Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 993.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.7 Stable]
ΜήνυμαΣήμερα το πρωί ενεργοποίησα το νέο band μιας συναδέλφου, αυτό με τα νέα κουτιά συσκευασίας που κυκλοφορούν τελευταία. Έβαλα το 3.5.7 το δικό μας εδώ. Έκανε update το firmware μια τα res. Στην αρχική οθόνη όμως με τη μπαταρία, αντί αυτής εμφανίζει ερωτηματικά. Δεν είχε άλλο χρόνο και το αφήσαμε ετσι. Προς το παρον. Κλήσεις διαβάζει κανονικά κλπ. @dnomikos και @lallasgr
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΠεράστηκε. Είχα το 3.5.5 και τώρα έκανε μόνο το firmware update. Δεν έκανε τα res. Παρόλα αυτά δουλεύειια χαρά.
-
Εγώ με Poco τελευταία Dev κέντρο Πάτρας 100 μέτρα από το κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ με κεραίες κλπ, 4g+ δεν βλέπω..
-
Εμένα εκεί είναι. Σε Poco βέβαια.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “περασε σε rolex μετα απο μεγαλο καρδιοχτυπι μηποως δεν παει καλα αλλα δοξα σι ο θεος........παρολο που μετα την εγκατασταση αντι να μου γραψει ''αγκατασταση επιτυχης'' προχωραμε ή οχι αυτο περασε μονο του στο logo xtrv φορτωσε και ολα καλα ευτηχως.....ΕΡΩΤΗΣΗ.....ψαχνω το double tap to lock screen αλλα δεν το βρισκω πουθενα...βοηθεια κανεις ???? ευχαριστω σας!!!!!!! καλημεριζω......” Ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, συνθέτες ρυθμίσεις.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι βρε παιδί δεν πιέζω καταστάσεις προς θεού, αστειεύομαι. Απλά προς ενημέρωση το official φαίνεται να δουλεύει εντάξει μέχρι τώρα.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΌπως αγαπάς.
-
RE: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ok, δεν εγινε σωστά προφανώς. κράτα το κανονικό και έρχεται και το beta tester.. :P” Παράθεση από drivth: “Αναμένω.” Για μένα τίποτα?!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από george.var: “με την πρωτη ευκαιρία θα το κάνω!!! ” Είναι Global Version το κινητό που έχεις ? Το έγραφε στο κουτί της συσκευής ?” Μα όλα τα Poco πρέπει να είναι global δεν νομίζω να υπάρχει για την Κίνα ξεχωριστό.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλά ειναι να ανεβάζετε σφάλματα που βλέπετε. Την ταυτοποίηση μπορείς να την αλλάξεις στην ρομ οπότε να μην σου βγαζει σφαλμα αρκει να εχουμε σωστή ρομ για το συγκεκριμένο κινητό.” @george.var βγάλε μία φωτό του λάθους να το δει ο Γιώργος @geoanto555
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Το test mode δεν παίζει ρόλο. Μίκρυνε τη διαδρομή, βάλε τα αρχεία σε ένα φάκελο image κατευθείαν στον c. Οδηγούς έχει βάλει; Αναγνωρίζει το κινητό;” Τον φάκελο τον έβαλα απευθείας μέσα στο c. Οδηγούς φαντάζομαι ναι αφού στο mi flash βγάζει αναγνώριση του κινητού αριστερά.