Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 993.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Σιγά μη δε παίζει για την δικιά του συσκευή! Θα αστειεύεσαι βέβαια..

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Back up ok.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Εγώ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Μετά από μήνα και πλέον δοκιμών με τον @geoanto555 και με κόστος μια συσκευή Poco ( γιατί την κάψαμε μετά από δεκάδες δοκιμές ) όλα οκ πλέον. Απολαύστε!!

• Γιατί να το έχουμε? Δεν είχαμε πρόβλημα άλλοτε.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Έκανα reset, ξαναπέρασα το 3.5.9 και πάλι δεν εμφανίζει όνομα. ” Γύρισε τη γλώσα του κινητού στα Αγγλικά και δες. Bάλε και την επίσημη έκδοση στα Αγγλικά αν δεν βαριέσαι. Υπάρχει περίπτωση να ανακάλυψες κάποιο bug που μας ξέφυγε αν δεν είναι μεμονωμένο θέμα του PocoPhone που βλέπω στην υπογραφή σου.” Ok θα δοκιμάσω αύριο πρωί και θα αναφέρω. Το θέμα είναι ότι μου το έκανε και με εντελώς άλλη custom ROM 9ara καθαρό Android σήμερα πρωί. Με την 3.5.8 οκ…

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Άστο γύρισα ήδη. Ο διακόπτης τώρα τον κλήσεων ήθελε άνοιγμα εν αντιθέσει με το 3.5.9 που μετά την εγκατάσταση μου τον έχει ανοιχτό. Τεσταρα τώρα και έχω όνομα κανονικά. ” Ίσως το band να μπερδεύτηκε κάπως με νεότερο firmware και παλαιότερο MiFit και να θέλει reset. Σε εμένα όπως και σε άλλους, προφανώς δεν παρουσίασε αυτή τη δυσλειτουργία/πρόβλημα, αλλά είναι πιθανό. Προτείνω όταν έχεις χρόνο να το ψάξεις λίγο και να κάνεις reset γιατί αν φταίει αυτό…

• Άστο γύρισα ήδη. Ο διακόπτης τώρα τον κλήσεων ήθελε άνοιγμα εν αντιθέσει με το 3.5.9 που μετά την εγκατάσταση μου τον έχει ανοιχτό. Τεσταρα τώρα και έχω όνομα κανονικά.

• @dnomikos έκανα εγκατάσταση πάνω στο άλλο, τα ίδια, δεν βλέπω όνομα στις κλήσεις. Ολα τα δικαιώματα κλπ οκ. Εκανα εκκαθάριση δεδομένων, ξαναπέρασα ρυθμίσεις τα ίδια. Γυρνάω πάλι στο 3.5.8

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Άκου. Είχα κάνει χειροκίνητα update το firmware και σήμερα το πρωί πέρασα απλά το 3.5.9. ήμουν το πρωί σε custom ROM στο Poco. Δεν το εμφανιζε. Το έσβησα και το ξαναεβαλα και πάλι τα ίδια. Το μεσημέρι, για άσχετο λόγο, φαστμπουταρισα την official Dev και το πέρασα πάλι. Πάλι τα ίδια έκανε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στις ρυθμίσεις του mifit μετά την αρχική εγκατάσταση, στην εμφάνιση των κλήσεων οι διακόπτες ήταν ανοιχτοί ήδη. Ενώ των εφαρμ…

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Δεν εμφανίζει το όνομα του καλουντος η νέα έκδοση. Στην 3.5.8 κανονικά. ” Το εμφανίζει κανονικά. Κάτι άλλο συμβαίνει αν έχεις ήδη δώσει όλα τα απαραίτητα δικαιώματα. Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής ή εν ανάγκη και απεγκατάσταση/εγκατάσταση.” Άκου. Είχα κάνει χειροκίνητα update το firmware και σήμερα το πρωί πέρασα απλά το 3.5.9. ήμουν το πρωί σε custom ROM στο Poco. Δεν το εμφανιζε. Το έσβησα και το ξαναεβαλα και πάλι τα ίδια. Το μεσημέρι, για…

• Δεν εμφανίζει το όνομα του καλουντος η νέα έκδοση. Στην 3.5.8 κανονικά.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μην με κολλάς.... δεν ειμαι προετοιμασμένος... Την λύση όπως βλέπεις ομως την βρήκα ;)” Το απόγευμα θα είμαι εγώ έτοιμος. Εσύ ετοιμάσου όποτε θες αφού η λύση βρέθηκε. Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Μάστορα το απόγευμα θα είμαι encrypted στο Poco. Κανόνισε. Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα βγει σύντομα. Την απέσυραν για λίγο.

• Εδώ είμαστε ήδη στην 9.3.7 τι εννοείς?

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Βάλτο στον εσωτερικό χώρο του κινητού. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενημερώθηκε το fw μέσω notify όλα οκ. Πέρασα ξανά και το 3.5.8, είχα πριν το 3.5.7 λόγω καθυστέρησης εμφάνισης ονόματος στην κλήση. Φαίνεται τώρα οκ βγαίνει το όνομα κανονικά στιγμιαία. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από drivth: “Νομίζω πως με το 3.5.7 τα πράγματα είναι καλύτερα. Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Που θα βρω την 3.5.7 δεν την βρηκα πρωτη σελιδα” MiFit-3.5.7-Greek-1 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω πως με το 3.5.7 τα πράγματα είναι καλύτερα. Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από gregory_gr: “παιδια παρατηρησα σημερα οτι αργει πολυ να δειξει το ονομα του καλουντος στο ρολοι οταν δεχομαι κληση στην 3.5.8 του foroum εδω. πραγμα που δεν συναιβενε σε παλιοτερες εκδοσεις του φορουμ που ειχα. το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος??” Ναι εγώ, και το έχω αναφέρει παλαιοτέρα. Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk