Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 993.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Εξ αποστάσεως δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε κάτι εμείς? Πρέπει να έχεις την συσκευή ε?

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Πάντως το 3.2.3-3 δεν είχε touch delay. Τώρα σε αυτό το φταίει πάλι?

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Αναφέρω λοιπόν : 1. Επιτυχές dirty flash rom. 2. Παρεμενει το bug του touch delay ολίγων δευτερολέπτων. 3. Προς διερεύνηση : μετά την εγκατάσταση του 3.2.3-4 στο poco και μετά το reboot της φλασαρισμενης ρομ παρατηρώ κατά την εισαγωγή του πιν της κάρτας στην αρχή το ίδιο ακριβώς touch delay, δλδ για λίγα δεύτερα δεν αποκρίνεται στους αριθμούς. @geoanto555 υπάρχει περίπτωση για σύνδεση μήπως των γεγονότων μεταξύ τους?

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Τo official στη σελίδα του twrp για το poco το δοκίμασε κανείς? Έχει προβλήματα?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “Κάπου διάβασα ότι έχει touch delay. ” Για δοκιμάστε, twrp beryllium από το "0" με kernel 9 αρας ρομ.twrp_beryllium_3.2.3-4 ” Μπήκε κανονικά, η μπαταρία και η cpu πάνω δεξιά αριστερά φαίνονται οκ χωρίς να κόβονται, έκανε ένα μικρό touch delay περίπου 3 δευτερολέπτων χωρίς να αποκρίνεται, μετά όλα οκ. Αυτά από εμένα. Δεν είμαι encrypted και δεν έχω back up να επαναφέρω για περαιτέρω έρευνα.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Επί τόπου.Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “Κάπου διάβασα ότι έχει touch delay. ” Για δοκιμάστε, twrp beryllium από το "0" με kernel 9 αρας ρομ. twrp_beryllium_3.2.3-4”

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Το 3.2.3.3 που μου έδωσες πριν λίγες ημέρες για δοκιμή δεν έχει touch delay.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Κάπου διάβασα ότι έχει touch delay. Η δοκιμή που μπορώ να κάνω εγώ είναι περιορισμένη, δλδ δεν είμαι encrypted, και δεν έχω κανένα back up να επαναφέρω να δούμε αν δουλεύει. Αν μπορεί ας συνδράμει και κανένας άλλος.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 Καλημέρα.. βλέπω στο trwp site έβγαλαν official πράμα για το poco.. παίζει να φτιάξουμε τίποτα?

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Κανένας διαπληκτισμος. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Παράθεση από proimos: “Για να μη υπάρχει διαπληκτισμός, επειδή οι rom είναι ουσιαστικά ίδιες, δεν υπάρχει θέμα. Το δοκίμασα εγώ και είναι ΟΚ. Dirty flash με wipe dalvik και cashe. Χρόνια πολλά!”

• RE:

Μήνυμα

Ατυχής περίπτωση χιούμορ χωρίς την πρόθεση για προσβολή κανενός.. πάντως εγώ στην θέση σου θα το προσπαθούσα ποσταροντας εδώ τα αποτελέσματα για να έχουμε μια απάντηση και σε αυτήν την ερώτηση. Για να ρωτάς σημαίνει πως δεν σε νοιάζει το στήσιμο του τηλεφώνου εξ αρχής γιατί αν δεν πετύχει το πείραμα τότε φλασαρεις μια fastboot rom και είσαι κομπλέ. Αλλιώς παίρνεις ένα back up μέσω twrp και κανείς επαναφορά.. η μπάλα λοιπόν στο γήπεδο σου και η απόφαση δική σου.. Καλημέρα και χρόνια πολλά..Παράθε…

• RE:

Μήνυμα

Θεωρητικά ίσως θα μπορούσες.. αφού εκεί βασίζεται... Δεν το δοκιμάζεις να δούμε?? Παράθεση από colossusr: “Από beta 8.12.20 EU μπορώ να πάω στην δική μας την XTRV με dirty flash?” Χαχα

• Εννοεί την closed beta που δίνεται σε όσους είναι beta testers πριν δοθεί στην κυκλοφορία η public beta. Και μιλάμε για την official.

• Για πείτε ντε με το τσιγκελι θαβσαςβτα βγάζουμε ποια ρομ, cosmote προφανώς, ποια περιοχή.

• Για πες για πες

• RE:

Μήνυμα

Δεν νομίζω να δουλεύει ακόμα το aroma installer σε android 9..Παράθεση από George 21: “Προσπάθησα αλλά σταματά στην αρχή της εγκατάστασης.. Κάποια βοήθεια???”

• Και με τη σημερινή σε Poco, η κουκίδα στο security παραμένει. Λίγο το κακό, έτσι ενημερωτικά.

• Θα έχουμε κατι και για Poco μήπως? Είδα στο EU ότι ανέβασαν καινούρια χτες 23.12.