Το αρχείο που κατεβάσεις ονομασετο recovery. Μετά δώσε την εντολή που έγραψες. Χωρίς να βάλεις img στο τέλος του αρχείου που θα μετονομασεις. Είναι IMG ήδη.
Κατέβασε το επίσημο, βάλε fastboot το κινητό και κάνε ένα fastboot boot twrp.img να δεις ότι θα κάνει decrypt και αν ναι τότε δώσε fastboot flash recovery twrp.img και στη συνέχεια fastboot boot twrp.img για να μπει. Εννοείται ότι θα το έχεις μετονομάσει σε twrp το αρχείο.
Παράθεση από basilhskantzos: “Ερώτηση νούμερο 1000. Έχω την 9.4.12 κατέβασα την επόμενη 9.4.18 και προσπαθώ να μπω twrp και μου ζητάει κωδικό,ενώ πριν 5 μέρες η rom μπήκε κομπλέ,έχετε κάποια λύση;” Εδώ πρέπει να μπει σφήνα ο @geoanto555 μπας και αποφύγουμε το format data..
Μπες στο εικονίδιο θέματα και όχι από τις ρυθμίσεις του κινητού. Στα θέματα κάνε εισαγωγή του αρχείου και μετά θα το βρεις στις γραμματοσειρέςbd9a768b964ff05e8e08e4dfa3d6522c.jpgdfcd5dee7dee23a96e891a245b80c583.jpgf71eb9643113e8613439d2ff0a07a088.jpg
Λοιπόν παιδιά ακούστε. Εγώ χρησιμοποιώ την Dev ROM από EU. Έτσι μου μένουν οι ειδοποιήσεις. Η ελληνική που βασίζεται εκεί θαρρώ πως θα έχει την ίδια συμπεριφορά. Η γραμματοσειρά είναι η Google sans, την έχω σε mtz αρχείο. Στην EU ROM που έχω, τα θέματα ουσιαστικά είναι ξεκλειδωτα και με αφήνει να προσθέσω γραμματοσειρές.