Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 993.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ σε λίγο. Θέλω αναγνώριση ως beta tester και σε χειρότερη περίπτωση άλλο poco.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ σβούρα το img file @geoanto555

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οκ, θα το κάνεις ΜΟΝΟ boot ομως γιατί δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχει.” Στο γραφείο έχω ένα laptop με Linux mint στο οποίο έχω περάσει το adb platform, δεν μπορώ να δώσω τις εντολές από τον τερματικο εκεί?

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “άλλη στιγμή τότε. ” θα κάνεις δοκιμή;Μονο απο pc όμως.” Καλημέρα, το απόγευμα που θα γυρίσω από δουλειά.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Ποιο linege 15.1 σε έχασα.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κράτα εκείνο προς το παρών. Θα πρέπει να στήσω από την αρχή και αυτή τη στιγμή δεν...” Δεν πειράζει, άλλη στιγμή τότε. Και μόλις άκουσα την ειδοποίηση στο tapa τώρα και ειδα στο band λέω ο παίχτης το φτιάξε κιολας αν είναι τόσο εύκολο να το κάνουμε και εμείς ρε παιδί μου.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έλα βρε , σε πειράζω. Για να ειναι χθεσινο μαλλον το έκαναν. Ξεκινάω ενα με το device tree και βλεπουμε.” Προς στιγμήν ψαρωσα και ετοιμάστηκα για επίθεση.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Επανέρχομαι παλι από το περιβάλλον του επίσημου χτεσινού twrp και αναφέρω ότι δεν κολλάει η οθόνη όπως κολλούσε για λίγο στα προηγούμενα.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “Ε αφού δεν έχει τι να κάνουμε? ” θέλεις απάντηση?” Λες από τη χαρά μου να μη το πρόσεξα? Ας το ξαναδώ μια θα επανέλθω.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μάλλον σου φαίνεται ότι δεν έχει lag. Εκτός αν αναβάθμισαν το τελευταίο 10ημερο/.” Το ανέβασαν προχθές στις 15.01. τα προηγούμενα είχαν ημερομηνία 29.12 Ε αφού δεν έχει τι να κάνουμε? Το πασπατεψα κατευθείαν για κάνα λεπτό δεν είδα κάτι.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 έβαλαν στην επίσημη ιστοσελίδα twrp για το poco με το device tree ανοιχτό, Το έβαλα και δεν παρατηρώ touch lag καθόλου τώρα!! Για ρίχτου ένα βλέφαρο,

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

έχει προβλήματα το official από ότι λένε. Εγώ έχω ένα που μου έδωσε ο @geoanto555 και κάνω δουλειά μου. Εκτός από μια καθυστέρηση στην αφή 5 δευτερόλεπτα στην αρχή δουλεύει άψογα. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι επαναφορά back up. Επίσης θέλει format data στην αρχή.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από lak100: “Παράθεση από n: “when you are using FBE encryption, since this version of TWRP may not be able to decrypt it. Non-encrypted or FDE encrypted devices should be fine. ” η ρομ του φορουμ ειναι encrypted?” Όχι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σαν unencrypted.

• Επίσημη fastboot είναι μόνο η official. Η ελληνική είναι custom rom.

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Επίσημη fastboot rom θα βάλεις για αρχή.Παράθεση από Ioannis Tsipis: “θα το κανω τωρα το απογευμα παιδια.. κ ελπιζω να στρωσει.. οταν τελειωσω θα σας ξαναστειλω να μου πειτε ποια rom να βαλω και βλεπουμε.. Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!”

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που ξεκλειδώνει αμέσως. Στην χειρότερη τρεις ημέρες θέλει.Παράθεση από Ioannis Tsipis: “Παράθεση από drivth: “Πριν το πας πίσω δεν ρίχνεις ένα ξεκλείδωμα να περάσεις μια fastboot rom έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων? ” Το σκεφτηκα και γω.. αλλα φοβαμαι οτι θα περασουν πολλες μερες μεχρι να ξεκλειδωσει...”

• Πριν το πας πίσω δεν ρίχνεις ένα ξεκλείδωμα να περάσεις μια fastboot rom έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων?

• Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε την 9.1.10. Είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα είχε την προηγούμενη.

• @geoanto555 έχεις καμία ιδέα για το πρόβλημα εδώ?

• Μήπως είναι ο κωδικός του mi account?