Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ναι οποίο και να βάλει θα είναι οκ αρκεί να κάνει format data Σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα νέο σειρά 3.3 κάποια στιγμή ...” Κακώς το σκέφτεσαι έπρεπε να φουρνιζεται ήδη.
-
@dnomikos όλα οκ πέρασα το V2 firmware και τα res και έφτιαξαν και οι ημέρες.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “@dnomikos καλημέρα. Σε band νέας συσκευασίας συναδέλφου έβαλα το V2 mi fit και αφού έκανε ενημέρωση κλπ δεν βγάζει τις ημέρες. Πέρασα το font αρχειο μέσω notify και έξω πηρα οκ και πάλι δεν βγάζει τις ημέρες. ” Καλημέρα, Τι δείχνει ακριβώς; Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία;” Εδώ.f1735cd1147c15439354390ce8fe1612.jpg
-
@dnomikos καλημέρα. Σε band νέας συσκευασίας συναδέλφου έβαλα το V2 mi fit και αφού έκανε ενημέρωση κλπ δεν βγάζει τις ημέρες. Πέρασα το font αρχειο μέσω notify και έξω πηρα οκ και πάλι δεν βγάζει τις ημέρες.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΣβήσε τις δύο πρώτες επιλογές και μετά πάτα do not install.
-
Περνά το για αρχή και θα αναβαθμίσει μόνο του. Αν δεις ερωτηματικά χρειάζεται ένα έξτρα αρχείο.
-
@dnomikos τώρα τo bip παίζει με μια έκδοση 3.5.2. αν βάλω το δικό δικό μας θα του κανει καμία ενημέρωση και θα τρέχω μετά?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leriban: “Το έκανα εγκατάσταση φίλε μου. Σ'ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.ελπιζω να διορθωθεί!” @leriban έχουμε κάνα νεότερο?
-
@dnomikos @lallasgr ενδιαφέρει και εμένα το θέμα άλλαξα σε bip ετοιμάζετε τίποτα μελλοντικά? Τώρα είναι στα ελληνικά με του γιατρού τα αρχεία.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Καλησπέρα, ποια απο τις τελευταίες ρομ εχει καλύτερη μπαταρία;” Πάνω κάτω τον ίδιο είναι. Στην 9.3.28 δεν βλέπω κάτι αρνητικό, μια χαρά είναι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Greg greg: “Το έκανα και αυτό. Η ίδια κατάληξη...” Ποια έκδοση των Windows φοράς? Ποιον επεξεργαστή έχεις? @NasDriver @George Kaggelaris @geoanto555 ρίξτε καμία ιδέα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Greg greg: “Το κινητό φοράει την τελευταία stable δεν είχα κανένα θέμα σε τιποτα.ολα δουλεύουν μια χαρά εκτός από την σύνδεση στον υπολογιστή. Προτιμώ όμως τις ρομ των παιδιών εδώ που κάνουν φοβερή δουλειά και δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα δημιουργεί πρόβλημα στην εγκατάσταση της stable xtrv. Από ότι διάβασα άρωμα που μου αρέσει περισσότερο δεν μπορώ να βάλω. Σωστά?” Θα έλεγα να απεγκαταστησεις τους drivers και μετά από αναζήτηση εδώ να βρεις τον οδηγό να τους ξαναβάλεις από την …
-
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα. Αν δεν σου αρέσει η Dev ρομ πιθανόν να μη σε αφήσει το τηλέφωνο να γυρίσεις πάλι στην stable με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί όμως και ναι. Αυτό θα το δεις τότε. Για να διαλέξεις τη ρομ πάτα πάνω στο 10 στον updater δέκα φορές συνεχόμενα και θα σου ανοίξει η επιλογή. Τώρα αν θελήσεις να γυρίσεις στην stable και δεν σε αφήνει, πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις μια fastboot ROM μέσω mi flash.