Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lak100: “εμενα σε poco επιμενουν τα ιδια θεματα” Ποια είναι αυτά ακριβώς?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπορεις να δοκιμασεις όποια θέλεις. Μπορείς να με βοηθήσεις δοκιμάζοντας την τελευταία που έκλεισα χθες να δουμε αν ειναι οκ η κρυπτογράφηση. twrp_beryllium_3.2.3-X2_tools- ” Να δοκιμάσω μη δε ζητήσει κωδικό?
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό που έχω παράθεση από πάνω στο ποστ .
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εκανα και τις τελευταίες αλλαγές που ήθελα σε Notch και κρυπτογράφηση. Σε σένα @drivth λογικά δεν θα δουλεύει πάλι αλλά είναι (μάλλον) η τελευταία έκδοση . Για σωστή χρήση σε android 9 θα πρέπει να γίνει format data. twrp_beryllium_3.2.3-X_tools-5_ss_red_notch-33_17-02-2019.img” Δοκιμή και ζήτησε decrypt. Θα το έχω υπόψιν όταν κανω καμία βλακεία και θα χρειαστεί να το ξαναστησω να το δοκιμάσω.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕίδες το edit?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕγινε edit. Δέχομαι κατσάδιασμα.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠάλι το ίδιο, ζητάει κωδικό. edit : συγνώμη για την παραπληροφόρηση, αλλά στις ρυθμίσεις του κινητού είδα ότι είμαι κρυπτογραφημένος τελικά. Το χέρι να μου έκοβες, θα έλεγα ότι δεν ήμουν.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε το προηγούμενο..” Με η χωρίς κωδικό?
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαλι ζηταει κωδικό.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ δοκιμάζω χωρίς προστασία ένα μπουταρισμα.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν το δεχεται το pin, βγάζει λάθος pin. Μνματα που παίρνω : failed to decrypt data. You may need to perform a format data.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ. Εβαλα pin στη συσκευή μαζί με το δακτυλικό. Μπουτατω και στο decrypt που ζητάει βάζω το pin. Οκ το κάνω και αναφέρω εντός ολίγου. Με μπέρδεψες που ειπες ότι μπορεί να χάσω δεδομενα όχι ως προς αυτά, αλλά επειδή βαριέμαι να ξαναστηνω από την αρχή.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στην χειρότερη θα σου πει οτι δεν μπορει να κανει αποκρυπτογράφηση... Πρόσεχε τι κάνεις γτ η συνταγη είναι μια και δεν έχει αποτυχία. Αν χάσεις δεδομένα η ευθύνη είναι δική σου. :P” Δεν έχω δεδομένα για σωσιμο και ούτε θα ζητήσω ευθύνες. Αν κάνει decrypt τα data θα ξαναστηνω από την αρχή η όχι? Αυτό ρωτάω μόνο.