Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 993.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Απ ότι θυμαμαι θέλει λίγο μάζεμα το notch.” Έκανα επεξεργασία του μνμτος. Μετά την εγκατάσταση μπαίνει σε fastboot.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “Αν έχεις κάνα πιο παλιο που μας είχες δώσει το 3.2.3.4 δεν θυμάμαι πιο ακριβώς νομίζω ήταν οκ εκείνο. Λίγο το κακό δε. ” Για κάνε μια δοκιμή. Αν έχει θέμα οθονης πες μου να αλλάξω κερνελ αν και αυτο που έχω ειναι ολοκαίνουριο.. twrp_beryllium_3.2.3-7_ss_notch twrp_beryllium_3.2.3-7_notch_miui-hellas ” Καλημέρα. Ανεβάζεις το αρχείο πάλι να κάνω δοκιμή? Ακυρο πάτησα στο διεγραμμένο και υπάρχει το αρχείο. Εκανα εγκατασταση τo img και με την επανεκίνησ…

• Εμένα με WiFi calling μου κάνουν παράπονα ότι με ακούν με διακοπές. Σήμα ρούτερ τούμπανο, σύνδεση cosmote VDSL καρφωτη 50αρα.

• Παράθεση από drivth: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Άρα πατάω reset από την οθόνη του band και μετά κατάργηση? ” Σωστά :thumbup:” Σωστός για άλλη μια φορά. Στιγμιαία εμφάνιση τώρα, ούτε καν μισό δευτερόλεπτο.” Παράθεση από drivth: “Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά ξανά τα ίδια κανει.” Έβαλα την προηγούμενη έκδοση την 3.5.7 και δεν έχω θέμα με την εμφάνιση τώρα, κάτι γίνεται με την 3.5.8

• Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά ξανά τα ίδια κανει.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Άρα πατάω reset από την οθόνη του band και μετά κατάργηση? ” Σωστά :thumbup:” Σωστός για άλλη μια φορά. Στιγμιαία εμφάνιση τώρα, ούτε καν μισό δευτερόλεπτο.

• Άρα πατάω reset από την οθόνη του band και μετά κατάργηση?

• Όχι είναι γύρω στα τρία σίγουρα. Το δοκίμασα τώρα. Ένα δεν είναι πάντως με τίποτα.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Εγώ γιατι παρατηρώ μια καθυστέρηση στην εμφάνιση του ονόματος στην οθόνη του mi band? Δεν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή. Κάνει τουλάχιστον δύο με τρία δευτερόλεπτα να εμφανίσει το όνομα. ” Και εσύ ανάποδα, άνοιξε και κλείσε το διακόπτη "Καθυστέρηση ειδοποιήσεων" ;)” Τίποτα, πάλι κάνει τρία δεύτερα να εμφανίσει το όνομα.

• Εγώ γιατι παρατηρώ μια καθυστέρηση στην εμφάνιση του ονόματος στην οθόνη του mi band? Δεν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή. Κάνει τουλάχιστον δύο με τρία δευτερόλεπτα να εμφανίσει το όνομα.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “Αν έχεις κάνα πιο παλιο που μας είχες δώσει το 3.2.3.4 δεν θυμάμαι πιο ακριβώς νομίζω ήταν οκ εκείνο. Λίγο το κακό δε. ” Για κάνε μια δοκιμή. Αν έχει θέμα οθονης πες μου να αλλάξω κερνελ αν και αυτο που έχω ειναι ολοκαίνουριο.. twrp_beryllium_3.2.3-7_ss_notch ” Καλημέρα, είχα ένα θέμα με το WiFi ξαφνικά δεν έβλεπε το κινητό κανένα WiFi και πέρασα μια fastboot και ηρθε στα ίσα του. Δεν μπορώ προς το παρόν να το δοκιμάσω. Ας δοκιμάσει ο @George 21

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από vasillis17: “γεια σε ολους εχω πλεον και εγω το ποκο 3 μερες και μπορω να πω πως ειναι περισοτερα απο αυτο που φανταζωμουν εδω να πω πως πρωτη φορα με χιαομι ,επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν πειραζει κατι στο να ξεκλειδοσω απλα το τηλ και να μην πειραξω κατι αλλο θα εχω καποιο θεμα με ενημερωσεις και αλλα?σκεφτομαι να το ξεκλειδοσω και αστο να βρισκεται !” Κανένα απολύτως. Ξεκλείδωσε.

• Βάλτε στην περιοχή ως χώρα την Αίγυπτο και από κάτω στη ζώνη ώρας θα σας βγάλει το Κάιρο.

• Ούτε εγώ το βλέπω. Έχω την αναγνώριση σαν ρύθμιση αλλά είναι μου λέει μόνο για απόκρυψη του δικού μου αριθμού. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό είναι android one τηλέφωνο φίλε μου και έχει stock android όχι miui. Μπορεί λοιπόν να έχει αυτήν την επιλογή. Στη miui δεν νομίζω να υπάρχει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από ypnos: “Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλλίτερα να σε καταλάβω ” φυσικα.. από ότι έχω καταλάβει τα υπόλοιπα XIAOMI έχουν στον caller την επιλογη της call ID, δηλαδη χωρις να χρησιμοποιεις κάποια εξωτερικη app να σου δειχνει τα στοιχεια ενος αγνωστου caller (ειτε εισερχομενα ειτε εξερχομενα). Στο POCO δε βλεπω τετοια επιλογη. Μηπως δεν υπαρχει λογω miui 10 ? edit: να αντιστοιχει δηλαδη εναν τηλεφωνικο αριθμο στον ιδιοκτητη του πχ οπως κανει το trucaller i…

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Αν έχεις κάνα πιο παλιο που μας είχες δώσει το 3.2.3.4 δεν θυμάμαι πιο ακριβώς νομίζω ήταν οκ εκείνο. Λίγο το κακό δε.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “To notch ειναι οκ εκει? twrp_beryllium_3.2.3-6_miui-hellas” Ναι ρε Γιώργο τώρα το είδα είναι σε ευθεια γραμμη η οθόνη δεν πηγαίνει πάνω προς το notch όπως πιο παλιά είχες δώσει για δοκιμή.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Όχι το θέμα να μπει κανονικά παρακαλώ.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Το πετύχαμε μάστορα!!!! Βαλε και το θεματακι να το ολοκληρώσεις!!