Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 993.
-
RE:
drivth - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣαν ιδέα εννοώ να κατεβάσουμε καμία.Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από drivth: “@NasDriver τι βλακεία και αυτή από stable σε developer να σκαλωνει έτσι? Ας το δουν και ο @MIUI_ART και λοιποί της ομάδας developer να δούμε τι φταίει. ” Είναι official rom, δεν έχει να κάνει με τις XTRV και δεν μπορούμε να επέμβουμε Παράθεση από ypnos: “ο κωδικος που ειχα στο ποκο ητανγραμματα & αριθμοι.. μπορω να κανω κατι; εστω να ξαναπερασω stable. με το μι suite δεν το καταφερα.. δεν την βλεπει. ” Παλιά συσκε…
-
RE: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΆσχετο, παρατηρείς touch delay σε αυτό το twrp που έχεις?Παράθεση από lak100: “Παιδιά σε Poco έχω 3.2.3.1 tools είμαι encrypted; βασικά τι σημαίνει encrypted και τι πλεονεκτήματα έχει; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠρέπει να ενεργοποιήσει την επιλογή για reboot to recovery από τις επιλογές προγραμματιστή μάλλον..
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΔημιουργείται μόνος του εκεί όταν περάσεις τους drivers στο pc.
-
pocophone
ΜήνυμαΜα στο είπα παραπάνω να την ξαναπεράσεις γιατί θα την χάσεις. Ξεζιπαρισε το zip της ρομ στον υπολογιστή και θα εμφανιστεί ένα zipaki magisk ,το οποίο να το φλασαρεις μέσω του twrp.
-
pocophone
ΜήνυμαΠες μας και τι έκανες τελικά να μάθει και κανένας άλλος!
-
pocophone
ΜήνυμαΚάνε reboot σε recovery πάλι. Ώπα Ώπα format data είπαμε να κάνεις από το μενού wipes. Στο λέει και το twrp.
-
pocophone
ΜήνυμαΌσο είσαι σε twrp μετα το reboot συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και περνάς την xtrv ξανά στο κινητό να την κάνεις εγκατάσταση.
-
pocophone
ΜήνυμαΕρώτηση άσχετη, παρατηρείς κάποια καθυστέρηση στο touch όσο είσαι σε περιβάλλον twrp?
-
pocophone
ΜήνυμαΠας άκυρο, μετά από το μενού του wipe επιλέγεις format data. Βάζεις την λέξη yes για κωδικό και μόλις τελειώσει reboot to recovery πάλι. Υπόψιν θα χαθούν τα πάντα από μέσα αρχεία κλπ.
-
pocophone
ΜήνυμαΘα γράψεις fastboot flash recovery "και όλο το συφερτο που έχεις για τίτλο".img Εναλλακτικά μετονόμασε το σε recovery και δώσε την εντολή που έδωσες αρχικά. Δδλ γράφουμε fastboot flash recovery " το όνομα που του δώσαμε".img Αν recovery τότε fastboot flash recovery recovery.img Αν twrp τότε fastboot flash recovery twrp.img Προσοχή. Δεν βάζουμε στο τέλος του τίτλου το .img, είναι ήδη img το αρχείο. Και στο τέλος fastboot boot twrp ή recovery.img
-
Ωραίος ευχαριστώ.
-
Να ρωτήσω κάτι? Θεωρητικά αν υποθέσουμε ότι φλασαρουμε περίπου 4 στάνταρ φορές το μήνα + καμία custom άλλη για δοκιμή + reuploaded roms διορθωμενες, τι όριο εγγραφής έχουν οι μνήμες του κινητού πριν τα παίξουν??
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα.. Και πόσο δύσκολο είμαι να χτιστεί το recovery σωστά? Χωρίς να ξέρω βέβαια τα ειδικότερα και μιλώντας πάντα από official μεριά δεδομένου ότι μιλάμε πλέον για τετράμηνο από την παρουσίαση ενός ίσως από τα εμπορικότερα κινητά σε κυκλοφορία?Παράθεση από BanditGR: “Γιατί προφανώς έχει άλλο οδηγό οθόνης. Είναι σωστό αυτό που λέει ο Γιώργος και γνωστό "θέμα" με το poco. Θέμα δηλαδή να είχαμε να λέμε.”
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕκείνο το 3.2.3-3 κοίτα που μέχρι στιγμής έχει αναφερθεί ότι δεν έχει delay.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι με αυτό το ίδιο. Ξεκινάει και στα 5 δεύτερα περίπου κολλάει για άλλα 5. Επίσης στο reboot αυτή τη φορά δεν μου κόλλησαν οι αριθμοί όταν έβαλα τα πιν στις κάρτες.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι το official recovery έχει την ίδια συμπεριφορά.