Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 993.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “Ένα μικρό lag ” Σβήσε ότι έχει μέσα ο φάκελος TWRP(twrps) σαν ρύθμιση και δοκιμασε.” Δεν σε κατάλαβα. Ο φάκελος του twrp στο κινητό έχει μέσα ένα back up μόνο του stock boot, τίποτα άλλο.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Οι κάτοχοι poco ας δοκιμάσουν. Νομίζω πως είμαστε οκ από θέμα αφής σε αυτό.. twrp_beryllium_3.2.3-6 Ας ελπίσουμε ότι είναι το τελευταίο. # Fix για polaris και dipper στην πρώτη σελίδα.” Ένα μικρό lag στην αφή το έχει ακόμα..
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]
ΜήνυμαΒαλε χειροκίνητα την πόλη του κινητού σε Κάιρο.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]
ΜήνυμαΌλα good αναβαθμίστηκα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vsk: “Και η μέθοδος που περιγράφεται εδώ: [GUIDE]HOW TO INSTALL GOOGLE CAM WITHOUT ROOT/CUSTOM RECOVERY φαίνεται να δουλεύει για πολλούς.” Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει αυτός ο τρόπος. Είχα gcam στο note 5 που είχα σε official ROM και δούλευε μια χαρά.
-
Παράθεση από drivth: “Ερώτηση. Μπορεί κάποιος να κάνει downgrade από την 9.1.24 στην 9.1.17 Dev ρομ με το να κάνει dirty flash της προηγούμενης από το twrp η θα υπάρξουν προβλήματα?” @MIUI_ART τι λες?
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε 10 ανεβαίνουν και τα 2 ξανα με φιξ την sdcard. Το θέμα touch για λίγα δεύτερα (2-3) κανονικά το κάνει είναι επειδή δεν προλαβαίνει να διαβάσει τον driver οθονης. Αν δεν είχαμε κανει format και αργούσε να μπει(έμενε στην splash screen) θα λειτουργούσε κανονικά.. Τέσπα, σε λιγο θα τα δωσω και τα 2 πάλι.” Ενημερωτικά και επειδή δεν ξέρουμε τα ειδικότερα εμείς περί builds κτλ, το source δεν το παίρνεις από το official? Δλδ ρε παιδί μου, δεν παίρνεις το official και μετά …
-
Μπα το μικρόβιο δεν φεύγει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κρατάς backup μέσα στο twrp και το δοκιμάζεις. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αν ναι, περνάς πάλι την 9.1.24 και επαναφέρεις backup.” Αυτά βαριέμαι ρε φίλε τα στησίματα πάλι. Δεν είναι σίγουρος αν το twrp για το Poco μπορεί να επαναφέρει back up ακόμα η αν το έφτιαξαν τελικά. Υπάρχει θέμα στα gestures στην 9.1.24 και έχω συνηθίσει με δαυτα και δεν μπορώ χωρίς.
-
Ερώτηση. Μπορεί κάποιος να κάνει downgrade από την 9.1.24 στην 9.1.17 Dev ρομ με το να κάνει dirty flash της προηγούμενης από το twrp η θα υπάρξουν προβλήματα?
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΦαίνεται να δουλεύει οκ.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “φαίνεται να δουλεύει εντάξει μέχρι τώρα. ” Και αυτό έχει κόλλημα στην οθόνη; Για ρίξε ενα ματι .. beryllium_25-01-2018.” Ναι, μια μικρή καθυστέρηση την έχει ακόμα λίγο μετά το boot.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george.var: “Παράθεση από drivth: “Επιλογή μπάρα μαύρη πρωτη φορά το ακούω. Για την αριθμητική ειδοποίηση μέσα από τις ρυθμίσεις του Poco launcher. ” εννοω η οθόνη να μην κάνει αυτά τα αυτακια και να είναι μαύρη.” Αν εννοείς το hide notch δεν νομίζω να υπάρχει στην global stable ακόμα.