Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george.var: “Παράθεση από drivth: “Τα αρχεία που βλέπουμε στην εικόνα είναι μέσα σε ένα φάκελο ή σε δύο? ” σε έκαναν φάκελο αλλά και στο image που είναι φάκελος εχει” Θέλουμε τα αρχεία που βλέπουμε στην εικόνα να είναι μόνο μέσα σε έναν φάκελο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george.var: “καλησπερα επειδή προσπαθω να περασω την official πάλι αλλά για κάποιον λόγο ουτε με mi PC suite μπορώ να την περασω ουτε με mi flash pro..... μπορώ μέσω recovery και format data να περασω official η θα έχω πρόβλημα? ευχαριστώ” Κατέβασε από εδώ Download Xiaomi Flash Tool 20180528 - Official Tool το τελευταίο mi flash tool. Κάνε εγκατάσταση. Κατέβασε την επίσημη fastboot Rom, αποσυμπίεσης την μια βαλτην όσο το δυνατόν σε μικρότερη διαδρομή στο c: του υπολογιστή. Εγκατέστη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george.var: “Παράθεση από drivth: “Παράθεση από george.var: “καλησπέρα παιδια, σήμερα ξεκλείδωσε το κινητό και περασα την 9.1.10.Οταν παταω το power και ένταση πανω μπαίνω κανονικά στο recovery ενώ όταν παταω μόνο το power δεν μου βγάζει επιλογή recovery η fastboot... είναι φυσιολογικό???? ” Πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή από το developer option's. ” σ'ευχαριστώ πολυ, αλλά που βρίσκεται αυτή η επιλογή δέν την βρίσκω... ευχαριστώ προκαταβολικα...” Στα χαρακτηριστικά του τηλεφών…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george.var: “καλησπέρα παιδια, σήμερα ξεκλείδωσε το κινητό και περασα την 9.1.10.Οταν παταω το power και ένταση πανω μπαίνω κανονικά στο recovery ενώ όταν παταω μόνο το power δεν μου βγάζει επιλογή recovery η fastboot... είναι φυσιολογικό????” Πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή από το developer option's.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑναμένω.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΤίποτα, μαύρη οθόνη ούτε λογότυπο τίποτα το άφησα καμία 30αρια δευτερόλεπτα δεν μπουταρε καν στο twrp και με το power button έκανα επανεκκίνηση.