω του updater επιλέξουμε το εν λόγω αρχείο για να κάνει αναβάθμιση (που θα έχει και τα ελληνικά μέσα), πόσα λεπτά διορία μας δίνετε για να κάνει μπουμ το κινητό???
-
ΜήνυμαΕυχαριστούμε βρε παιδιά (Γιώργο και Μάκη)... Αν δούμε και δεν το καταφέρουμε, θα έχει γλώσσα Αγγλικά...
-
ΜήνυμαΔεν έχει κάνει αίτηση ακόμα αλλά αν μας έστελνες κι ένα link περί αίτησης και ξεκλείδωμα της συσκευής θα μας... διαολοστειλεις στο τέλος!!!
-
ΜήνυμαΤώρα είναι στο 50%. Προχωράει κανονικά... Ποια είναι η διαφορά αυτής της rom που κατεβαίνει??? Θα έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά να υποθέσω??? Σορυ Ειλικρινά αν σε έχουμε πρήξει........
-
ΜήνυμαΠατήσαμε το πρώτο κινέζικο κουμπί και κάνει download την έκδοση που σου γράψαμε παραπάνω. Το κινητό, αν ξανανοίξει ποτέ, θα... υπάρχει ή τον ήπιαμε???
-
ΜήνυμαΆσε ρε συ bro, τώρα τι να σε πρωτορωτήσουμε, δεν ξέρω!!!! Αυτή τη στιγμή εγκαθιστά drivers από τα windows ενώ το κινητό είναι σε κατασταση recovery mode (μαύρη οθόνη, δειχνει ενα κινητό mi κι ενα καλώδιο που ειναι συνδεδεμένο...) =============== Απρ 19th 2017, 7:14pm =============== Ουπς!!!!!!! Τώρα μας έβγαλε στα κινέζικα (ενώ είναι το κινητό σε recovery) την έκδοση V8.2.3.0 MBDCNDL !!!!!!!! Μετά, τι γίνεται, ποιό απ όλα τα κουμπιά πατάμε???
-
ΜήνυμαΛοιπόν, λοιπόν, ολα καλά με το κινεζικο mi pc suite. Μάλλον το εχει δει τοπ κινητό και με υποθέσεις για την απλή κινέζικη γλώσσα (!!!) μας εχει δυο επιλογες recovery ή fastboot!!!!!!! Τώρα??? ΣΕ ΠΡΗΞΑΜΕ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ !!!!
-
ΜήνυμαΤώρα, σου σκοτίζω κι εγώ τ αυτιά σου, αλλά...το mi pc suite δεν το βλέπει το κινητό του, κάτι πάμε να ...καταλάβουμε με το edl αλλά και πάλι μας φαίνονται ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!
-
ΜήνυμαΝα σαι καλά bro! =============== Απρ 19th 2017, 5:22pm =============== Λοιπόν, καλησπέρα! Τα νέα είναι μάλλον "δυσάρεστα" να πω??? Ελέγξαμε με την διαδικασία που μας είπες για τον αν ο bootl.... είναι κλειδωμ'ενος ή ξεκλείδωτος, πήγαν όλα όπως έπρεπε και στη δεύτερη γραμμή μάς εμφάνισε : "Device unlock:false" που να υποθέσω ότι μάλλον τον...ήπιαμε??? Χθες το βράδυ του κατέβασα ήδη αυτά τα δύο αρχεία που αφορούν την global stable 8.1.9.0 (helium_global_images_V8.1.9.0.MBDMIDI_20170103.0000.00_6.0…
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την υπομονή σου. Αύριο θα του κάνω τον έλεγχο και βλέπουμε μετά, όπως είπες... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ελπίζω αύριο να με βοηθήσεις, μάλλον τον συν/φο να βοηθήσεις!
-
ΜήνυμαΤέλεια, έγινε κατανοητό, μετά τον έλεγχο τι μέλει γενέσθαι???
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλη την κοινότητα! Θέλω τα "φώτα" σας για να ξεμπλοκάρουμε και να βοηθήσουμε έναν φίλο και συν/φο που έχει (από αρχές Νοέμβρη 2016) το Mi Max 3/64. Το έχει αγοράσει από ελληνικό σάϊτ που το εισήγαγε προφανώς από Κίνα (?). Τα παράξενα με τον εν λόγω κινητό είναι ότι: Ποτέ δεν του έχει κάνει update και για κανένα λόγο. Μάλλον έχει την ψευτοglobal γιατί είναι το μισό μενού ελληνικά και το υπόλοιπο αγγλικά. Έχει ακόμα το MIUI 7 και δεν μπορώ να βγάλω άκρη (για να τον βο…
-
Καλή ΤΎΧΗ σε όλους!!! Για Εμένα προσωπικά, ούτε λόγος να γίνεται γιατί απλά, ΔΕΝ θα είμαι ο τυχερός... λόγω γκαντεμιάς.
-
Καλή ΤΎΧΗ σε όλους!!! Για Εμένα προσωπικά, ούτε λόγος να γίνεται γιατί απλά, ΔΕΝ θα είμαι ο τυχερός...
-
Καλή Σαρακοστή Γιώργο. - Αρχικά να σου πω ότι όλα αυτά που αναφέρεις, χωρίς να είμαι και ο μεγάλος ειδήμων, σίγουρα ναι υπήρχε και Google. Τώρα, στο κομμάτι του find device μάλλον είναι κάποιο bug και θα φτιαχτεί με κάποια αναβάθμιση. Δεν βλέπω το λόγο να κάνεις κάθε εβδομάδα backup. Αυτά τα ολίγα, δεν σε βοήθησα μάλλον, αλλά εύχομαι να τα λύσεις όλα. =============== Φεβ 27th 2017, 7:43pm =============== @Bodai Γιατί την recovery rom και όχι αυτήν που ήδη κατέβασα? Ποια είναι η διαφορά τους? Άρχ…
-
Τώρα πάλι, εγώ τι θα ρωτήσω??? Μπορεί να είναι και λίγο χαζή η ερώτηση, αλλά θα σας πω την απορία μου... : Έχω το Mi MaX prime, με την 8.1.9.0 global stable. Διάβασα σε πολλά sites και διάφορα άλλα τέτοια, ότι βγήκε, λέει, αναβάθμιση της global stable, η 8.2. Μπαίνω λοιπόν στο MIUI φόρουμ και βρήκα την "αντίστοιχη" (???) έκδοση για την κινηταρα μου. Εμένα λοιπόν γράφει Global 8.1 stable 8.1.9.0 (MBDMIDI) και στο φόρουμ υπάρχει για το εν λόγω κινητό η Global 8.2 stable (MBDMIDL)... Στο διαταυτα, …