Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 993.

• Είμαι σε Xiaomi.eu εγώ.

• Το είχα στις τελευταίες Dev γενικότερα. Στην 9.3.1 δεν το έχω δει ακόμη

• Bug θα είναι και εμένα που και που ανάβει η οθόνη χωρίς να έχω τίποτα.

• Από stable κατεβάζεις την Dev και την περνας μέσω του updater του κινητού. Προσοχή, γίνεται factory reset οπότε back up. Το ίδιο αντίστροφα, ίσως γίνει δλδ από Dev σε stable. Αν δεν γίνει, τοτε θες ξεκλείδωμα bootloader και φλασαρισμα fastboot rom μέσω mi flash.

• Εγώ έχω ακόμα.

• Από την 9.1.24 και μετά στην πλήρη οθόνη και χρησιμοποιώντας τα gestures από τη δεξιά πλευρά σέρνοντας προς αριστερά ως back action θέλει δύο και τρεις φορές για να πιάσει. Έχει αναφερθεί και στα διεθνη φόρουμ. Και στην 9.2.21 ακόμα το κάνει. Είναι ενοχλητικό.

• Παράθεση από AlexanderK: “Στην σημερινή κλειστή.... ήρθε το L1 Netflix κλπ σε hd πλέον c99c715790b0e41d59eb8df7f4819fcf.jpg Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk” Εκείνα τα gestures τα έφτιαξαν που χάλασαν από την 9.1.10 και μετά?

• RE:

drivth - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από lak100: “εμενα σε poco επιμενουν τα ιδια θεματα” Ποια είναι αυτά ακριβώς?

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπορεις να δοκιμασεις όποια θέλεις. Μπορείς να με βοηθήσεις δοκιμάζοντας την τελευταία που έκλεισα χθες να δουμε αν ειναι οκ η κρυπτογράφηση. twrp_beryllium_3.2.3-X2_tools- ” Να δοκιμάσω μη δε ζητήσει κωδικό?

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Αυτό που έχω παράθεση από πάνω στο ποστ .

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εκανα και τις τελευταίες αλλαγές που ήθελα σε Notch και κρυπτογράφηση. Σε σένα @drivth λογικά δεν θα δουλεύει πάλι αλλά είναι (μάλλον) η τελευταία έκδοση . Για σωστή χρήση σε android 9 θα πρέπει να γίνει format data. twrp_beryllium_3.2.3-X_tools-5_ss_red_notch-33_17-02-2019.img” Δοκιμή και ζήτησε decrypt. Θα το έχω υπόψιν όταν κανω καμία βλακεία και θα χρειαστεί να το ξαναστησω να το δοκιμάσω.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Είδες το edit?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Εγινε edit. Δέχομαι κατσάδιασμα.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Πάλι το ίδιο, ζητάει κωδικό. edit : συγνώμη για την παραπληροφόρηση, αλλά στις ρυθμίσεις του κινητού είδα ότι είμαι κρυπτογραφημένος τελικά. Το χέρι να μου έκοβες, θα έλεγα ότι δεν ήμουν.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε το προηγούμενο..” Με η χωρίς κωδικό?

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παλι ζηταει κωδικό.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ δοκιμάζω χωρίς προστασία ένα μπουταρισμα.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν το δεχεται το pin, βγάζει λάθος pin. Μνματα που παίρνω : failed to decrypt data. You may need to perform a format data.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ. Εβαλα pin στη συσκευή μαζί με το δακτυλικό. Μπουτατω και στο decrypt που ζητάει βάζω το pin. Οκ το κάνω και αναφέρω εντός ολίγου. Με μπέρδεψες που ειπες ότι μπορεί να χάσω δεδομενα όχι ως προς αυτά, αλλά επειδή βαριέμαι να ξαναστηνω από την αρχή.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Στην χειρότερη θα σου πει οτι δεν μπορει να κανει αποκρυπτογράφηση... Πρόσεχε τι κάνεις γτ η συνταγη είναι μια και δεν έχει αποτυχία. Αν χάσεις δεδομένα η ευθύνη είναι δική σου. :P” Δεν έχω δεδομένα για σωσιμο και ούτε θα ζητήσω ευθύνες. Αν κάνει decrypt τα data θα ξαναστηνω από την αρχή η όχι? Αυτό ρωτάω μόνο.