Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 993.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπουταρε, άλλαξε το μοτιβο σε pin και δοκιμασε το στο twrp. Σε μοτίβο δύσκολα να "ακούσει" τον κωδικό.. Αν πετύχει θα έχεις ένα πλήρως προστατευμένο κινητο...” Οκ το έκανα. Αν βάλω το pin εκεί που ζητάει για decrypt data δεν πιστεύω να σβήσει το κινητό και να ξαναστηνω??
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΣε έχασα.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι μοτίβο και δαχτυλικο.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΤην 9.1.10 από Xiaomi EU. Είμαι decrypted όμως σαν συσκευή.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@drivth για δοκιμασε με την πρώτη ευκαρία. Το άφησα το πρωί και έφυγα χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις οπότε δεν ξέρω τι βγήκε απο την κατσαρόλα. twrp_beryllium_new_X_tools.img/file” Τρομερό λογότυπο και πολύ ωραίο το κόκκινο χρώμα. Στο boot ζητάει decrypt.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑν και το ξεχειλωσαμε το θέμα εδώ τώρα, ας μεταφερθεί στην 9.2.14 να συνεχίσουμε εκεί.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕ λογικά θα είχε ανοίξει. Αν σε δύο τρία λεπτά δεν ανοίξει, κάνε αυτό που είπε ο Μάκης πριν.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑκριβώς, εάν μετά την εγκατάσταση στο άνοιγμα σου ζητάει κωδικό, τοτε θα μπεις πάλι στο recovery και θα κάνεις format data.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “ok μπηκα twrp τωρα??την xtrv την εχω μεσα στο κινητο..προερχομαι απο official global dev τι wipe να δωσω???” Κάνε swype to factory reset. Μετά από το μενού του install βρίσκεις το zip της Ρόμα και το εγκαθιστας.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “λοιπον το ονομασα σκετο .img τι ακριβως να δωσω??” Γράψτε twrp να μη μπερδεύεσαι. Τίποτα άλλο ούτε κατάληξη ούτε τίποτα Και δώσε fastboot flash recovery twrp.img
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΗ πολύ απλά άστο σκέτο πχ twrp και δώσε fastboot flash recovery twrp.img Το αρχείο είναι ήδη IMG δεν χρειάζεται να του δώσουμε την κατάληξη πάλι.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι δεν δοκιμάζω τίποτα. Μένω με το official και την EU.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΜε την ησυχία σου αφεντικό.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό το twrp δεν έχει touch delay καθόλου. Και το notch είναι σχεδόν τέλειο ως προς τις πληροφορίες. Ζητάει όμως decrypt data.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΛειτουργικό twrp εννοείς. Οκ.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτό είναι άλλο καπέλο και ψάχνουμε να βρούμε λύση.(ίσως φταίει και εκεινο το κερνελάκι)-δοκιμασε με το αλλο Δοκιμάζεις boot και όχι flash τα twrp για να είσαι σίγουρος. Αν κάνεις flash και ζητήσει κωδικό γυρίζεις στο παλιό λειτουργικο.” Οκ δοκιμάζω μέσω εντολών και boot μόνο. Δεν κατάλαβα το τελευταίο αντίο ζητήσει κωδικό και σε πιο λειτουργικό εννοείς ότι γυρνάει.
-
drivth - - Recoveries
Μήνυμαdecrypt γιατί ζητάει όμως μη κάνουμε και στήνουμε πάλι απο την αρχή τηλέφωνα.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΝα τα πάρουμε με σειρά. Είμαι με το official twrp και με την 9.1.10 από xiaomi.eu. Από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα αυτό μου μου έδωσες τώρα ως img από το ήδη υπάρχων twrp και όχι από εντολές μέσω cmd. Παρόλα αυτά το εγκατέστησε και με την εκκίνηση σε αυτό ζήτησε decrypt data. Δεν έκανα, και ξαναέβαλα μέσω cmd το original. Πάντως αφού πάτησα no στο decrypt για να παίξω λίγο εντός, παρατήρησα πάλι touch delay περίπου 5 δευτερολέπτων.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ποιο κατέβασες και με ποιο τρόπο το περνάς? Βάλε αυτό' mediafire.com/file/7axodw6t26t…hellas_ss_35size.img/file με εντολες flash & boot.” Κατέβασα αυτό twrp_beryllium_3.2.3-7_ss_notch. Το περασα ως IMG από το ήδη υπάρχων twrp και στην επανεκκίνηση στο καπάκι σε recovery μπαίνει σε , fastboot. Αλλά μια με συνδυασμό τον πλήκτρων πάλι σε fastboot μπαίνει.